Šta ste poslednje sanjali?
+64
MoonGirl
Lollobrigida
Tie and Up.
Daenerys Targaryen
*Little_♥_Princess*
Capre diem.
Sirenna *
..Anja..
Girl:*
tictac
Amélie.
Minnie ♡
Polly Samson
BarBika**
Emily the strange
LostSoul
*MiMa*97
Praslin<3
IvaChii
DarkAngel
Gossip Girl.
Suzana
marija ^^
~*~Marcela~*~
I'mNotPerfect!~
Anchyly
popka bebic ^__^
Sarita_GlamGirl♥
Dia.♥
Mica'96
Queeny
Angie:)
Sanny
Iva
Andjela'95
<3 emo girl <3
*M@R!J@*
Maki :)
*BoOoPy*Bet*
aLisa`
robin.
Klinkica. :) ♥
Flower_Grown_Wild
Ninitza <3
Wendy
Bloody.Mary
The BlacK AngeL
@ndjel@
Voodoo Child
'-!rry-'
Jackie
Fallen Like The Sky.
I LOVE JUSTIN BIEBER
Aurora
Angel_Of_Death
* Anchi *
Carrie <3
.Elen4iii^^.
Scarlett O'hara
cherryblossomgirl
Dvojki.<3
Sookie
Pandora no hako
Tarja
68 posters
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Šta ste poslednje sanjali?
First topic message reminder :
(Trazila sam i nisam nasla ovakvu temu, ako ima vi recite)
Pa pricajte.. ;)
(Trazila sam i nisam nasla ovakvu temu, ako ima vi recite)
Pa pricajte.. ;)
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Godina : 28
Re: Šta ste poslednje sanjali?
swadju sa drugaricom oko gluposti!!!
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
neku princezu koja je umrla i ja sam se posle sahrane ushunjala u dvorac i skapirala da ima mnogo lepu odecu i obucu i sve pokrala xD
hahahahahahhahahahhhahhhhahahaahhahahahahha xD
hahahahahahhahahahhhahhhhahahaahhahahahahha xD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
jao uopste mi ne odgovara jastuk (previse veliki) i sanjam razne gluposti
Vise se i ne secam, te neko ubijen, te neko leci neke zivotinje, pa te se setamo, pa smo mi likovi iz crtaca i desava nam se isto kao i njima O_______o
WTF?
Vise se i ne secam, te neko ubijen, te neko leci neke zivotinje, pa te se setamo, pa smo mi likovi iz crtaca i desava nam se isto kao i njima O_______o
WTF?
hjoooj vec 2 noci za redom sanjam,ali sam zab. sta...hmmm..
jedan san je bio u vezi njega,to se secam
a i drugi.
jedan san je bio u vezi njega,to se secam
a i drugi.
Mica'96- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1316
Slobuu. ^ ^
Bloody.Mary- Moderator
da sam u super odnosima sa Tiki i Viki.
Da sam isla na exq sa ovima iz osnovne, srela Visnju u gradu i izgrlila ga kao idiot i pocela da se svadjam sa njim zato sto pusi. O_o
Da sam isla na exq sa ovima iz osnovne, srela Visnju u gradu i izgrlila ga kao idiot i pocela da se svadjam sa njim zato sto pusi. O_o
...da smo darko i ja uzeli globus,zavrteli ga i kao da zabodemo mesto gde cemo da idemo...hahahha..i ispalo Tunis xD
booolest o.O
booolest o.O
*M@R!J@*- Cherry Babe
- Broj poruka : 2200
Godina : 30
Princezu neku o.o
I kao mi se druzimo
I kao mi se druzimo
Bloody.Mary- Moderator
Kako sam neki kriminalac :D i pucam se po nekoj prodavnici. . :D
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
Godina : 29
Nikolu i mene
Bloody.Mary- Moderator
Kako sam otisla u neku kucu i svakoj osobi u kuci sam morala da nadjem lep poklon,i na kraju sam upala u neku sobu da trazim,i tamo je bio neki sladak tip koji je slusao muziku,i onda smo pricali sto godina,i posto nisam nasla poklone,izbacili su me iz kuce,pa sam stajala pod njegovima prozorom i dovikivala se sa njim... xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Par puta sam se budila, pa onda opet zaspim.. :D
Izmedju ostalog, sanjala sam njega, fazon ja njega zezam za rezerve onda on kaze da on voli samo mene, ali da nije za vezivanje, jos uvek, da sacekam malo.. O.o
Onda sam sanjala kako su mi neki ljudi dosli u kucu.. O_o
Ustvari, ostalo ne znam jesam li sanjala ili se stvarno desilo.. xD
Izmedju ostalog, sanjala sam njega, fazon ja njega zezam za rezerve onda on kaze da on voli samo mene, ali da nije za vezivanje, jos uvek, da sacekam malo.. O.o
Onda sam sanjala kako su mi neki ljudi dosli u kucu.. O_o
Ustvari, ostalo ne znam jesam li sanjala ili se stvarno desilo.. xD
Da sam bila sa nekim deckom.
