Nova Godina
+39
LostSoul
Dvojki.<3
Aurora
*~tamarchelo~*
Kikica♥
Minnie ♡
✯Jetza✯
Half as pretty
Just Smile :)
Queeny
Polly Samson
*Babygirl*
NeveLa
Tie and Up.
Wendy
Saška
Emily the strange
BarBika**
*MiMa*97
Gossip Girl.
Forever young ♥.
Chéri
pamela93
Lollobrigida
Scarlett O'hara
Superstar
Flower_Grown_Wild
Lady Alexandra
mawaxxmina
sundjer bob :)
Anchyly
Amélie.
Tea <33
The Lizard King
Angie:)
popka bebic ^__^
*~Milica~*
Fallen Like The Sky.
Dia.♥
43 posters
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nova Godina
First topic message reminder :
Pa sta vi oblacite za NG? :)
Pa sta vi oblacite za NG? :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Re: Nova Godina
Pa mora see xD
Za srecu u ljubavi, svake godine imam crveni vesh xD. Hahahahahhahaaha
Kucna je zurka, pa cu farke, chizme, neku majicu gore i lepo cu se nashminkati, ali onako bash i puno shljokica i kosu cu do j. da sredim i eto gaa :)
Za srecu u ljubavi, svake godine imam crveni vesh xD. Hahahahahhahaaha
Kucna je zurka, pa cu farke, chizme, neku majicu gore i lepo cu se nashminkati, ali onako bash i puno shljokica i kosu cu do j. da sredim i eto gaa :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja kupila haljinu i štikle... Haljina je iz New yorkera možda je neko vidio... Ima rozu podstavu i preko crni til na karnere... i kupila sam roze ruž i na oči ću staviti neku tamni sjenu i taj ruž, nadam se da će ispasti onako kako sam zamislila... [You must be registered and logged in to see this image.]
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Divnoo ^ ^
Videla sam tu haljinu :D
Videla sam tu haljinu :D
Bloody.Mary- Moderator
E hvala... Drago mi je da znaš koja je, ali ima je u svim mogućim new yorkerima na balkanu ja mislim... [You must be registered and logged in to see this image.]
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Crnu majicu sa necim crvenim, dekoltirana.. bas, bas.. :)
slim farke.. ii dole cu patike.. xD
slim farke.. ii dole cu patike.. xD
Crne traperice, buce, neku sjajnu kratku majicu preko toga, sivo crni kašutić! ^^
i najvjerojatnije neki šeširić. Idem kod frendice :D
i najvjerojatnije neki šeširić. Idem kod frendice :D
Idem u diskoteeku i oblačim crne pantalone,crnu majicu sa šljokicama,pink pojas i pink patofne...Ona nokti su mi pink i stavila sam veštačke i predivni suuuu :D i kosam mi je prava ko daska isfenirana....ii videću kako ću se našminkati :D
Dia.♥- Modern Lady
Posto sam isla kod druga, nisam htela nista posebno, pa sam obukla crne uske pantalone, belu kosulju i crni kozni pojas, kao neka imitacija korseta.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
za novu sam isla kod sestre i obukla sam tuniku crno belo,helanke i cizme...
pamela93- Candy Girl
- Broj poruka : 43
Godina : 31
Obukla sam bila farke, patike, crnu chipkanu majicu i tamno sivi dzemperic :)
Bloody.Mary- Moderator
Obukla sam crnu majcu sa rolingstons logoom,koji je sav onako svetlucav :P,uske plave pantalone i neke stikle,koje su imale totalno gotivan print. x3
Chéri- Candy Girl
- Broj poruka : 129
Godina : 29
ja sam uske farke onako nesto sivo,crno..onda kao neku tunikicu u nijansama crno i belo skroz od sljokica..i crne cizme :)i preko crn kaputic :D
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
Nemam pojma,nesto lepo I svecanije naravno! xD
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Farmerke i čipkanu majicu... Haljine su mi na vrh glave više... Dam pare za haljinu i onda je jednom obučem, nema više toga...
Scarlett O'hara- Admin
Ja sam za proslu obukla uske farke,crnu majicu i cizmice...
A ne znam jos tacno sta cu ove,mada ce to verovatno opet biti neke uske farke i majcicaxD
A ne znam jos tacno sta cu ove,mada ce to verovatno opet biti neke uske farke i majcicaxD
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Prošle sam obukla farmerke crne, sivu tuniku i bolero. Kod druga sam slavila.
