Šta ste poslednje sanjali?
+64
MoonGirl
Lollobrigida
Tie and Up.
Daenerys Targaryen
*Little_♥_Princess*
Capre diem.
Sirenna *
..Anja..
Girl:*
tictac
Amélie.
Minnie ♡
Polly Samson
BarBika**
Emily the strange
LostSoul
*MiMa*97
Praslin<3
IvaChii
DarkAngel
Gossip Girl.
Suzana
marija ^^
~*~Marcela~*~
I'mNotPerfect!~
Anchyly
popka bebic ^__^
Sarita_GlamGirl♥
Dia.♥
Mica'96
Queeny
Angie:)
Sanny
Iva
Andjela'95
<3 emo girl <3
*M@R!J@*
Maki :)
*BoOoPy*Bet*
aLisa`
robin.
Klinkica. :) ♥
Flower_Grown_Wild
Ninitza <3
Wendy
Bloody.Mary
The BlacK AngeL
@ndjel@
Voodoo Child
'-!rry-'
Jackie
Fallen Like The Sky.
I LOVE JUSTIN BIEBER
Aurora
Angel_Of_Death
* Anchi *
Carrie <3
.Elen4iii^^.
Scarlett O'hara
cherryblossomgirl
Dvojki.<3
Sookie
Pandora no hako
Tarja
68 posters
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Šta ste poslednje sanjali?
(Trazila sam i nisam nasla ovakvu temu, ako ima vi recite)
Pa pricajte.. ;)
Pa pricajte.. ;)
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Godina : 28
Re: Šta ste poslednje sanjali?
Uhhh....da se setimmmm.....xDDD
Sanjala sam da sam dobila 5 iz biologije xDDDDDDDD
Sanjala sam da sam dobila 5 iz biologije xDDDDDDDD
Pandora no hako- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1300
Godina : 103
Ja sam sanjala kako se vracam sa drugaricama iz skole...
(ili je to bila stvarnost xD)
(ili je to bila stvarnost xD)
Tarja- Boom Baby
sanjala sam da sam uzetom gusila druga sa kojim sam u svadji!
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
ajoj . ja sam prvo sanjala da sam gledala neki film,u kom nek ljudi fotoaparataom pretvaraju neke ljude u plisane igracke,i film mi je bio mng strasan pa sam ga prebacila. . i onda sam kao zaspala u snu ahhaha . ako se tako kaze. xD. i sanjala da sam se ja pretvorila u plisanu lutkicu,i da sad te koje su me pretvorili moram da spalim u kazanu i onda sam cula neki sum i videla da neko trci pored nase kuce. haha top je bio kao Taylor Launter. .i drzao je fotoaparat,i onda sam ja skontala da on mene hoce da pretvori u plisanu lutkicu,i pocela sam da bezim,i sakrila se pod stepenice i posle sam se probudila haha xD
ja sam sanjala da se derem na razrednog na cosu...bas je bilo bolesno.... :oops:
cherryblossomgirl- Candy Girl
- Broj poruka : 19
Godina : 27
čini mi se da sam sanjala da sam u šumi sa drugaricom, kao idemo na kampovanje sa društvom, medjutim mi smo na nekom pusti izgubile se od ostale ekipe, ja padnem u neku provaliju i kao valjda umrem i samo se stvorim u šumi...bolesno -.-
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
sanjala sam moje odeljenje ^^
prvo je bilo kao nesto,da sam ja sedela sa riletom u klupi. i da smo na likovnom trebali nesto da bojimo i ja sam nesto zezala rileta O.o
a posle smo mi odjednom otisli u nindza ratnike. haha . kako mentalne snove imam xD
prvo je bilo kao nesto,da sam ja sedela sa riletom u klupi. i da smo na likovnom trebali nesto da bojimo i ja sam nesto zezala rileta O.o
a posle smo mi odjednom otisli u nindza ratnike. haha . kako mentalne snove imam xD
