Nadogradnja/Izlivanje
+24
Sirenna *
Emily the strange
dead silence.
Minnie ♡
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
LostSoul
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Wendy
Dumblewhore
Maja_97
Amélie.
Praslin<3
marija ^^
DarkAngel
Tea <33
Bloody.Mary
Gossip Girl.
Aurora
Angie:)
IvaChii
Fallen Like The Sky.
Dia.♥
28 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Nadogradnja/Izlivanje
Šta je po vama bolje za nokte? Radite li svakodnevno ili samo za posebne prilike? Pričajte :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Re: Nadogradnja/Izlivanje
Joj ja to nikako ne mogu da skontam razliku. Za vestacke nokte nemam zivaca jer ja to slomim za dva dana. Moja sestra se time bavi pa mogu uvek da uradim nokte za dz ali me mrzi.
Radila sam jednom izlivanje i uništila nokte... e volim ni nadogradnju.. :/ Prostome tako da imam veštačke a ne svoje nokte nervira.
Planiram da uradim za maturu.
Shta bih ja bez toga? xD
Shta bih ja bez toga? xD
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Moja cimerka radi uglavnom gelom i nema problema, ne izgleda joj lose.
Simpaticno joj je kada napravi gelom ono sto svi obicno rade lakom, sare i to, za maturske veceri i tako te stvari je to lepse gelom nego lakom.
Po meni :)
Simpaticno joj je kada napravi gelom ono sto svi obicno rade lakom, sare i to, za maturske veceri i tako te stvari je to lepse gelom nego lakom.
Po meni :)
Nista od ovoga ne koristim.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
IvaChii wrote:Radila sam jednom izlivanje i uništila nokte... e volim ni nadogradnju.. :/ Prostome tako da imam veštačke a ne svoje nokte nervira.
I mene izgledaju mi ko da nisu moje ruke, potpuno cudno xD
Ali meni treba stvarno jer nenormalno grickam nokte.
gel ti se stavlja na tvoje duge nokte, chisto da ih uchvrsti
moze da se radi i nadogradnja gelom ali to nije kao prava nadogradnja, gde ti lepe veshtachke nokte preko tvojih i onda stave gel preko.
ja sam 2x radila nadogradnju, stavljalo mi se XD
posle su nokti slabi i tanki, ali oporave se...
moze da se radi i nadogradnja gelom ali to nije kao prava nadogradnja, gde ti lepe veshtachke nokte preko tvojih i onda stave gel preko.
ja sam 2x radila nadogradnju, stavljalo mi se XD
posle su nokti slabi i tanki, ali oporave se...
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja ne mogu da radim izlivanje jer imam mnogo male nokte :(( Ali nema veze,nadogradnja će mi biti ok :) Koliko najviše može da traje nadogranja? :D
Dia.♥- Modern Lady
mesec dana moze da ti traje, tj nece puci ili tako neshto nego ti nokat dosta izraste, pa izgleda ruzno... tada mozesh da odesh na korekciju ili da ih skinesh :]
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Jao, ja to obozavam. Nokti ti izgledaju extra. Al meni mama neda da stavim gel, a ne da ih izlivam. :((
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
ja nikada nisam niti izlivala niti stavljala vestacke... imam nokte jako loseg kvaliteta bukvalno ih presavijem sa drugim prstom kada malo porastu... sada su manje-vise duzi i nameravam da nadogradim za maturu...