A ove slavimo u A. i nemam pojma šta ću obući, mada biće to nešto drugačije od prošle godine xD
A ove slavimo u A. i nemam pojma šta ću obući, mada biće to nešto drugačije od prošle godine xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Posto cu ove godine Novu da slavim sa drustvom...obuci cu : slicnu ovakvu haljinu samo nez ove cipke na dnuu [You must be registered and logged in to see this link.]
Ove stikle :http://www.coachbagshunter.com/wp-content/uploads/2011/07/Christian-Louboutin-Altadama-140mm-Black-Patent-Leather-peep-toe-Platform-Pump.jpg ilii [You must be registered and logged in to see this link.]
Torbuu :http://cdn1.iofferphoto.com/img3/item/212/825/008/new-nwt-guess-kelsi-black-bag-purse-tote-07f48.jpg samo crnuu :)
Svidja li vam se ta kombinacijaa ?Mislila sam jos da ukombinujem crne visece mindjuse i crnu narukvicuu......i preko toga crni kaput
Ove stikle :http://www.coachbagshunter.com/wp-content/uploads/2011/07/Christian-Louboutin-Altadama-140mm-Black-Patent-Leather-peep-toe-Platform-Pump.jpg ilii [You must be registered and logged in to see this link.]
Torbuu :http://cdn1.iofferphoto.com/img3/item/212/825/008/new-nwt-guess-kelsi-black-bag-purse-tote-07f48.jpg samo crnuu :)
Svidja li vam se ta kombinacijaa ?Mislila sam jos da ukombinujem crne visece mindjuse i crnu narukvicuu......i preko toga crni kaput
BarBika**- Candy Girl
- I tada u tom trenutku shvatis da se sve dogadja samo jednom u zivotu :))TRES METROS SOBRE EL CIELO
Broj poruka : 183
Ja sam za prošlu NG obukla crne pantalone,crnu majicu sa šljokicama i pink patofne. :) A ne znam šta ću ove godine da obučem,neću ništa preterano elegantno jer verovatno idem na kućnu žurku. :)
Dia.♥- Modern Lady
Ja ne znam ni gde cu da idem,a kamol li sta da obucem-.-
Mada verovatno neku crnu haljinicu i neke salonke ili cizmice :)
Mada verovatno neku crnu haljinicu i neke salonke ili cizmice :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ja idem nem pojma ni ja gdje, ali bi trebalo da obučem neku haljinu, štikle i čipkaste štramplice.
Slavimo u As-u, nemam pojma šta ću obući -.- Haljinu ću, 99% vidjela sam dvije-tri lijepe.. Još samo da odlučim koju ću xD
Praslin<3- Kate Beckett
Ja sam prvo mislila haljinu i stikle ali sam shvatila da cu i za jedno i za drugo da dam malo vise para a ne bih nesto da trosim
Onda razmisljam se da uzmem teksas suknjicu (mada polako odustajem, predebele su mi noge za mini suknju xDD), neki lep crni unihop, crnu kosuljicu i da kupim neke cizmice ili da uzmem martinke, ali to nisam probala tako da uopste nisam sigurna da se ovo slaze xDD
Onda razmisljam se da uzmem teksas suknjicu (mada polako odustajem, predebele su mi noge za mini suknju xDD), neki lep crni unihop, crnu kosuljicu i da kupim neke cizmice ili da uzmem martinke, ali to nisam probala tako da uopste nisam sigurna da se ovo slaze xDD
Pa dok sve to kupiš ispadne te koliko i haljina i štikle, možda i više, bar su ovamo kod mene cijene takve.. xD
Praslin<3- Kate Beckett
Pa ovo 2. ćeš više iznosati u svakom slučaju...Aurora wrote:Ja sam prvo mislila haljinu i stikle ali sam shvatila da cu i za jedno i za drugo da dam malo vise para a ne bih nesto da trosim
Uzmi neke fine čizmice ipak je Nova godina, mada u principu mislim da mogu i martinke na to... :)
Scarlett O'hara- Admin
Ma ja idem kod prijateljice i tamo ću prespavati tako da mi je odjeća najmanja briga. Meni ej važno da se super zabavim :D
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Cool fejs statusi
» New Year's Eve (Nova godina u Njujorku)
» New Girl (Nova devojka)
» Nova nervozna mala devojcica
» New Year's Eve (Nova godina u Njujorku)
» New Girl (Nova devojka)
» Nova nervozna mala devojcica
Page 2 of 6