Zemljo, otvori se...
+31
Iva
Mica'96
little girl
Elleonora
Bloo
***IcKy***
Ariel
Scarlett O'hara
Aneta Netty
Carrie <3
Aurora
Daenerys Targaryen
Jackie
anja_94
The Lizard King
*BoOoPy*Bet*
*p*r*i*n*c*e*s*s*
Natsi
Taychi
justninaa
JACIKA 4EVER
Nadalija:):):)
Jeka & Ucker
laura
*~Veronica Sanches~*
Candy
_katarina_
*Aysha*
Vanessa
*Nina*
Bloom
35 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Zemljo, otvori se...
First topic message reminder :
Da li ste ikada pomislili ''Zemljo otvorise,i produtaj me...''
Meni se to desilo mnooogo puta...
A da,tema je o blamovima... :lol:
Da li ste ikada pomislili ''Zemljo otvorise,i produtaj me...''
Meni se to desilo mnooogo puta...
A da,tema je o blamovima... :lol:
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Godina : 30
Re: Zemljo, otvori se...
ja sam ih sama uzela aurora,a on me je samo gledao,pa ti widi koliki blam!
gabriella,ewo jedan od wecih:
desio mi se pre jedno pola godine,menjala sam drugarici zwono telefona,chsto iz shale,prebacila sam joj neke zeshce metalce,pa sam namestila da joj oni zwone.ali nisam widela da je i ona meni posle promenila zwono i tako sam krenula kuci busom i odjednom je pochelo da odzwanja: 0OO JOLANDA,JOLANDA KOLKI SU TI BRKOWI,OOO JOLANDA,JOLANDA,SREĆO MOJA BRKATA!!!!!!! dok sam ja izwadila fon iz torbe swi su wec piljili u mene ,a neki su se i smejali! nisam znala shta cu,pa sam wec na sledecoj stanici izletela iz busa i sachekala drugi,katastrofa!!!
desio mi se pre jedno pola godine,menjala sam drugarici zwono telefona,chsto iz shale,prebacila sam joj neke zeshce metalce,pa sam namestila da joj oni zwone.ali nisam widela da je i ona meni posle promenila zwono i tako sam krenula kuci busom i odjednom je pochelo da odzwanja: 0OO JOLANDA,JOLANDA KOLKI SU TI BRKOWI,OOO JOLANDA,JOLANDA,SREĆO MOJA BRKATA!!!!!!! dok sam ja izwadila fon iz torbe swi su wec piljili u mene ,a neki su se i smejali! nisam znala shta cu,pa sam wec na sledecoj stanici izletela iz busa i sachekala drugi,katastrofa!!!
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
xaxaxa!!!a meni se desio pre nekoliko nedelja.ja i moje 2 drugarice smo isle na stadion i sele na tribine,a posto je bio mrak nismo videle da pored nas sedi moj bivsi decko,znale smo da je na stadionu,aliu nismo znale da je tako blizu.i mi ga svo vreme ogovarale i drale se iz mozga!!ja sam rekla:hajde da prosetamo stazom,mozda naidjemo na rajana(to je on),a drugarica je pocela dase dere:ako hoces da izigravas nesto pred onim rajanom,bolje nemoj jer ces izgledati kao debil.tada se on okrenuo i pogledao nas,a mi smo pobegle.inace,to je onaj isti koga sam gazila na koncertu(vidi temu first date)
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
jao ljudi sta se meni desilo leto,ja istko kupujem uloske i taman da ih stavim u kesu kad ono ulazi moj decko (sada vec bivsi) sa drustvom ja sam htela da propadnem u zemlju a oni se cepaju od smeha
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Jackie wrote:ja sam ih sama uzela aurora,a on me je samo gledao,pa ti widi koliki blam!