Sanjala sam kako ja i moja drugarica idemo do skole, ali ona hoce da idemo kod mene i kao smo zvrljale markerom po asfaltu(majko mila) i onda sam se ja tako brzo zaletela i nju povukla i presle smo ulicu i udarile u drvo i ubile coveka(kad smo se udarile u drvo) i onda smo se odjednom pojavile tu gde smo bile na pocetku sna O.o
.Elen4iii^^.- Candy Girl
- Broj poruka : 298
baš maloprije kako brat od moje drugarice je kao poginuo u nekoj nesreci.. strasno
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
da sam ja kao michael jackson! i da hocu da se ubijem i skacem s mosta....i moja baka me povuce i spreci me.a dok me ona nije povukla,htela sam da se ubijem a nzm zasto,kao da sam bila hipnotisana...onda sam opet sanjala baku,kako je ubila mog dedu i zakljucala ga u sobu......pa onda i mog teca! i rekla mi:ne boj se,tebi ja necu nista jer te mnogo volim,ali oni su bili djubvrad pa sam ih ubila:)) morbidno,ali i nemoguce glupo
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
ღ Little princess wrote:baš maloprije kako brat od moje drugarice je kao poginuo u nekoj nesreci.. strasno
Jaoo ja sam jednom sanjala kako je poginuo tata moje drugarice....uzaaas, nisam smjela biti u njegovoj blizini nezz sto...
Tarja- Boom Baby
Jaooo . . . Sad sam sanjala da sam ubila nekog nep[oznatog coveka kolima! Ja kao znala da vozim i zakucala se u njega!
* Anchi *- Cool Girl
- Broj poruka : 673
Godina : 31
da mi je profesorka likovnog dala keca i ja sam pocela da placem,a ona se smejala..i onda se ceo grad okrenuo protiv nje ^^
da sam se svadjala sa nastavnicom geografije. .jos smo geos imali u muzickom O.o i ona meni pricala kako je nemam kartu neku bla,bla i ja pocnem da se svadjam,i ona mene premesti u prvu klupu. .a kao ovi preko puta mene peru zube ahha jer moate da operete zube da biste isli kuci xD
i otvaraju se vrata,a tamo stoje Milos D. I Nemanja i kao gledaju u mene ^^
I onda mi usla baba u sobu i probudila me :P
i otvaraju se vrata,a tamo stoje Milos D. I Nemanja i kao gledaju u mene ^^
I onda mi usla baba u sobu i probudila me :P
svoju mrtvu kucu kako je mazim i ona nestaje... :cry03:
I LOVE JUSTIN BIEBER- Sweet Girl
- Broj poruka : 335
posto sam juce dobila 1000 din,ja sam ih stavila na sto preko puta kreveta,nije blizu a nije ni daleko(to je stvarnost) i sanjala sam onda kako ja ustajem uzimam tu hiljadarku i idem u provod negde nznam tacno,i naravno,potrosim sve,i ustajem sada,hiljadarka mi u ruci....ja sam mesecarila(nije prvi put) i ustala i uzela pare,Boze samo na pare mislim:D
Sookie- Chocolate Babe
sanjala sam kako vezbam fiziku i to dan-dva pred kontrolni i da nista ne znam i da zovem da pitam drugaricu da mi objasni O.o
Da idem da neku planinu i nikako ne mogu da stignem...
* Anchi *- Cool Girl
- Broj poruka : 673
Godina : 31
Sanjala sam nocas da mazim neku belu macu...Dosta mi se cesto desava da ih sanjam...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Sanjala sam da sam postala clan nekog poznatog benda,i da sam za pola sata ostarela 15 god,i bila poznata sirom sveta...
Sookie- Chocolate Babe
Opet istoJackie wrote:Sanjala sam nocas da mazim neku belu macu...Dosta mi se cesto desava da ih sanjam...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 1 of 10