Razočaranje u drugaricu
+78
Dajanica.
Janicaaaaa
Ivonna
Nuuskamuikkunen<3
Queeny
Minchi :)
Chocolina.
-Miniie ^^
✯Jetza✯
igraj svoju igru :)
Tammy1997
Tie and Up.
*~tamarchelo~*
Capre diem.
TheStrayOne
Comika-TadaEgao
komarac.
Sirenna *
Crazy girl
Petar Pan
Hellcat
~ miss. pierce
Forever young ♥.
phina
Wicked Girl^^
mali loliša
Best. <3
dead silence.
Polly Samson
I love life:)
Jovana BKV
Angie:)
alex_ats
tictac
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
Monster Child !
Cipiripica
*Always in love-Jellena*
JC♥
Saška
Spirit Crusher
MoonGirl
popka bebic ^__^
BarBika**
CoCi
Riverside
DarkAngel
Praslin<3
*MiMa*97
LostSoul
Tea <33
Amélie.
Dvojki.<3
Baby C.
mrs. sunshine
Volim samo njega
Wendy
Gossip Girl.
Mačkica :)
Anchyly
Emily the strange
Suzana
Lollobrigida
Tool
Dia.♥
...Mi.Mi...
Just A Dream.......
Djidji
.Raindrop.
Angel_Of_Death
Carrie <3
Iva
*KIKI*gIRL*ANAHI*
Aurora
Tarja
Bloody.Mary
lusy
82 posters
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Razočaranje u drugaricu
Svi imamo drugarice,...neke su bole a neke losije,....Ali desi se da se igrom slucaja razocaramo u nju,...Kako se postaviti prema njoj,a da ne bude povredjena i ako nas je razocarala?????Koji je razlog vaseg razocarenja,...?????
*edit by Bloody.Mary: premestila sam temu ovde iz svashtare
*edit by Bloody.Mary: premestila sam temu ovde iz svashtare
lusy- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 30
Re: Razočaranje u drugaricu
Razocarala sam se pre par dana, jer uopste nije imala razumevanja i nadala sam se da ce biti tu za mene, ali ponasala se kao prava k*cka. Rekla sam joj sve sto mislim, ne vidim razlog da budem fina ako je ona takva... Ali bas sam se razocarala... But, shit happens :S
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Pa da,ali,....mislim ja sam prema svim drugaricama extra,uvijek sam tu za njih,a kad meni trebaju,nema nikog,uzas,....Ali me jedna duboko povredila,pricajuci se moje tajne,a bila mi je najbolja,....
lusy- Candy Girl
Pa nije mi se jos desilo da se u neku bas skroz razocaram. Obicno se razocaram zbog nekih njihovih postupaka za koji su pre mjesec dana govorile da nikad ne bi uradile. Ali dobro ljudi se mjenjaju.
Tarja- Boom Baby
- Broj poruka : 1653
Godina : 28
sinoc...
fenserka je, neka je, ali to sto je sve uobrazenija...
briga me, njena stvar
fenserka je, neka je, ali to sto je sve uobrazenija...
briga me, njena stvar
Meni se dogodi da se posvadjam sa drugaricom zato sto kada ona meni nesto prica ja je slusam , a onda kad pocnem ja , ona ode da prica nekoj drugoj drugarici.To mi se cesto desava i posle me moli da joj pomognem i pomognem joj , ali ona meni nece.Mnogo je razmazena i place za svaku sitnicu.Ponekad - skoro pa UVEK - oda moje tajne i onda place kad je kazem njenim roditeljima.Ne zelim da se vise druzim sa njom , ali ne znam kako da je se otarasim.Stalno me prati.Ne mogu u WC da odem , a da ona ne ode sa mnom.Pomozite mi MOLIM VAS!!!
*KIKI*gIRL*ANAHI*- Candy Girl
- Broj poruka : 80
Godina : 27
Pa jednostavno joj reci da ne zelis da se druzite,....kazi joj sve sto mislis o njoj,sta je razlog zbog kojeg prekidate druzenje,...a po mom misljenju takva druagrica ti ne treba,...ti joj vjerujes i pricas joj svoje tajne a ona ih raznosi okolo,...imala sam slicno iskustvo po pitanju tajni,...Imala sam druagicu dijelile smo i dobro i zlo,...ali vremenom je ona postala LUDA tako da mi njeno ponasanje nije odgovaralo.Druzila se svakakvim osobama,imala momaka ne zna im se br.i pokusala mene da uvuce u tako nesto,....ali sam jaa na vrijeme uvidjela kakva je i mrsnula je,....A ja u svadje sa drugaricama nikada nisam mijesala roditelje,...A bolje da prestanes da se druzis sa njom ili ako vec neces ne dozvoli da te iskvari,...!!!!!!
lusy- Candy Girl
ex...razocarala sam se u mnoge...a najveci razlozi su sto im kazem nesto u povjerenju,a one nmg da sacuvaju,da nikom ne kazu,vec moraju to razglasit....epa...!!!a jos kad me zovne da idem s njom u grad,posto im nema naj drugarica...paaaaaaa...pucala bix je...onda joj ja kazem ,,ti me zoves samo kad ti nema tvoje bff...epa necu''!!!!!!!! ali najbolji nacin da se otarasite takvih ,,drugarica'' je da im ,,odbrusite'' u facu sve sta mislite,boljelo ix to ili ne...!!!
