Nova Godina
+39
LostSoul
Dvojki.<3
Aurora
*~tamarchelo~*
Kikica♥
Minnie ♡
✯Jetza✯
Half as pretty
Just Smile :)
Queeny
Polly Samson
*Babygirl*
NeveLa
Tie and Up.
Wendy
Saška
Emily the strange
BarBika**
*MiMa*97
Gossip Girl.
Forever young ♥.
Chéri
pamela93
Lollobrigida
Scarlett O'hara
Superstar
Flower_Grown_Wild
Lady Alexandra
mawaxxmina
sundjer bob :)
Anchyly
Amélie.
Tea <33
The Lizard King
Angie:)
popka bebic ^__^
*~Milica~*
Fallen Like The Sky.
Dia.♥
43 posters
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nova Godina
First topic message reminder :
Pa sta vi oblacite za NG? :)
Pa sta vi oblacite za NG? :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Re: Nova Godina
Pa daal me ložiš? :DBeautiful Dangerous wrote:I obavezno crveni ves,ii meni su rekli da to donosi srecu u novoj godini :)
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ja sam svake godine nosila crveni donji veš. :P
I trenutno nemam pojma šta ću da obučem, jea. :D
I trenutno nemam pojma šta ću da obučem, jea. :D
Nikad ne mogu da nađem fine crvene gaćice, uvijek budu neke retardirane, tako da me ove godine zaboli za veš crveni. Inače, ću da sašijem haljinu, crnu.
Više mi je dosadila Nova godina i slavljenje po kafanama i diskotekama. Što bi voljela da mogu negdje a vikendici proslaiti k'o čovjek. Ovako previše neke frke i toga svega.
Više mi je dosadila Nova godina i slavljenje po kafanama i diskotekama. Što bi voljela da mogu negdje a vikendici proslaiti k'o čovjek. Ovako previše neke frke i toga svega.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Ako budem slavila kupujem samo stikle i ostalo kombinujem od 'stare' odece.
A stvarno bih volela da bude neka kucna varijanta, tada bi mi bilo svejedno sta cu da obucem.
I mnogo je jeftinije :)
A stvarno bih volela da bude neka kucna varijanta, tada bi mi bilo svejedno sta cu da obucem.
I mnogo je jeftinije :)
Kupila sam :D
Haljina tamno braon, gore šljokice, dole karnerčići. :3
A štikle braon, zatvorene sa nekim cvetićima pozadi i sa strane.. :)
Haljina tamno braon, gore šljokice, dole karnerčići. :3
A štikle braon, zatvorene sa nekim cvetićima pozadi i sa strane.. :)
Meni su rekli obavezno crveni ves,iako ja nikad ne mogu da nadjem nista crveno sto mi se svidja,pogotovo donji deo. Tako da ga nikad do sad nisam nosila,videcu da ove godine nadjem nesto crveno :)
Jos uvek sam u potrzi za haljinom,trazim najobicniju crnu,i ne vredi nigde nista ne mogu da nadjem -.-
Jos uvek sam u potrzi za haljinom,trazim najobicniju crnu,i ne vredi nigde nista ne mogu da nadjem -.-
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ja prvi put čujem to za crveni veš. Hah.
Hvala Bogu kućna "žurka" i ove godine, tako da ne moram da skačem oko svega. Planiram da obučem helanke i tuniku.
Hvala Bogu kućna "žurka" i ove godine, tako da ne moram da skačem oko svega. Planiram da obučem helanke i tuniku.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Meni je svake godine bila kućna žurka i nikad nisam marila oko toga kako izgledam, ne znam zašto mi je dunulo da se skockam ove godine.. :D
Što se tiče donjeg veša, ja nikad ne uzmem potpuno crven. Uvek ima neka šara, ili neka druga boja. :3
Nego, što ne odneseš kod krojačice da ti skroji? Nađeš model na net-u i eto..
Što se tiče donjeg veša, ja nikad ne uzmem potpuno crven. Uvek ima neka šara, ili neka druga boja. :3
I ja prvi put cujem to za ves :D
Ja cu crnu haljinu sa rukavima do lakata,kratku,usku i crne zatvorene stikle.Videla slicnu haljinu ali jos nisam odlucila da li cu je kupiti.
