True Blood (Prava krv)
+24
Polly Samson
bloodsucker
Quinn
Dvojki.<3
MoonGirl
Aurora
Anchyly
Praslin<3
Scarlett O'hara
Tea <33
Gossip Girl.
Wendy
LostSoul
PunkRockChick
Fallen Like The Sky.
.cherrybomb.
Ariel
Pandora no hako
Andjela'95
aLisa`
Bloody.Mary
dora_95
robin.
Sookie
28 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
True Blood (Prava krv)
First topic message reminder :
U provincijalnom gradiću Bon Temps na prvi pogled sve izgleda normalno. Međutim, u tom mesto ima nešto neobično - tu žive vampiri. Pojava izuma veštačke krvi, koja se prodaje u bočicama, dozvoljava vampirima mogu da nabave sve što im je potrebno kako bi živeli bez hranjenja ljudskim bićima. Posle odluke da se pojave u javnosti, vođe vampira bore se da dobiju iste slobode i građanska prava kao i ljudi. U isto vreme, mnogo vampira se još uvek dovode u iskušenje da se hrane „staromodnim" načinom. S druge strane ljudi otkrivaju da im se pijući vampirsku krv izoštravaju čula i povećava potencija. Posledica toga je da se na crnom tržištu nezakonito prodaje vampirska krv na ceni od 600 dolara po unci.
U ovom komplikovanom zajedničkom životu živih i mrtvih glavnu ulogu igraju posetioci i zaposleni u lokalnom baru. Suki, konobarica u baru, poseduje redak talenat - može da čita tuđe misli. To što je privlači kod Bila (takođe vampira) je činjenica da nije u stanju da čuje njegove misli. Suki se upušta u romansu uprkos brigama njenih prijatelja i time se zapliće u niz „vampirskih" avantura većina kojih uključuje i njenog brata koji se nalazi u centru nekoliko nerešenih ubistava u Bon Tempsu. Priča poseduje bezbroj vijuga i složenih situacija, a svaka epizoda „Prave krvi" drži napetim i najmirniju narav, a kraj je iz epizode u epizodu sve zaprepašćujući.
U provincijalnom gradiću Bon Temps na prvi pogled sve izgleda normalno. Međutim, u tom mesto ima nešto neobično - tu žive vampiri. Pojava izuma veštačke krvi, koja se prodaje u bočicama, dozvoljava vampirima mogu da nabave sve što im je potrebno kako bi živeli bez hranjenja ljudskim bićima. Posle odluke da se pojave u javnosti, vođe vampira bore se da dobiju iste slobode i građanska prava kao i ljudi. U isto vreme, mnogo vampira se još uvek dovode u iskušenje da se hrane „staromodnim" načinom. S druge strane ljudi otkrivaju da im se pijući vampirsku krv izoštravaju čula i povećava potencija. Posledica toga je da se na crnom tržištu nezakonito prodaje vampirska krv na ceni od 600 dolara po unci.
U ovom komplikovanom zajedničkom životu živih i mrtvih glavnu ulogu igraju posetioci i zaposleni u lokalnom baru. Suki, konobarica u baru, poseduje redak talenat - može da čita tuđe misli. To što je privlači kod Bila (takođe vampira) je činjenica da nije u stanju da čuje njegove misli. Suki se upušta u romansu uprkos brigama njenih prijatelja i time se zapliće u niz „vampirskih" avantura većina kojih uključuje i njenog brata koji se nalazi u centru nekoliko nerešenih ubistava u Bon Tempsu. Priča poseduje bezbroj vijuga i složenih situacija, a svaka epizoda „Prave krvi" drži napetim i najmirniju narav, a kraj je iz epizode u epizodu sve zaprepašćujući.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Re: True Blood (Prava krv)
@Scarlet: I ja sam plakala isto, on je tako nezan, i dobar i meeedeen :D
@Anchyly: Jeste. Kasnije je tek pravi zaplet, ugl. meni je 3.sezona naj, a i nova 4. mi se mnogo svidja.
@Anchyly: Jeste. Kasnije je tek pravi zaplet, ugl. meni je 3.sezona naj, a i nova 4. mi se mnogo svidja.
Sookie- Chocolate Babe
Počela sam da gledam 3. sezonu, pojavljuju se vukodlaci, like it :D
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Imas na FoxLife-u svakog radnog dana u 23:20.
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Da, ali na Lajfu prikazuju samo prve 2 sezone.
@Aurora: Bolje gledaj online
3. nazalost nisu prikazivali, i ne verujem da ce, u skorije vreme.
A po meni je 3.najbolja, vukodlaci, Alcide , mmmm <3
@Aurora: Bolje gledaj online
3. nazalost nisu prikazivali, i ne verujem da ce, u skorije vreme.
A po meni je 3.najbolja, vukodlaci, Alcide , mmmm <3
Sookie- Chocolate Babe
Ja skidam sa torrenta, tako mi lakše... :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Skroz sam se navukla na seriju, sad je gledam online. Volim Billa :)
Anchyly- Cherry Babe
-
Pocela je sad skoro na Fox life...pogledala sam pola epizode neko vece
Pitanje-Ljudi znaju za vampire u onom mestu ??
Pitanje-Ljudi znaju za vampire u onom mestu ??
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Scarlett O'hara- Admin
Da, u stvari, to njihovo 'izlazenje iz sanduka' je metafora za gej populaciju tj. kako oni to kazu, 'izlazenje iz ormana' ili tako nesto.
Imaju vampiri i svoju stranku tj. ligu, na celu sa Nan Flannagan :D Nju obozavam :D
@Anchyly: I ja sam u pocetku volela Billa, mnogo vise nego Erika, ali u 3.sezoni, na kraju, sam ga zamrzela, videces i sama zasto.
