Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zemljo, otvori se...

+31
Iva
Mica'96
little girl
Elleonora
Bloo
***IcKy***
Ariel
Scarlett O'hara
Aneta Netty
Carrie <3
Aurora
Daenerys Targaryen
Jackie
anja_94
The Lizard King
*BoOoPy*Bet*
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Natsi
Taychi
justninaa
JACIKA 4EVER
Nadalija:):):)
Jeka & Ucker
laura
*~Veronica Sanches~*
Candy
_katarina_
*Aysha*
Vanessa
*Nina*
Bloom
35 posters

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Zemljo, otvori se... Empty Zemljo, otvori se...

Post by Bloom Tue 22 Jan 2008 - 23:34

Da li ste ikada pomislili ''Zemljo otvorise,i produtaj me...''
Meni se to desilo mnooogo puta...
A da,tema je o blamovima... :lol:
Bloom
Bloom
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Broj poruka : 1401
Godina : 30

Back to top Go down

Zemljo, otvori se... Empty Re: Zemljo, otvori se...

Post by *Nina* Tue 22 Jan 2008 - 23:53

Auuuuu,mnogo puta mi se to desilo :oops: :oops: :oops:
Chesto se izblamiram :oops:
*Nina*
*Nina*
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Broj poruka : 1097
Godina : 34

Back to top Go down

Post by Vanessa Wed 23 Jan 2008 - 19:58

meni niko nishta ne treba da kaze! ja sam, zwanichni struchnjak za blamiranje!

najgori blam mi je bio kad mi je ispao donji deo kupaceg u BAZENU!!! AAaaAAAAA!!!!
srecom, niko nishta nije wideo, jer me sestra "pokriwala" u wodi i ujo mi dohwatio gacice!!!!

ili kada smo ja i bloom ishle njenim naseljem i ispred nas je ishao dechko koji joj se tada swidjao, a ja sam u tom trenutku, prowerawala PAZUH!!!!

ili na school party, kad sam doshla do nekih momaka i pozdrawila najboljeg druga (a onda su swi wikali: OOooOO, OooPa zoka), a onda sam ga pitala je li pao ne polugodishtu jer nisam bila na dodeli knjizica... O BOZE!!!!!

:oops: :oops: :oops: :oops:

ZEMLJO, OTWORI SE!!!!
Vanessa
Vanessa
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 844

Back to top Go down

Post by Bloom Thu 24 Jan 2008 - 0:27

Vanessa wrote:meni niko nishta ne treba da kaze! ja sam, zwanichni struchnjak za blamiranje!

najgori blam mi je bio kad mi je ispao donji deo kupaceg u BAZENU!!! AAaaAAAAA!!!!
srecom, niko nishta nije wideo, jer me sestra "pokriwala" u wodi i ujo mi dohwatio gacice!!!!

ili kada smo ja i bloom ishle njenim naseljem i ispred nas je ishao dechko koji joj se tada swidjao, a ja sam u tom trenutku, prowerawala PAZUH!!!!

ili na school party, kad sam doshla do nekih momaka i pozdrawila najboljeg druga (a onda su swi wikali: OOooOO, OooPa zoka), a onda sam ga pitala je li pao ne polugodishtu jer nisam bila na dodeli knjizica... O BOZE!!!!!

:oops: :oops: :oops: :oops:

ZEMLJO, OTWORI SE!!!!

:lol: :lol: :lol: Setih se...lol...ti tjuti...kad smo jele pizzu tamo ja sam sedela na prljavoj stolici,tako da mi je crni shortz bio sve vreme prljav... :lol:

Ili moje....hmmm...eegtt..ja...ovaj... [to se deshava kad se zbunim...] Rolling Eyes

U ponedeljak sam se zadnji pu izblamirala...
Bila sam na probi...i poshto je moja grupa samo zenski sastav skroz smo opushtene...ali su nam se pridruzila i dva momka...
I proba se zavrshila,svi izlazimo napolje...kad ja osetim neku ruku na ledjima uhvatim tu ruku i kazem ''Tamara ajd samnom u WC''.
E onda sam shvatila da je to neka veeelika ruka....okrenuh se i shvatih da je to...Zoran,novi dechko u grupi....
On je pocheo da se smeje a ja sam ga gledala kao tele u sharena vrata... Zemljo, otvori se... 296170

Miro evo ti novi smajl! :D
Bloom
Bloom
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Vanessa Thu 24 Jan 2008 - 13:33

ne prichaj mi nishta...
kad smo ishle na dodatnu nastawu, ja pochela da repujem :"ja ja ja u ziwotu imam swe..." i neki dechko me pogleda ko da sam pala s marsa....
mislim, znam ja da smeshno repujem... a onda se ispostawilo da sam mu se swidela.... bozebozanski gospode boze! :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Vanessa
Vanessa
Cool Girl
Cool Girl

