Supernatural
+11
Fallen Like The Sky.
Daenerys Targaryen
Aurora
Ariel
Praslin<3
Polly Samson
Sirenna *
MoonGirl
LostSoul
Sookie
Angie:)
15 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Supernatural
Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali.
22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku...
Gost- Guest
Re: Supernatural
Prvi put sam cula za nju pre godinu dana,od drugarice koja je zaludjena tom serijom,ali nikad nisam odgledala nijednu epizodu.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
♥ Dean ♥ Gledala sam do hm...4 sezone sve serije,posle sam izgubila volju,razvodenili su je mnogo -.-
ALi svejedno,prva sezona je ono,savršena :D Druga preporučljiva takodje,treća i četvrta su fine :)
ALi svejedno,prva sezona je ono,savršena :D Druga preporučljiva takodje,treća i četvrta su fine :)
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Počela sam opet da gledam. Preskačem neke epizode, jer ih znam napamet. Prva serija (ili bilo šta uopšte) koja je horor, a da je gledam.
Gledam nekad, nisam baš u toku.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Mislim da ću početi sad od prve sezone preko rapusta, čini mi se da je dobra serija :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Pre 2-3 dana sam završila poslednju sezonu. Sad nemam šta da radim. -.-
Jedva čekam da izađe nova sezona, ali to je tek u oktobru. :/
Jedva čekam da izađe nova sezona, ali to je tek u oktobru. :/
Počela sam skoro da gledam i baš mi se sviđa serija. :) stigla sam do treće sezone.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Drugarica je preopterecena ovom serijom pa me tera da gledam.
Nemam neku volju, motivisu me samo zgodni glumci, ali mislim da cu nekada i da vidim kakva je :D
Nemam neku volju, motivisu me samo zgodni glumci, ali mislim da cu nekada i da vidim kakva je :D
Praslin<3 wrote:Mislim da ću početi sad od prve sezone preko rapusta, čini mi se da je dobra serija :)
Ja možda počnem na zimskom.
Uvijek me zanimalo kakva je :-D
Iii skinula sam prvu epizodu, i nije loša, samo što je snimak očajan + ima njemački prevod koji ne mogu da isključim. I tako ide nekoliko epizoda (možda i čitava sezona -.-)
Joj prva epizoda je skroz bezveze, druga je super, treća je grozna xD Ako se ne varam prva je ona skroz tupa sa duhom druga je Bloody Mary a treća sa nekim vukom
MoonGirl- Powerful Girl
-
xD A ne znam onda sam pomešala Hah, znam slučajeve otprilike, javi kad dođeš do epizode sa onim malim zubatim smorom i onoga sa jezerom xD
MoonGirl- Powerful Girl
-
Moja najdraža serija <3 Dean i Cass *____*
Trenutno ispočetka gledam prvu sezonu (mislim da sam na šestoj epizodi, možda sedmoj), na HRT2 gledam ponovno 6 sezonu i pratim na netu osmu. :3
Trenutno ispočetka gledam prvu sezonu (mislim da sam na šestoj epizodi, možda sedmoj), na HRT2 gledam ponovno 6 sezonu i pratim na netu osmu. :3
Mislim da ću umrijeti dok izađe nova sezona.
Razočarana sam sa poslednje 3, ali ipak gledam jer mi je omiljena serija.
Razočarana sam sa poslednje 3, ali ipak gledam jer mi je omiljena serija.
Kada sam počela da gledam seriju, toliko sam se smorila da sam pogledala 11 epizoda i onda mesecima nisam mogla da se nakanim da gledam dalje. I onda me drugarica nagovarala ajde i ajde, i eto ja pogledala i navukla se ko lud na brašno :D
Sad nikako iščekati sledeću sezonu :D
Sad nikako iščekati sledeću sezonu :D
ScreamMj- Candy Girl
- Broj poruka : 85
Godina : 34
Oboooozavam. Jedva cekam novu sezonu. ^^
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Ne privlači me naziv, a inače ne znam o čemu se radi...
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 1 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 2