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
Godina : 29
takodje sam se razocarala u mnoge....vecina njix se u poslednje vreme mnogo promenila,ne mogu vise da ix prepoznam...sa nekima se manje druzim,a sa nekima vise i ne pricam jer su jednostavno postale skroz drugacije i postale su onakav tip osobe kakav mene nervira,tako da vise nemamo nista zajednicko...
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Razocarala se u naj drugaricu jer je prestala da bude ona stara, i krenula da se druzi sa nekom fenserskom ekipom.. Uopste tu ne pripada.. Sada je uobrzena, arogantna.. Vise mi nije potrebna kao prijatelj...
Angel_Of_Death wrote:Razocarala se u naj drugaricu jer je prestala da bude ona stara, i krenula da se druzi sa nekom fenserskom ekipom.. Uopste tu ne pripada.. Sada je uobrzena, arogantna.. Vise mi nije potrebna kao prijatelj...
otpr isto.
.Raindrop.- Sweet Girl
- Broj poruka : 518
I ja sam se razocarala u mnoge swoje drugarice... ali ne toj meri da sa njima wise ne pricam nego jednostawno sam im to rekla ii onda smo pricale i swe se wratilo na staro ... tako da msm da pricom moze swe da se resi!
Djidji- Candy Girl
- Broj poruka : 121
Ja mislim da ne moze,....A i mislim isto da ne mozes naci najbolju drugaricu,...ja ipak mislim da su nambolji prijatelji muskarci nego djevojke,...bar meni,...svaka drugarica se pravi da ti je dobra,...uvlaci ti se maximalno kad joj trebas,...a kad je tebi potrebna nema je nigdje,...Mnogo mojih drugarica se promijenilo druze se sa nekakvim propalitetima,...svasta rade,...a neke su cak i zrele za PSIHIJATRIJU :)
lusy- Candy Girl
al sam se danas razocarala u naj prijateljice..tako smo se posvadjale na ulici,mogao je da izbije treci svetski rat..srecom,sada je sve u redu,pomirile smo se preko fb..ali nikada vise poverenje nece biti isto..
Just A Dream.......- Candy Girl
- Broj poruka : 136
lusy wrote:Ja mislim da ne moze,....A i mislim isto da ne mozes naci najbolju drugaricu,...ja ipak mislim da su nambolji prijatelji muskarci nego djevojke,...bar meni,...svaka drugarica se pravi da ti je dobra,...uvlaci ti se maximalno kad joj trebas,...a kad je tebi potrebna nema je nigdje,...Mnogo mojih drugarica se promijenilo...
Delimo misljenje.I ja isto mislim da su decaci mnooogo bolji prijatelji do devojcica.Sto pta sam bila tuzna i samo 2-3 su mi prisle da me pitaju sta mi je,a ni jedna od te 3 mi nije bila najbolja drugarica,isto tako i 6-7 decaka.Uvek me pitaju a sta ti je,sto si tuzna,itd...
Jeste,razocaralo me je puno njih.
...Mi.Mi...- Candy Girl
- Broj poruka : 258
Godina : 26
Pa razocarale su me mnoge. . preko noci su se promijenile. .ne shvatam. .sve sto im kazem, one nekom prenesu. . .ponasaju se sasvim drugacije, ne mogu da ih prepoznam . .sa mnogima sam i prekinula kontakt!!
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
Upravo me je najbolja drugarica razočarala.....Nikad me u životu nije neko tako uvredio...Nešto smo pričale..i ona je rekla da mene moj bivši dečko ne podnosi....da joj je to rekao neko..i kada sam je pitala ko ti je to rekao ona je meni rekla ,,Ne mogu da ti kažem,, .... I kada je primetila da sam promenila raspoloženje ona mi je rekla...a tada nije bilo ni važno.. :(((
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Nisam se nikada bas razocarala.Tesko se razocaram :D
Tool- Candy Girl
- Broj poruka : 92
Nista preterano, ali primecujem da su uvek tu kad im nesto treba, a kad meni padaju sekire, sakriju se u podrum. -.-
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Jednom sam se MNOOOOOOOOOGO razocarala. :D Najbolja drugarica je jednog dana jednostavno pocela da me ignorise. :D Necu zalaziti u detalje. Al' evo sad, posle ne znam ni ja koliko meseci, ponovo se druzimo.
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
imam ljude koji su mi dragi ali ne vezujem se previse za njih.tako da ne mogu da me povrede niti razocaraju.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
ma ljudi me uvek malo po malo razocaraju...
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Razočarala sam se u mnogo njih!!!
Sve su to prolazni prijatelji. . .
-Drug se godinama stiče!!!
Sve su to prolazni prijatelji. . .
-Drug se godinama stiče!!!
Mačkica :)- Candy Girl
- Broj poruka : 119
Godina : 25
Razocarala sam se u jednu "drugaricu" kada je nekima rekla jednu moju veliku tajnu
i svi su me nesto zezali zbog toga...-.-' ali hvala bogu otisla sam iz te skole.
i svi su me nesto zezali zbog toga...-.-' ali hvala bogu otisla sam iz te skole.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 1 of 7