Supernatural
+11
Fallen Like The Sky.
Daenerys Targaryen
Aurora
Ariel
Praslin<3
Polly Samson
Sirenna *
MoonGirl
LostSoul
Sookie
Angie:)
15 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Supernatural
First topic message reminder :
Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali.
22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku...
Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali.
22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku...
Gost- Guest
Re: Supernatural
Sestra je zaludjena serijom i celi tubmlr ali mene nije zainteresovala idk..Ipak imam osecaj da je to serija koju prvo ne zelis da gledas a na kraju te odusevi:)
Lunar Glimpse- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Godina : 26
Re: Supernatural
Mene Din oduševljava, pratim redovno svaku, imaju svoje dobre i loše trenutke, ali on je car neviđeni
ScreamMj- Candy Girl
- Broj poruka : 85
Godina : 34
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2