Nadogradnja/Izlivanje
+24
Sirenna *
Emily the strange
dead silence.
Minnie ♡
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
LostSoul
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Wendy
Dumblewhore
Maja_97
Amélie.
Praslin<3
marija ^^
DarkAngel
Tea <33
Bloody.Mary
Gossip Girl.
Aurora
Angie:)
IvaChii
Fallen Like The Sky.
Dia.♥
28 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Nadogradnja/Izlivanje
First topic message reminder :
Šta je po vama bolje za nokte? Radite li svakodnevno ili samo za posebne prilike? Pričajte :)
Šta je po vama bolje za nokte? Radite li svakodnevno ili samo za posebne prilike? Pričajte :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Re: Nadogradnja/Izlivanje
Nekad sam svakodnevno, ali kad sam odvalila nokat sa svojim noktom :nono:
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
a meni bas jedino kad imam nadogradnju ne pucaju :(
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
Kako mi ta nadogradnja izgleda glupooooooooo!! I baaš mislim da štet!! Kakvi su vaši utisci?? Meni pričaju da je užasno kada skidaš, ceo nokat ti se iscepa i pukne O.O
Gost- Guest
Ja mislim da je nadogradnja manje štetna, a da izlivanje traje baaaaaaaaaaš baš dugo.
Ispravite me ako grešim?
Ispravite me ako grešim?
Gost- Guest
Ne,izlivanje je manje stetno,samo ti produzi gelom nokat,a nadogradnja ide preko celog i ide vestacki.
Meni se svidja trajni frenc,izlivanje,sa par detalja ponegde,ali da nisu previse dugacki.
Meni se svidja trajni frenc,izlivanje,sa par detalja ponegde,ali da nisu previse dugacki.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
ja sam sama lepila nokte i stajali su baš lepo, samo sam se smorila posle 2 nedelje pa ih skinula, i samo malo su površinski izlistani, i to neki, ne svi.
inače uvek posle nadogradnje su mi nokti bili katastrofa :/ trebalo im je oko 3 meseca da se potpno oporave.
inače uvek posle nadogradnje su mi nokti bili katastrofa :/ trebalo im je oko 3 meseca da se potpno oporave.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
ali su ti nokti čvršći kada staviš nadogradnju :)
Bloody.Mary- Moderator
Zar nisu isti? o.O
Aaa hoću da radim za nekih 2 mjeseca pred kraj škole, već se premišljam oko toga kakve ću, pa ne znam bil' nadogradnju ili izlivanje?
Aaa hoću da radim za nekih 2 mjeseca pred kraj škole, već se premišljam oko toga kakve ću, pa ne znam bil' nadogradnju ili izlivanje?
nadogradnja je veštački nokti plus gel, a izlivanje je na tvoje nokte gel, tako da je nadogradnja čvršća :)
pravo da ti kažem ja sam kupila veštačke nokte i zalepim ih i stoje mi fino 2 nedelje, onda se smorim, skinem ih, a nisu mi nokti moji oštećeni XD
pravo da ti kažem ja sam kupila veštačke nokte i zalepim ih i stoje mi fino 2 nedelje, onda se smorim, skinem ih, a nisu mi nokti moji oštećeni XD
Bloody.Mary- Moderator
A i nadogradnja je losa po nokte... :PBloody.Mary wrote:nadogradnja je veštački nokti plus gel, a izlivanje je na tvoje nokte gel, tako da je nadogradnja čvršća :)
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Godina : 27
Ja ću sada da nadogradim pri kraju meseca. :)
Dia.♥- Modern Lady
Uradila bih u skorije vreme izlivanje :)
Samo jos ne znam kada i treba da sakupim pare XD
Samo jos ne znam kada i treba da sakupim pare XD
Ja sam napokon nadogradila nokte. ^_____^ I napokon imam dugačke nokte. :D
Kao francuski manikir su i imaju cvet na palcu i onom do malog prsta prsta. :) Cvetić je plavo beo. :)
Kao francuski manikir su i imaju cvet na palcu i onom do malog prsta prsta. :) Cvetić je plavo beo. :)
Dia.♥- Modern Lady
Ja shvatim koliko imam srece sto imam prirodne dugacke nokte tek kad vidim kolko svi oko mene daju novac za nadogradnju
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Nisu izdržali ni dve nedelje jer sam ih pogrickala. :PDia.♥ wrote:Ja sam napokon nadogradila nokte. ^_____^ I napokon imam dugačke nokte. :D
Dia.♥- Modern Lady
Aurora wrote:Meni su mnogo slabi pa ne mogu da izdrze mnogo dugi :D
I meni su, mrzim to.
Zato sam se pred maturu dvoumila da li da nadogradim- nisam.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Bože, bila sam ubeđena da je suprotno. :Dali su ti nokti čvršći kada staviš nadogradnju :)
Nijedno nisam radila. Mada, pre sam za nadogradnju, bar po pričama drugih.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
planiram, planiram pa nikad ne uradim.
mislim da cu u septembru, ako mi ostanu pare jer planiram poprilicno da potrosim tada xD
mislim da cu u septembru, ako mi ostanu pare jer planiram poprilicno da potrosim tada xD
NIKAD, ali NIKAD neću više da radim izlivanje. Nokti su mi i posle 3 nedelje kao... Nemam pojma kao šta. U svakom slučaju mnogo su tanki i trenutno imam 3 polomljena nokta, od kojih je jedan dublje od mesa.
I meni je tako bilo kad sam skinula. I isto se desava i s nadogradnjom. Samo ti zavisi kakvi su ti nokti. Ja vise ne planiram za sad to da radim,ako zelim duge nokte,pusti cu ih i potrudicu se da ih odrzavam.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Zato ne trebate same da skidate , da cupate i sta ja znam ...Vec odete u salon da vam isturpijaju ,tako bude manje stete ...
Rebelle fleur- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3