Razočaranje u drugaricu
+78
Dajanica.
Janicaaaaa
Ivonna
Nuuskamuikkunen<3
Queeny
Minchi :)
Chocolina.
-Miniie ^^
✯Jetza✯
igraj svoju igru :)
Tammy1997
Tie and Up.
*~tamarchelo~*
Capre diem.
TheStrayOne
Comika-TadaEgao
komarac.
Sirenna *
Crazy girl
Petar Pan
Hellcat
~ miss. pierce
Forever young ♥.
phina
Wicked Girl^^
mali loliša
Best. <3
dead silence.
Polly Samson
I love life:)
Jovana BKV
Angie:)
alex_ats
tictac
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
Monster Child !
Cipiripica
*Always in love-Jellena*
JC♥
Saška
Spirit Crusher
MoonGirl
popka bebic ^__^
BarBika**
CoCi
Riverside
DarkAngel
Praslin<3
*MiMa*97
LostSoul
Tea <33
Amélie.
Dvojki.<3
Baby C.
mrs. sunshine
Volim samo njega
Wendy
Gossip Girl.
Mačkica :)
Anchyly
Emily the strange
Suzana
Lollobrigida
Tool
Dia.♥
...Mi.Mi...
Just A Dream.......
Djidji
.Raindrop.
Angel_Of_Death
Carrie <3
Iva
*KIKI*gIRL*ANAHI*
Aurora
Tarja
Bloody.Mary
lusy
82 posters
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Razočaranje u drugaricu
First topic message reminder :
Svi imamo drugarice,...neke su bole a neke losije,....Ali desi se da se igrom slucaja razocaramo u nju,...Kako se postaviti prema njoj,a da ne bude povredjena i ako nas je razocarala?????Koji je razlog vaseg razocarenja,...?????
*edit by Bloody.Mary: premestila sam temu ovde iz svashtare
Svi imamo drugarice,...neke su bole a neke losije,....Ali desi se da se igrom slucaja razocaramo u nju,...Kako se postaviti prema njoj,a da ne bude povredjena i ako nas je razocarala?????Koji je razlog vaseg razocarenja,...?????
*edit by Bloody.Mary: premestila sam temu ovde iz svashtare
lusy- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 30
Re: Razočaranje u drugaricu
Imala sam jedno veliku razocarenje...
Imala sam drugaricu koju sam obozavala druzile smo se negde od decembra do februara.
Isli smo a rekreativnu nastau 18.02 i svaki put kada mozemo da se setamo po sobama ona ode kod drugih.. -.-
Kada izlazimo apolje uvek je u paru sa drugom devojcicom i samo se sa njom igra.
Stalno mi je pricala [navodno] da sam joj aj drugarica ali ja nisam verovala.
A kada sam se vratili sa exkurzije samo je bila sa tom devojcicom i ignorisala me.
Na kraju sam je pitala ko joj je najvolja drugarica i ona rekla ime te druge devojcice. -.-
Od tada se ne druzimo...
Imala sam drugaricu koju sam obozavala druzile smo se negde od decembra do februara.
Isli smo a rekreativnu nastau 18.02 i svaki put kada mozemo da se setamo po sobama ona ode kod drugih.. -.-
Kada izlazimo apolje uvek je u paru sa drugom devojcicom i samo se sa njom igra.
Stalno mi je pricala [navodno] da sam joj aj drugarica ali ja nisam verovala.
A kada sam se vratili sa exkurzije samo je bila sa tom devojcicom i ignorisala me.
Na kraju sam je pitala ko joj je najvolja drugarica i ona rekla ime te druge devojcice. -.-
Od tada se ne druzimo...
Ja sam se razočarala u moju "drugaricu" jer je zbog jedne sedmakinje nas zapostavljala, i sve se manje druzila sa nama.... Ali vecina iz mog odeljenja i ja se nedruzimo sa njom samo zbog toga.... Moje drugarice (sa kojima se druzim) su bile na svom fejsbuk profilu. DOpisivale su se sa decacima iz naseg odeljenja, i od jednog decaka trazile sifru. On im je dao. Ali pre nego sto je njima on dao, njemu je moja bivsa drugarica dala njemu sifru. I one su to videle kada su usli na njegov profil. Onda su se odjavile sa njegovog i usle na njen. I videle su kako je ona pricala sa tom sedmakinjom samo lose o nama ( o g o v a r a l a n a s ). Ali nije nas samo to povredilo. U istom tom trenutku kada snas je ogovarala sa toom sedmakinjom, ona se druzila sa nama. Nije se setila nista lepo da kaze o nama..... To na je najvise povredilo... NEkoliko dana posle, nismo htele da joj kazemo da smo to videle... Ali smo joj ipak na kraju rekle... To se desilo pre mesec, mesec i po dana.... I dalje se ne druzimo. I mnogo je bolje... :D [b]
mali loliša- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Godina : 28
U potpunosti se slažem.Bloody.Mary wrote:ja više ne znam gde je kraj svim tim razočarenjima, sad samo čekam sledeće sranje.
a jebiga, ako kreće nizbrdo, neka, ja tu ništa ne mogu.
samo mi nije jasno kako se nijedna od njih ne zaustavi i pogleda šta radi.
Onaj ko te je već jednom razočarao,razočaraće te ponovo.Bar je tako u mom slučaju.
Wicked Girl^^- Candy Girl
- Truth is,everybody is going to hurt you,you just have to find those worth suffering for.
Broj poruka : 110
Jesam, vise puta jer sam mislila da je drugacija licnost.
Sada jer vidim da su joj neke stvari prece od mene i da sam joj drugarica za odredjene stvari ali ne za sve.
