Guča ili Exit
+27
People_Are_Shit
Emily the strange
Gossip Girl.
You Know You Love Me
Kate.Fenett
pamela93
Angie:)
Sanny
Sookie
*Tinna94*
Tarja
Flower_Grown_Wild
Wendy
Pandora no hako
Eva
MilicaIM
Love you to death...<3
Bloody.Mary
dora_95
Me myself and I ;)
Aurora
Fallen Like The Sky.
*AnGeL*
Candy
Jackie
Elleonora
Scarlett O'hara
31 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Guča ili Exit
Guča ili Exit
First topic message reminder :
Exit je nedavno prošao, Guča sada počinje, pa koji bi ste vi festival tako da kažem prije posjetili?Šta nas bolje opisuje msm srpski narod Guča ili Exit...?
pišite..
a da ja kažem moje mišljenje..
ja bih na oboje...Guča mi jeste više srpska i nekako imam osjećaj da nas bolje opisuje to je naša muzika i volim zvuk trube...A naravno na exit bi otišla jer takvu muzkku slušam i volim, mada exit mi je nekako više preuzet od stranaca i to....Kad bih imala priliku ne bih ni jedno propustila, i mislim da bih se na svakom extra provela... :puno: :srbija:
Exit je nedavno prošao, Guča sada počinje, pa koji bi ste vi festival tako da kažem prije posjetili?Šta nas bolje opisuje msm srpski narod Guča ili Exit...?
pišite..
a da ja kažem moje mišljenje..
ja bih na oboje...Guča mi jeste više srpska i nekako imam osjećaj da nas bolje opisuje to je naša muzika i volim zvuk trube...A naravno na exit bi otišla jer takvu muzkku slušam i volim, mada exit mi je nekako više preuzet od stranaca i to....Kad bih imala priliku ne bih ni jedno propustila, i mislim da bih se na svakom extra provela... :puno: :srbija:
Last edited by *Little princess* on Thu 6 Aug 2009 - 19:57; edited 1 time in total
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Re: Guča ili Exit
Ma ne volim ni jedno ali ako moram (znam da ne moram) da biram nekako pre bih Exit!
Ali nisam glasala jer mrzim i exit i gucu!!!!!!!!!!!!!!!
Ali nisam glasala jer mrzim i exit i gucu!!!!!!!!!!!!!!!
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
I Exit,ali ipak otici na Gucu sa svojim KUD-om,igrati,zezati se! Uhh :D :bhjjkl:
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Nisam prisustvovala nijednom. Ali, pre bih na Exit otišla.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2