Back to top Go down

Post by Bloom Thu 24 Jan 2008 - 14:46

Vanessa wrote:ne prichaj mi nishta...
kad smo ishle na dodatnu nastawu, ja pochela da repujem :"ja ja ja u ziwotu imam swe..." i neki dechko me pogleda ko da sam pala s marsa....
mislim, znam ja da smeshno repujem... a onda se ispostawilo da sam mu se swidela.... bozebozanski gospode boze! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

E i ja sam repovala tu pesmu...ustvariprvo je Juric pevao tu pesmu..i ja nastavim....a Stefan gleda u mene i pochinje da se cepa od smeha... :lol: :lol: :lol:

Ili kada smo 4. raz bili na Oplencu..i dechaci igrali fudbal,a mis smo sedele na nekom zidu [viskok oko 1 m] i dechaci su skidali duxeve i bacali nam...Miki baci dux,a ja ga uhvatim i poshto nisam primetila da sam stala na rukav povuchem i pljus dole...usput sam zakachila o neku kost koja me je lupila po glavu...Niko nije nishta rekao i svi su me ovako :shock: gledali,dok nisam pochela da se smejem... :lol:
Bloom
Bloom
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Vanessa Thu 24 Jan 2008 - 16:40

yu seko, mogla si da nastradash....
Vanessa
Vanessa
Cool Girl
Cool Girl

Back to top Go down

Post by Bloom Thu 24 Jan 2008 - 19:00

Jest mogla sam...imala sam samo chvorugu na glavi...nishta strashno... :lol:
Bloom
Bloom
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by *Aysha* Fri 25 Jan 2008 - 11:16

Joj ja blamove ni ne pamtim...imate jedan u Price iz skolske klupe :D :D :D :D :D
*Aysha*
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 873
Godina : 31

Back to top Go down

Post by Vanessa Fri 25 Jan 2008 - 15:21

bio je jedan dooobar blam....
ishle ja i kety iz shkole i prihcale o momcima... tada sam ja njoj rekla kako sam uhwatila dushana da mi bulji u cinge cange a tada je naishla nastawnica hemije... ooops... ali najbolje od swega je da ona nije ni skontala o chemu smo prichale..... :drunken: :drunken: :drunken:
Vanessa
Vanessa
Cool Girl
Cool Girl

Back to top Go down

Post by Bloom Sat 26 Jan 2008 - 20:24

Vanessa wrote:bio je jedan dooobar blam....
ishle ja i kety iz shkole i prihcale o momcima... tada sam ja njoj rekla kako sam uhwatila dushana da mi bulji u cinge cange a tada je naishla nastawnica hemije... ooops... ali najbolje od swega je da ona nije ni skontala o chemu smo prichale..... :drunken: :drunken: :drunken:

Onda to nije blam... :)

EEeeeee bila ja sa drugaricama na skvosu danas,i naruchimo pizze jer nismo nishta jeli...a to je trebalo da ispadne 580 din. dok smo mi platili 780...to je tako kad ne uzimash rachun....cccc...matematika nam je dobra strana... Rolling Eyes :lol:
Bloom
Bloom
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Vanessa Sat 9 Feb 2008 - 15:18

xexexexexexe :D :D :D

pa... u zadnje wreme se nisam bash neshto izblamirala od one epizode sa nastawnicom hemije.... xexexexexe
Vanessa
Vanessa
Cool Girl
Cool Girl

Back to top Go down

Post by _katarina_ Sat 9 Feb 2008 - 22:33

joj, ne setjam se da sam se neshto extra izblamirala, ali koliko sam samo puta pocrwenela :oops: ....
_katarina_
_katarina_
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 41
Godina : 29

Back to top Go down

Post by Candy Sun 17 Feb 2008 - 11:20

Jao ja juce isla u dom kulture i htela da kupim nesto u prodavnici pored,i izwadim ja pare,a ono duwa jaak wetar i pada sneg,a meni ispadnu pare i pocnu da lete,i ja trcim da ih uzmem ko neki kreten,a uz to drzim 2 torbe,kesu i kisobran.....A swi bulje u mene..I smeju se......Aaa..blammm. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Candy
Candy
Admin
Admin

Broj poruka : 1451
Godina : 32

http://onlyforgirls.bestofforum.com

Back to top Go down

Post by Gost Sun 17 Feb 2008 - 13:08

Moj brat je '90,ima preslatke drugove.........mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....................
Kada sam se jednom uvece vracala iz skole sa drugaricama iza nas je bio neki tip.Kada smo skrenule u moju ulicu on je nastavio dalje.Moja drugarica se malo vratila nazad da vidi kakvu ima guzu.Kada je videla doviknula je nama ostalima da dodjemo da vidim.Naravno odma su pocele nesto da mu dobacuju...Kada smo krenule kuci drugarica mi je rekla da on zivi u ulici pored.Ja sam je pitala ko je to,a ona mi je rekla da je to onaj lik sto dolazi kod mog brata.Tada sam svatila da je to najbolji brug mog brata.Htela sam da se ubijem.Kasnije je dosao kod mog brata,ponasao se sasvim normalno.Molim boga da nije nista provalio.....I ako nije za mene je ovo blam......
Anonymous
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by *Aysha* Mon 18 Feb 2008 - 12:25