Mica'96- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1316
Kako putujem negde sa Nikolom. I on ima neku havajsku koshulju XD
Bloody.Mary- Moderator
sanjala sam neki nerazumljiv san, znam samo da je u njemu bila moja majka...
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Sanjala sam da sam otishla na pecanje sa nekim likovima koji su mi naj ortaci XDD
A u stvarnosti ih ne znam :D
A u stvarnosti ih ne znam :D
Bloody.Mary- Moderator
sanjala sam da mi je jelena dala palacinkuu xD
I'mNotPerfect!~- Cool Girl
- Broj poruka : 669
sanjala sam da je moja drugarica napravila lookbook i da me je stalno zvala da joj lajkujem slike
Bloody.Mary- Moderator
da smo drugarice i ja ostale nesto poslje skole, kad ono vidim njega na stanici *_* i ja reko,ee ajmo se vratiti nesto sam zab, kad ono on pred skolom gada nesto loptom, i ponasala sam se kao totalni debil da mu privucem paznju
oke, kunem se, u sljedecem snu, cu ga s*l*v*t*....
oke, kunem se, u sljedecem snu, cu ga s*l*v*t*....
~*~Marcela~*~- Candy Girl
- Broj poruka : 56
Parputa budila sam se i opet zaspala.Secam se par snova:
Ja,i moja porodica smo na nekoj sahrani(stvarno neznam cijoj).Svi su bili obuceni u crno i plakali(logicno),jedino sam ja bila u nekoj beloj haljini(koju u stvasrnosti u zivotu ne bih obukla xD)i plesala po groblju i iz nekog razloga samo od jednom pocnem da se smejem ko ludaca. :D Svi su mi prisli da me pitaju jel sam dobro,jedino je moja mama,onako uplakana u crnom,dosla i rekla mi da se uozbiljim inace ce se naljutiti na mene.Pocela sam da se derem na nju da sam srecna sto je taj neko umro i da ga mi uopste nismo ni poznavali,kako onda mogu da budem tuzna...!Onda sam se probudila.. :/ O.o
Sanjala sam i:
Moja drugarica i ja trcimo trotoarom ka jednoj ulici.Okrenula sam se i videla da nas neki covek juri.Obucen je u crno,ali dok nas juri spada mu kapuljaca i vidimo da je celav.Bezimo kroz celo naselje,po nekim ulicicama,ali sto vise bezimo,to nam je on blizi.Jedna moja drugarica zivi u prizemlju.I bio joj je otvoren prozor.Ona ima blindirana vrata.Deremo joj se da nam otvori vrata da udjemo da se sakrijemo.Ona nas pita zasto,a mi joj odgovaramo da uradi tako kako smo joj rekle.Otvara vrata i mi ulazimo,odemo u njenu sobu i cucnemo ispod prozora da nas taj covek ne bi video.Posto je vec pala noc,bilo je upaljeno svetlo u sobi i videle smo njegovu senku,kada se popeo na prozor da vidi da l' smo tu.Posto nas nije primetio otiso je...I tu sam se probudila :/
Sanjala sam i:
Noc je.Ja spavam.Samo sam odjednom osetila da me nesto golica po nogama.Otkrila sam i videla da je na meni punooo zmija koje ida ka mom licu i hoce da me ujedu... o.O
Posle sam u sanovniku procitala da ako sanjamo zmije da to znaci da cete steci opasnog neprijatelja,da ste okruzeni zlim i podmuklim prijateljima i da cete zbog toga sto su vas ogovarali prekinuti dugogodisnje prijateljstvo..
