True Blood (Prava krv)
+24
Polly Samson
bloodsucker
Quinn
Dvojki.<3
MoonGirl
Aurora
Anchyly
Praslin<3
Scarlett O'hara
Tea <33
Gossip Girl.
Wendy
LostSoul
PunkRockChick
Fallen Like The Sky.
.cherrybomb.
Ariel
Pandora no hako
Andjela'95
aLisa`
Bloody.Mary
dora_95
robin.
Sookie
28 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
True Blood (Prava krv)
First topic message reminder :
U provincijalnom gradiću Bon Temps na prvi pogled sve izgleda normalno. Međutim, u tom mesto ima nešto neobično - tu žive vampiri. Pojava izuma veštačke krvi, koja se prodaje u bočicama, dozvoljava vampirima mogu da nabave sve što im je potrebno kako bi živeli bez hranjenja ljudskim bićima. Posle odluke da se pojave u javnosti, vođe vampira bore se da dobiju iste slobode i građanska prava kao i ljudi. U isto vreme, mnogo vampira se još uvek dovode u iskušenje da se hrane „staromodnim" načinom. S druge strane ljudi otkrivaju da im se pijući vampirsku krv izoštravaju čula i povećava potencija. Posledica toga je da se na crnom tržištu nezakonito prodaje vampirska krv na ceni od 600 dolara po unci.
U ovom komplikovanom zajedničkom životu živih i mrtvih glavnu ulogu igraju posetioci i zaposleni u lokalnom baru. Suki, konobarica u baru, poseduje redak talenat - može da čita tuđe misli. To što je privlači kod Bila (takođe vampira) je činjenica da nije u stanju da čuje njegove misli. Suki se upušta u romansu uprkos brigama njenih prijatelja i time se zapliće u niz „vampirskih" avantura većina kojih uključuje i njenog brata koji se nalazi u centru nekoliko nerešenih ubistava u Bon Tempsu. Priča poseduje bezbroj vijuga i složenih situacija, a svaka epizoda „Prave krvi" drži napetim i najmirniju narav, a kraj je iz epizode u epizodu sve zaprepašćujući.
U provincijalnom gradiću Bon Temps na prvi pogled sve izgleda normalno. Međutim, u tom mesto ima nešto neobično - tu žive vampiri. Pojava izuma veštačke krvi, koja se prodaje u bočicama, dozvoljava vampirima mogu da nabave sve što im je potrebno kako bi živeli bez hranjenja ljudskim bićima. Posle odluke da se pojave u javnosti, vođe vampira bore se da dobiju iste slobode i građanska prava kao i ljudi. U isto vreme, mnogo vampira se još uvek dovode u iskušenje da se hrane „staromodnim" načinom. S druge strane ljudi otkrivaju da im se pijući vampirsku krv izoštravaju čula i povećava potencija. Posledica toga je da se na crnom tržištu nezakonito prodaje vampirska krv na ceni od 600 dolara po unci.
U ovom komplikovanom zajedničkom životu živih i mrtvih glavnu ulogu igraju posetioci i zaposleni u lokalnom baru. Suki, konobarica u baru, poseduje redak talenat - može da čita tuđe misli. To što je privlači kod Bila (takođe vampira) je činjenica da nije u stanju da čuje njegove misli. Suki se upušta u romansu uprkos brigama njenih prijatelja i time se zapliće u niz „vampirskih" avantura većina kojih uključuje i njenog brata koji se nalazi u centru nekoliko nerešenih ubistava u Bon Tempsu. Priča poseduje bezbroj vijuga i složenih situacija, a svaka epizoda „Prave krvi" drži napetim i najmirniju narav, a kraj je iz epizode u epizodu sve zaprepašćujući.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Re: True Blood (Prava krv)
Ali serija je vrhunska.Sookie wrote:Da li gledate?
Ja ne propustam,prikazuje se na FoxLife-u cetvrtkom u 22:00h
Mnogi misle da je to samo jos jedna teen serija o vampirima,ljubavi bla bla..
Ko je odgledao bar jednu epizodu znace da uopste nije takva serija..
Scene su ono,ne prikazuju bukvalno svee,alii...
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Volim tu seriju mnogo...<3
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Nikako da smisle nešto originalno.Aurora wrote:Pokusala sam ovo da gledam ali mi je bezveze.
I ne sviđa mi se njihov naglasak -.-'
Pa kad je HBO snimio nešto što nije prevulgarno? Ili ja još nisam čula za tako nešto... Zaljućena sapunjara
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Nemam živaca da počnem, čini mi se da nije nešto.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Pogledala sam samo jednu epizodu: 40 minuta seksa, 10 minuta svlacenja, 10 minuta spice i kraj. Vrlo su male sanse da nastavim s gledanjem. Razocarala me s obzirom na komentare koje sam cula o njoj.
Počela sam pre nekih 10ak dana da gledam seriju i stigoh do 3. sezone. Na početku mi je bila užasno dosadna, da sam čak mislila da prekinem, i onda sam otišla na IMDb da vidim kad se Erik više pojavljuje i rekoh ajd izdržaću dok on ne stigne hahahahah
Sad ga obožavam i gledam samo zbog njega :hahahaha:
Bill mi je em ružan em naporan ko češa, vidim da sad dolaze neki novi likovi pa će valjda biti zanimljivo :)
Da, zaboravih reći, i Godrik mi je bio gotivan,
Sad ga obožavam i gledam samo zbog njega :hahahaha:
Bill mi je em ružan em naporan ko češa, vidim da sad dolaze neki novi likovi pa će valjda biti zanimljivo :)
Da, zaboravih reći, i Godrik mi je bio gotivan,
- Spojler:
- šteta što se ubio.
ScreamMj- Candy Girl
- Broj poruka : 85
Godina : 34
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 3 of 3