Emily`93 wrote:Moj brat je '90,ima preslatke drugove.........mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....................
Kada sam se jednom uvece vracala iz skole sa drugaricama iza nas je bio neki tip.Kada smo skrenule u moju ulicu on je nastavio dalje.Moja drugarica se malo vratila nazad da vidi kakvu ima guzu.Kada je videla doviknula je nama ostalima da dodjemo da vidim.Naravno odma su pocele nesto da mu dobacuju...Kada smo krenule kuci drugarica mi je rekla da on zivi u ulici pored.Ja sam je pitala ko je to,a ona mi je rekla da je to onaj lik sto dolazi kod mog brata.Tada sam svatila da je to najbolji brug mog brata.Htela sam da se ubijem.Kasnije je dosao kod mog brata,ponasao se sasvim normalno.Molim boga da nije nista provalio.....I ako nije za mene je ovo blam......

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Ma ti si strucnjak za blamiranje...Secas se ono kad smo se vracale iz ''Teretane'' a ti pricas o Chadu,kako je lep.a neka dvojica te gledaju.....
*Aysha*
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 873

Back to top Go down

Post by Gost Mon 18 Feb 2008 - 16:07

LeeLONA wrote:
Emily`93 wrote:Moj brat je '90,ima preslatke drugove.........mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....................

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Ma ti si strucnjak za blamiranje...Secas se ono kad smo se vracale iz ''Teretane'' a ti pricas o Chadu,kako je lep.a neka dvojica te gledaju.....
Da.................................Bili su ruzni,kao da ih je mocvara izbacila.......
Anonymous
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Vanessa Mon 18 Feb 2008 - 16:33

zadnji blam
xmmmmmmmmmm
kada sam sa drugaricama ishla u "pharaon" i dok smo izlazile polomila sam 3 cashe!!!!! qq meni!!!!!!! rekao mi konobar da moram da ostanem da perem sudje celo weche, a ja sam kidnula.... xexexexxexexexxe
Vanessa
Vanessa
Cool Girl
Cool Girl

Back to top Go down

Post by Bloom Mon 18 Feb 2008 - 19:40

Vanessa wrote:zadnji blam
xmmmmmmmmmm
kada sam sa drugaricama ishla u "pharaon" i dok smo izlazile polomila sam 3 cashe!!!!! qq meni!!!!!!! rekao mi konobar da moram da ostanem da perem sudje celo weche, a ja sam kidnula.... xexexexxexexexxe

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E seko dobra si! =****
Bloom
Bloom
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Vanessa Tue 19 Feb 2008 - 18:53

Bloom wrote:
Vanessa wrote:zadnji blam
xmmmmmmmmmm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E seko dobra si! =****

ma shta da ti kazem.... ja sam struchnjak za blamiranje.... :zvezda: :zvezda: :zvezda:
Vanessa
Vanessa
Cool Girl
Cool Girl

Back to top Go down

Post by Gost Tue 19 Feb 2008 - 21:13

Kako se nisam ovoga setila!!!!!!!!!!!!!Za dan skole ja i moje dve drugarice pravile smo koreografiju za Shut up and drive od Rihanne....Koreografija nije bila tako losa,ispala bi i bolje,NEGO OVE DVE NISU ZNALE LEPO DA SE ZAVRTE......Sada cela skola ima snimak nase koreografije... :oops:
Anonymous
Gost
Guest

Back to top Go down

Zemljo, otvori se... Empty vs

Post by *~Veronica Sanches~* Wed 20 Feb 2008 - 12:57

Jedne ruzne vetrovite vecheri izadjem ja sa Maretom........ sve bi bilo lepo da ja nisam obukla mini suknjicu..... kada je malo jache dunuo vetar suknjica mi se podigla i skoro svi su videli moju guzu.....neki su je i u tom trenutku i slikali.......stalno me zezaju zbog toga...................jaooooooooooooooo...kakav blaaaaaaaam... :gfhdf:
*~Veronica Sanches~*
*~Veronica Sanches~*
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 87

Back to top Go down

Post by Vanessa Wed 20 Feb 2008 - 16:18

bloom, secash se one neprijatne situacije sa goranom......
ono "PMS POGLED"...... kad se setim toga..... joj boze..... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Vanessa
Vanessa
Cool Girl
Cool Girl

Back to top Go down

Post by laura Thu 3 Apr 2008 - 20:40

pa......... iam ih jeko puno. nevredi da pisem nece stati kolko ih je bilo a svi su podjednako veliki!!!!
laura
laura
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 144

Back to top Go down

Post by Bloom Sun 13 Apr 2008 - 16:35

Aaaaa ljudi kako sam se juche izblamirala...
SInoc oko 21 h se zavrshio koncert na kom sam ja igrala (folklor) i jedan moj poznanik igra u kudu koji nam je bio gost... Ja sam bila ubedjena da je on igrao i sve vreme pricham njegovim matorcima kako on extra igra da bi mi mother posle rekla da je on sedeo u publici sve vreme. :oops: :oops: :lol:
Bloom
Bloom
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top