e onda je debil... pa ako nije toliki kavaljer da ih sam doda onda nista od njega ... A ovaj drugi je lud!!!!!!!!! :hahaha: Zaista ne bih volela da se to meni desi :lol:
nema goreg od mog..kud ces dalje momak mi je vidio dupe i to bas fino ccc :( ces't la vie
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
ovo uopste nije neki blam ali je meni mnogo smesno... pre sat/dva dok sa bila napolju sa drugaricom kaze meni jedan "Do You Speak English?" a ja mrtva 'ladna "Da!" xD
Ovaj se desio pre neki dan,drugarica i ja se vracale iz skole i prolazimo pored ucionice i bio otvoren prozor i pocele da pricamo kako nam je bio lak prijemni iz mate i ja odvalim:,,Hvala bogu sto je izmislio puskice",a nasa razredna se u ucionici cepa od smeha..strasno :oops:
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
xaaaaa.........meni se desilo nes uzasno!!!!!
isla sam u kopirnicu i na samom ulazu sam zapela i pala!!!!i to zestoko......srecom nije bilo nikog osim onoga sto tamo radi.....on je dotrco i pitao da li sam dobro.....a ja sam bila ko neka budala..... :oops:
isla sam u kopirnicu i na samom ulazu sam zapela i pala!!!!i to zestoko......srecom nije bilo nikog osim onoga sto tamo radi.....on je dotrco i pitao da li sam dobro.....a ja sam bila ko neka budala..... :oops:
***IcKy***- Candy Girl
- Broj poruka : 37
Jao, imam ih gomilu..A sad se setih jednog, bio pre godinu ipo-dve..Ja bila napolju sa drugom iz ulice, bilo mozda oko 11sati uvece. I ja kao sve idem unazad, unazad, i zapnem na neku granu i padnem na dupe k'o kreten, a on meni pruzi ruku i kao "Jesi dobro?", a ja ustajem i gledam u sat (a nisam uopste nosila sat, gledala sam u neku narukvicu :lol:) ii kao proderem se :Iju, vidi koliko je sati! Moram da zalijem cvece!!" i samo utece. A drug u cudu ostao. Mislim ko zaliva cvece u pola 12 uvece? Kad se setim jos nekih, cu da dodam, ali ima ih...auuu.
Bloo- Sweet Girl
- Broj poruka : 485
ja se bas cesto blamiram,msm specijalista sam....:) mada to su sve neke stvari koje su u takvoj situaciji blam,pa onda ne mogu lepo da se ispricaju....u svakom slucaju jedan od vecih je kada nam je zafalilo 20 dinara u kaficu u koji bas cesto idemo,i poznajemo konobara....:) i to jos on kaze :''ma nema veze'' bas k'o da smo sirotinja.... :D :D ili kad me je jedan deco zvao da se vidimo,a ja nisam htela,i ja napisem drugarici nesto u fazonu ''joj kako da ga odbijem'' i slucajno posaljem NJEMU!!! A on mi odgovara ''pa nemoj da ga odbijes...'' hahaha
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
Jao tako sam i ja nekom neduznom liku poslala "prekini da me smaras" a to je trebalo ici nekom kretenu iz moje ulice sto mi je slo poruke a mislio da ja ne znam da je to on.
Bloo- Sweet Girl
Bloo wrote:a ja ustajem i gledam u sat (a nisam uopste nosila sat, gledala sam u neku narukvicu :lol:) ii kao proderem se :Iju, vidi koliko je sati! Moram da zalijem cvece!!" i samo utece. A drug u cudu ostao.
Ides da zalivas cvece? :Oo: :hahaha:
A ozbiljno i jesam zalivala cvece, jer mi je majka radila drugu smenu, a meni ostane obaveza da zalijem. Ali je eto takooo tupavo ispalo u datom momentu
S pozitivne strane, bar nisam slagala (osim sto nisam imala sat :D)
S pozitivne strane, bar nisam slagala (osim sto nisam imala sat :D)
Bloo- Sweet Girl
Moja majka nije normalna!