a cujem da to steti noktima kako pricate... sto? zar cu ih upropastiti ako nadogradim ili sta vec...? sta savetujete? da ih nadogradim za maturu? meni to bas lepo izgleda. (obican french)
a cujem da to steti noktima kako pricate... sto? zar cu ih upropastiti ako nadogradim ili sta vec...? sta savetujete? da ih nadogradim za maturu? meni to bas lepo izgleda. (obican french)
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
To je stvarno prelepa al je istina da steti noktima. Nokti ti budu tanki ko.. Uzas. Trebace bas dugo da se oporave. Al za maturu, to i vredi. ^^ Al cula sam da ti vestacki nokti najmanje ostecuju nokte. Ako uradis kod dobrog manikira, izgledace kao izlivanje. ^^
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Ja sam 20. maja nadogradila(tipsama)nokte,i jos uvek mi traje ^____^
Posto su moji ispod toga vec dosta porasli,planiram jos samo malo da porastu,pa idem da mi skinu vestacke,i samo da ojacaju moje(na moju duzinu noktiju namazu gel,i nokti izgledaju kao da su moji,a dosta su jaci.. )
Posto su moji ispod toga vec dosta porasli,planiram jos samo malo da porastu,pa idem da mi skinu vestacke,i samo da ojacaju moje(na moju duzinu noktiju namazu gel,i nokti izgledaju kao da su moji,a dosta su jaci.. )
Last edited by marija ^^ on Sat 27 Aug 2011 - 15:49; edited 1 time in total
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
Ja mislim da mjesec dana mogu trajati nadograđeni,tako mi reče drugarica,ja nisam radila nikad..
Uvijek imam svoje,i na maturi isto tako mi je bilo :) Nisam nikad ni nadograđivala ni izlivala,nije bilo potrebe,a i ne volim,previše mi vještačko,čudno nekako xD
Uvijek imam svoje,i na maturi isto tako mi je bilo :) Nisam nikad ni nadograđivala ni izlivala,nije bilo potrebe,a i ne volim,previše mi vještačko,čudno nekako xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Za maturu kada sam radila nadogradnju skinula sam je posle 7 dana jer nisam navikla na duge nokte,a prvi put sam u životu imala duge nokte i nisam ništa mogla normalno da radim -.- Nisu mi bili mnogo uništeni i brzo su se oporavili :)
Dia.♥- Modern Lady
Ne volim ništa nadograditi jer obožavam svoje nokte kakve god da jesu :) I obožavam sama crtat na njima i tako se zabavljati. :D
Moja tektka je manikirka i ne preporučuje osobama sa jakim noktima ni nadogradnju ni izlivanje. Ja lično koristim izlivanje, prosto obožavam duge nokte, a sa mojim prirodnim to nije moguće.........I planiram da ih opet stavim za maturu.......Jedva čekam!!!
Maja_97- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Ja sam nadogradila za maturu i super su bili :) Moja drugarica je izlivala ali su joj otpali pre mojih.
Jedino sto su mi posle nokti bili mnogo slabi :p
Jedino sto su mi posle nokti bili mnogo slabi :p
Dumblewhore- Candy Girl
-
Broj poruka : 90
Bolje je izlivanje... Ja sam radila za maturu,i proslog leta,ali sam radila nadogradnju oba puta.
Ona je ocajna jer ti skroz istanji tvoje nokte,pa posle kad skines vestacke,tvojim sto godina treba da se oporave...
Ona je ocajna jer ti skroz istanji tvoje nokte,pa posle kad skines vestacke,tvojim sto godina treba da se oporave...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ja ću za novu nadograditi ja msm, ali da idu na špic(ne previše) :-D
Već sam nadograđivala i bili su super, ali kasnije su nokti strašni :S
Već sam nadograđivala i bili su super, ali kasnije su nokti strašni :S
Nisam nikad radila, jer oštećuju nokte, a imam fine nokte..
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Imam dobre notke i uvek mi lepo porastu, tako da sumnjam da ću da radim nešto sa notkima za maturu. Ne sviđa mi se to što mi se stalno listaju kada dostignu određenu dužini. Ko zna, možda i nateram majku.
Ja sam radila za maturu,i posle sam isla i na korekciju,znaci drzala sam ih oko mesec dana.. Bili su divni,nisu mi se ni izgrebali ni otpali,i bili su jako uredni.. Ali morala sam da ih skinem.. E tad je nastala katastrofa :D Jaaaako dugo im je trebalo da se oporave,pucali su na sve strane,listali se i bili nikakvi.. Sad su koliko-toliko dobri,ali vise necu to da radim..
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Meni poslije nadogradnje treba jako malo vremena da se oporave, jer baš brzo rastu, a i čvrsti su ko stijena xD Samo je fora kod mene to što pucaju -.-
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3