To mi se i jeste dogodilo.Bio je letnji raspust,i ja sam otisla u selo -.- .Kada sam se vratila posvadjala sam se "drugaricom" sa kojom sam se druzila godinu ili 2 zato sto me je ona ogovarala.Tda sam stekla "opasnog neprijatelja".
Ja,i moja porodica smo na nekoj sahrani(stvarno neznam cijoj).Svi su bili obuceni u crno i plakali(logicno),jedino sam ja bila u nekoj beloj haljini(koju u stvasrnosti u zivotu ne bih obukla xD)i plesala po groblju i iz nekog razloga samo od jednom pocnem da se smejem ko ludaca. :D Svi su mi prisli da me pitaju jel sam dobro,jedino je moja mama,onako uplakana u crnom,dosla i rekla mi da se uozbiljim inace ce se naljutiti na mene.Pocela sam da se derem na nju da sam srecna sto je taj neko umro i da ga mi uopste nismo ni poznavali,kako onda mogu da budem tuzna...!Onda sam se probudila.. :/ O.o
Sanjala sam i:
Moja drugarica i ja trcimo trotoarom ka jednoj ulici.Okrenula sam se i videla da nas neki covek juri.Obucen je u crno,ali dok nas juri spada mu kapuljaca i vidimo da je celav.Bezimo kroz celo naselje,po nekim ulicicama,ali sto vise bezimo,to nam je on blizi.Jedna moja drugarica zivi u prizemlju.I bio joj je otvoren prozor.Ona ima blindirana vrata.Deremo joj se da nam otvori vrata da udjemo da se sakrijemo.Ona nas pita zasto,a mi joj odgovaramo da uradi tako kako smo joj rekle.Otvara vrata i mi ulazimo,odemo u njenu sobu i cucnemo ispod prozora da nas taj covek ne bi video.Posto je vec pala noc,bilo je upaljeno svetlo u sobi i videle smo njegovu senku,kada se popeo na prozor da vidi da l' smo tu.Posto nas nije primetio otiso je...I tu sam se probudila :/
Sanjala sam i:
Noc je.Ja spavam.Samo sam odjednom osetila da me nesto golica po nogama.Otkrila sam i videla da je na meni punooo zmija koje ida ka mom licu i hoce da me ujedu... o.O
Posle sam u sanovniku procitala da ako sanjamo zmije da to znaci da cete steci opasnog neprijatelja,da ste okruzeni zlim i podmuklim prijateljima i da cete zbog toga sto su vas ogovarali prekinuti dugogodisnje prijateljstvo..
To mi se i jeste dogodilo.Bio je letnji raspust,i ja sam otisla u selo -.- .Kada sam se vratila posvadjala sam se "drugaricom" sa kojom sam se druzila godinu ili 2 zato sto me je ona ogovarala.Tda sam stekla "opasnog neprijatelja".
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
sanjala sam neke teroriste o.O
Bloody.Mary- Moderator
Secam se da sam posle jednog sna, kad sam se probudila, bukvalno glasno izgovorila: ''Vau, kako dobar film. o.o'' .
Ne secam se sta sam sinoc sanjala. Verovatno opet neku glupost koja nema nikakvog smisla.
E, ovog puta se secam sta sam sanjala. Mentalno poremeceni san o nekakvom ubici koji me je jurio po dvoristu neke kuce. Na kraju me je ubio tako sto mi je odrubio glavu. Nekol'ko sekundi je sve bilo crno, a onda sam se probudila. :D
Ne secam se sta sam sinoc sanjala. Verovatno opet neku glupost koja nema nikakvog smisla.
E, ovog puta se secam sta sam sanjala. Mentalno poremeceni san o nekakvom ubici koji me je jurio po dvoristu neke kuce. Na kraju me je ubio tako sto mi je odrubio glavu. Nekol'ko sekundi je sve bilo crno, a onda sam se probudila. :D
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Duha.....Buahahahahha
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
objasnjavala sam neke cudne zadatke drugu sa treninga, koji je stariji od mene... i jos neka 2 sna kojih se ne secam...(da, sanjam vise snova odjednom :)) :P
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Page 5 of 10