Krenula sam sa njom u crkvu da se nesto raspita,a ona se posvadjala sa popom! Nesto oko vere i pritom je izvredjala papu,pa se onda ovaj nanervirao...Na kraju mu je rekla da je moron i sektas,sto verovatno jeste,ali zar pred svima! Bas u vreme neke jutarnje liturgije ili cega vec,svi su buljili u nas,cela crkva je odzvanjala.Koji blam,koji blam!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Krenula sam sa njom u crkvu da se nesto raspita,a ona se posvadjala sa popom! Nesto oko vere i pritom je izvredjala papu,pa se onda ovaj nanervirao...Na kraju mu je rekla da je moron i sektas,sto verovatno jeste,ali zar pred svima! Bas u vreme neke jutarnje liturgije ili cega vec,svi su buljili u nas,cela crkva je odzvanjala.Koji blam,koji blam!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Jackie- Powerful Girl
Sta se brines, mogu da se kladim da nije bilo slatkih momaka UJUTRU NA LITURGIJI, pa i nije toliko strasno
Inace ko ima normalnu majku??
Inace ko ima normalnu majku??
Bloo- Sweet Girl
Jackie wrote:Moja majka nije normalna!
ma toooo!!!
stara ti je najbolja xD
btw, mene nebi bilo bruka :)
little girl- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Jackie wrote:Moja majka nije normalna!
i mene bi bilo sramota xD . ali dobro, ti nisi iz malog mesta xD ?
Jooj,bre vas gore,kako da me ne bude sramota? Htela sam u zemlju da propadnem....Mozda je tamo bio i neko ko me poznaje..... :x
Ne,Lizo nisam iz malog mesta.....Ali opet
Ne,Lizo nisam iz malog mesta.....Ali opet
Jackie- Powerful Girl
hahahha
ludo.. ja bi propala da mi se tako nesto desi.. msm nije tako lose AL U CRKVI?!
ludo.. ja bi propala da mi se tako nesto desi.. msm nije tako lose AL U CRKVI?!
a gle... mene nebi bilo bruka ....
stara ti se zauzela za svoje mišljenje...
bolje to nego da sam bleji ko ovca i sluša sve što svećenik kaže i to samo zato što je to svećenik....
nisu svećenici baš najpametniji na svijetu....
stara ti se zauzela za svoje mišljenje...
bolje to nego da sam bleji ko ovca i sluša sve što svećenik kaže i to samo zato što je to svećenik....
nisu svećenici baš najpametniji na svijetu....
little girl- Candy Girl
šta joj je papa skrivio??mogu misliti kako ti je bilo, ali volila bi to viditi msm da se još niko sa popom svadjao nije...Jackie wrote:Moja majka nije normalna!
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Da,Ivona slazem se,ali mene nije bilo sramota zbog svestenika i crkve,ja ionako nisam vernik,nego zbog svih onih ljudi....I isla sam sa njom da ga pita nesto nevezano za crkvu,a kako su se dokacili vere stvarno ne znam...
Pop je spomenuo papu,nzm u kom kontekstu,a moja mama je rekla da nema vece lopine od njega... :Oo:
Pop je spomenuo papu,nzm u kom kontekstu,a moja mama je rekla da nema vece lopine od njega... :Oo:
Jackie- Powerful Girl
i nema..u pravu je mama....Jackie wrote:
Scarlett O'hara- Admin
hahaha...
pa onda svećenik nije dobro slušao tvoju staru....
mislim, rekla si da nije htjela pričat o vjeri...
a on kao da nezna niš drugo već odma petlja crkvu u sve ....
al oke... to što je bilo puno ljudi....
ionak u crkvu većinom idu stare bakice, a mislim da te zbog njih nemora bit bruka xD
pa onda svećenik nije dobro slušao tvoju staru....
mislim, rekla si da nije htjela pričat o vjeri...
a on kao da nezna niš drugo već odma petlja crkvu u sve ....
al oke... to što je bilo puno ljudi....
ionak u crkvu većinom idu stare bakice, a mislim da te zbog njih nemora bit bruka xD
little girl- Candy Girl
baš sad slušam vjesti... i naš predsjednik se neš zakačio sa crkvom xD
little girl- Candy Girl
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4