Sada jer vidim da su joj neke stvari prece od mene i da sam joj drugarica za odredjene stvari ali ne za sve.
Mislim da nemam ni jednu drugaricu kojoj mogu u potpunosti da se poveravam. Možda samo Marija. Katarina je drugačiji tip od mene i ne razumemo se baš...Zatim je tu Bojana, koja je malo nezrela (malo više) i živi u svom ružičastom svetu...Andjelija je okej, mada se nikada nismo previše družile tako da ni ne može da me razočara. Kaća mi je pre bila najbolja drugarica ali ona je taakva tračara + dvolična. Aleksandra me stalno iznenadjuje kako je tupava(iskreno). Nema svoje mišljenje i stalno je potrčko za nekim. :P Paaa Milka je super kad smo same, ali me nervira u većem društvu, stalno želi da ispadne faca. Jednom smo se posvadjale a tu su bili i dečaci iz mog odeljenja. Krenula sam kući besna, a kad sam shvatila da mi je telefon ostao kod nje, htela sam da se upucam. xD Inače smo se posvadjale oko obične gluposti...ja sam joj rekla izvini...a ona meni 'ne smaraj'.... pred svima me ispali 'ladno o.o Pomirile smo se posle oko 2-3 nedelje...Ma bwe ja msm da prewisxe werujem ljudima owo ono :P lol Teško je naći pravog prijatelja :(((((
Napisah ja roman....xD
^ Bedak.
Napisah ja roman....xD
^ Bedak.
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Kontam da ne vredi više da se razočaravam,kad razočarenjima nikad kraja ;)
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
Takođe.Smučilo mi se.Za godinu dana se bukvalno neću ni družiti sa Aleksandrom. To mogu da potpišem. A i Kristina se složila sa tim.Forever young ♥. wrote:Kontam da ne vredi više da se razočaravam,kad razočarenjima nikad kraja ;)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Razočarala sam se u dve drugarice, pre su mi bile recimo najbolje.
Smučilo mi se više sve, preći ću preko toga ali će da me zapamte.
Smučilo mi se više sve, preći ću preko toga ali će da me zapamte.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Razocarala sam se u dosta njih i hvala Bogu sto imam bar 2 koje ce uvek biti tu za mene.
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Naglasila sam preko poruke drugarici o cemu se radi, i danas me vidi i ponasa se kao da joj nista nisam rekla..prodjem pored nje, a ona kao sva zacudjena i danas ni da mi pridje. o.O
-
Ja nemam najbolju drugaricu, nemam ni drugarice. Ustvari imam ali šatro. Mada ja sam njima uvek tu da im pomognem a kad mi trebaju? Gde su?
Ja: ' E trebaš mi '
Ona: ' U gužvi sam, čućemo se'
Toliko o ORTAKINJAMA -.-
Ja: ' E trebaš mi '
Ona: ' U gužvi sam, čućemo se'
Toliko o ORTAKINJAMA -.-
~ miss. pierce- Candy Girl
- Broj poruka : 38
Zalosno je ali vecina njih su danas takve, i drugovi, mada drugarice vise..
-
Slazem se....razocarenjima nikad kraja..nazalost..
I love life:)- Candy Girl
- Broj poruka : 209
Godina : 25
Ja bas ne mislim tako,nisu svi takvi. Nije cak ni vecina. Mislim da mogu da posaljem poruku na 10 brojeva,trebas mi,i znam da ce svih 10 ostaviti sve sto rade i pomoci mi. A i ne nadje se tesko,mislim da se to na prvi pogled vidi,ko je kakav.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Just A! wrote:Ja bas ne mislim tako,nisu svi takvi. Nije cak ni vecina. Mislim da mogu da posaljem poruku na 10 brojeva,trebas mi,i znam da ce svih 10 ostaviti sve sto rade i pomoci mi. A i ne nadje se tesko,mislim da se to na prvi pogled vidi,ko je kakav.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Realno :P Ne mora da bude u najbolju :PHellcat wrote:Kome se nije desilo, taj nije živjeo.
-
Ja i dalje mislim da je "razočaranje" u mojim godinama nešto potpuno drugačije od onoga što me čeka.
I nisam živela, eto, nisam se razočarala u drugaricu.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
kurva sudbina. wrote:Ja i dalje mislim da je "razočaranje" u mojim godinama nešto potpuno drugačije od onoga što me čeka.
Petar Pan- Candy Girl
- Welcome to reality. It fucking sucks.
Broj poruka : 149
Ma,eo jos mesed dana i zbogom diko
Crazy girl- Candy Girl
- Nikad ne dozvoli da ti se neko suvise priblizi, jer sve sto je blisko, postaje voljeno, a sve sto covek zavoli, pozeli da zadrzi...a zadrzati se ne moze nista zauvek..
Broj poruka : 38
jesam, i to konačno pre 2 dana... baš me je i razočarala i povredila, ni ne mogu da pričam o tome, za mene je to, nažalost, završena priča.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Razocarenje je najgore osecanja...kada nekom verujes i onda te on povredi,razocara,mnogo je tesko da opet steknes poverenje u tu osobu... najbolje je da tada na vase prijateljstvo stavis tacku..nije lako,ali sta ces,takav je zivot...
I love life:)- Candy Girl
- Broj poruka : 209
Godina : 25
Ne znam zašto sam očekivala da će prethodni put kada me je razočarala biti poslednji. Problem je u meni,što iznova verujem istim osobama. Nadam se samo da će ovaj put biti i zadnji.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Ne mogu da verujem da mi Teodora nije rekla ko joj se sviđa.Ajde nije ni to toliko bitno,ali kaže ovamo nekoj koju ogovara na sve strane.Toliko o tome -.-
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 4 of 7