Imaju vampiri i svoju stranku tj. ligu, na celu sa Nan Flannagan :D Nju obozavam :D
@Anchyly: I ja sam u pocetku volela Billa, mnogo vise nego Erika, ali u 3.sezoni, na kraju, sam ga zamrzela, videces i sama zasto.
Sookie- Chocolate Babe
Meni je Eric oduvijek bio mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, odavno nisam vidjela plavog momka koji je više sexy od njega... Sad kad gledam ovu 3. sezonu skontala sam da je Bill veliki ser*tor...
Volim twilight, al' crkla sam ovoj slici od smijeha...
Volim twilight, al' crkla sam ovoj slici od smijeha...
Scarlett O'hara- Admin
Meni takodje. Al' u 4. sezoni sam se toliko zaljubila u njega, bukvalno sam opsednuta njim!
Necu da ti kvarim, gledaj, odusevices se :)
Hahahahahaha, u pravu su :D :D :D
Lafayette je skroz luckast, jedan od boljih likova;
A jel' znas da su, privatno, Ana Paquin(Sookie) i Stephen Moyer(Bill) u braku?
Necu da ti kvarim, gledaj, odusevices se :)
Hahahahahaha, u pravu su :D :D :D
Lafayette je skroz luckast, jedan od boljih likova;
A jel' znas da su, privatno, Ana Paquin(Sookie) i Stephen Moyer(Bill) u braku?
Sookie- Chocolate Babe
Joj meni se oni i u seriji mnogo svidjaju kao par. Ne znam, bas mi nekako idu jedno uz drugo :D
Anchyly- Cherry Babe
-
Nisam znala da su bili, što više nisu?
Lafayette i Pam, oni su mi skroz cool....
ja idem na ovu stranicu http://torrentz.eu/ i onda tražim
evo ti link za skidanje 1. sezone, 1. epizode... http://www.torrenthound.com/hash/38fd5a67f34acc3dfcc800779da0c15f512343af/torrent-info/True-Blood-S01E01-HDTV-XviD-0TV-eztv-
Lafayette i Pam, oni su mi skroz cool....
ja idem na ovu stranicu http://torrentz.eu/ i onda tražim
evo ti link za skidanje 1. sezone, 1. epizode... http://www.torrenthound.com/hash/38fd5a67f34acc3dfcc800779da0c15f512343af/torrent-info/True-Blood-S01E01-HDTV-XviD-0TV-eztv-
Scarlett O'hara- Admin
Mmm, Pam ♥____♥
Hardcore bitch! Obozavam je!
Ovo je iz 4.sezone :
A i Jessicu obozavam ! Ma, sve ih volim!
Hardcore bitch! Obozavam je!
Ovo je iz 4.sezone :
A i Jessicu obozavam ! Ma, sve ih volim!
Sookie- Chocolate Babe
Jao šta joj se ovo desilo sa licem?
Mene malo Tara nervira, Jason(mada on zna biti cool) i Sam...
Šta kraljica zna o Sookie, nmg da čekam da saznam..? Rekla je Ericu ona rodica od Sookie što je sa kraljicom živjela...
Mene malo Tara nervira, Jason(mada on zna biti cool) i Sam...
Šta kraljica zna o Sookie, nmg da čekam da saznam..? Rekla je Ericu ona rodica od Sookie što je sa kraljicom živjela...
Scarlett O'hara- Admin
Na Pam je jedna vestica bacila cini.
Videces, necu da ti kvarim.
A kraljica zna sta je Sookie, ali, opet, bolje sama gledaj, jako je zanimljivo!
Jason je smesan jer je malko tupav, a Tara i mene ponekad nervira ali je volim. Sam je mnogo dobar, i posten.
Videces, necu da ti kvarim.
A kraljica zna sta je Sookie, ali, opet, bolje sama gledaj, jako je zanimljivo!
Jason je smesan jer je malko tupav, a Tara i mene ponekad nervira ali je volim. Sam je mnogo dobar, i posten.
Sookie- Chocolate Babe
Sad cu da pocnem sa cetvrtom sezonom...Bukvalno sam za jedan dan odgledala celu trecu. *___*
Ali mi nesto nije jasno..Jelena, zasto je Godrik morao da umre?
Ali mi nesto nije jasno..Jelena, zasto je Godrik morao da umre?
Anchyly- Cherry Babe
-
Sam je odabrao pravu smrt
Zato sto je dobar, i guess.
Gledala sam jos odkad i morala bih da se podsetim te epizode da bih ti tacno rekla.
Meni je mnogo krivo bilo.
Nadam se da ce ti se svideti 4.sezona, ja sam odusevljena *__*
Zato sto je dobar, i guess.
Gledala sam jos odkad i morala bih da se podsetim te epizode da bih ti tacno rekla.
Meni je mnogo krivo bilo.
Nadam se da ce ti se svideti 4.sezona, ja sam odusevljena *__*
Sookie- Chocolate Babe
Mislim da je na lajfu sada 2.sezona.
Samo te 2 su i prikazali, 3. i 4. nisu, a verovatno i nece, bar ne u skorije vreme;
Samo te 2 su i prikazali, 3. i 4. nisu, a verovatno i nece, bar ne u skorije vreme;
Sookie- Chocolate Babe
Kad će 5. sezona izaći?
Nervira me kraj 4. sezone, Tara umire, Sookie ne ostane sa Erikom, blah, nije kako sam očekivala.. Mada mi je bilo kul kad je Sookie ubila Debi....
Nervira me kraj 4. sezone, Tara umire, Sookie ne ostane sa Erikom, blah, nije kako sam očekivala.. Mada mi je bilo kul kad je Sookie ubila Debi....
Scarlett O'hara- Admin
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 3