Ja cu crnu haljinu sa rukavima do lakata,kratku,usku i crne zatvorene stikle.Videla slicnu haljinu ali jos nisam odlucila da li cu je kupiti.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Znači neku haljinu najvjerojatnije ali ne znam još koju i čizme na petu. Ali ćemo biti u stanu pa ćemo malo kasnije izaći :)
hah, crveni veš za novu godinu oblačim od prve godine srednje :D
to je obavezno xD
danas sam videla prelepu čipkastu crvenu haljinu, mislim da ću kupiti nju i obuću crne platforme :)
to je obavezno xD
danas sam videla prelepu čipkastu crvenu haljinu, mislim da ću kupiti nju i obuću crne platforme :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Pa nesto nisam pri parama za tako nesto,a i ne znam ni sama,nisam to ni razmatrala. Videcu da uzmem jednu diivnu crnu sa rajfeslusom na sredini 3;) od drugarice,pa mozda nju nosim,posto sam sve pare pukla na cipele,ves,itd-.-Dvojki.<3 wrote:
Pa moze i jeftinije da ispadne ako sijes :)
Nisam ni ja nesto pri parama pa ne znam sta da uzmem jer necu od mojih da trazim, hocu samo svoje pare da potrosim i naprasno mi se kupuje neka haljina a pre toga nisam htela tako da sada jos ne znam nista... :D A tako mi se ostaje kuci a sramota me je da ostanem, cak su i moji resili da idu negde za Novu
Nisam ni ja nesto pri parama pa ne znam sta da uzmem jer necu od mojih da trazim, hocu samo svoje pare da potrosim i naprasno mi se kupuje neka haljina a pre toga nisam htela tako da sada jos ne znam nista... :D A tako mi se ostaje kuci a sramota me je da ostanem, cak su i moji resili da idu negde za Novu
uvek ispadne jeftinije ako sama šiješ, evo ja sam sašila crnu haljinu za jedan dan, a materijal sam platila 500 din :) kupi burda magazin, tu ima uvek nekih lepih šniteva, i sve je lepo objašnjeno :D
Bloody.Mary- Moderator
Prosle godine smo slavili u nekom klubu,ove godine kod mene. Naravno da cu da se skockam,bice nas puno a i svakako se uvek za Novu sredim takoo da...inace crna mini haljina,neke fine hulahopke a stikle jos trazim. . .i crveni donji ves logicno:)
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
[You must be registered and logged in to see this link.] Mislila sam ovakve stikle. Sta vi mislite ? I crnu usku haljinu sa nekim cipkicama :$
Just Smile :)- Candy Girl
- Broj poruka : 242
Godina : 30
Odlicne su :) .
Ja sam htela takve crne da kupim ali su me stezale napred -.-
Kod nas je mnogo opustenija varijanta kada se NG slavi kuci, nema haljina i stikli :)
A i smatram da su potpuno nepotrebne u toj situaciji :D
Ja sam htela takve crne da kupim ali su me stezale napred -.-
Kod nas je mnogo opustenija varijanta kada se NG slavi kuci, nema haljina i stikli :)
Aurora wrote:
Pa logicno.Ne shvatam ljude koji novu godinu slave kuci i onda se srede,ono haljina,stikle sve.Ja nikad ne bi obukla haljinu i stikle da mi drustvo dolazi kuci za NG.Mislim da bi mi bilo draze da sam u nekoj sirokoj majci, nego da u stiklama setam po kuci.Osjecala bi se glupo.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Half as pretty wrote:Aurora wrote:
Pa logicno.Ne shvatam ljude koji novu godinu slave kuci i onda se srede,ono haljina,stikle sve.Ja nikad ne bi obukla haljinu i stikle da mi drustvo dolazi kuci za NG.Mislim da bi mi bilo draze da sam u nekoj sirokoj majci, nego da u stiklama setam po kuci.Osjecala bi se glupo.
Hah,ja..Ne znam,lepo mi je da sam sredjena za Novu Godinu gde god da slavim,pa i kuci. :)
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
pa kućne žurke za ng kad sam slavila u 1.,2. god srednje su bile zajebancija,opušteno,mada sam i na njima bila sređena, samo bez štikli. a što sam starija i te kućne žurke su postale više fensi,pa ću recimo ove godine ići na kućnu žurku u platformama i haljini :D . a i mislim da to zavisi od društva...
Bloody.Mary- Moderator
Gossip Girl. wrote:Half as pretty wrote:Aurora wrote:
Hah,ja..Ne znam,lepo mi je da sam sredjena za Novu Godinu gde god da slavim,pa i kuci. :)
haha sori ,to je tvoja stvar, sto rece Meri sve zavisi od drustva i osobe.Mislim i da se svi srede i dodju tako kod mene kuci ja se ne bi sredila.Jer se i inace rijetko sredim,i vise sam u nekoj opustenoj varijanti xD
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Imam 1001 taj casopis,posto mi je baka bila snajderka. Sestra mi se sada bavi tim,ali rekla je da je bolje da kupim,nego sto cu da sasijem,jer nikad nije sila haljinu koja bi ispala tako dobro da mogu da je nosim xDBloody.Mary wrote:uvek ispadne jeftinije ako sama šiješ, evo ja sam sašila crnu haljinu za jedan dan, a materijal sam platila 500 din :) kupi burda magazin, tu ima uvek nekih lepih šniteva, i sve je lepo objašnjeno :D
Ne mora da znaci,i kod mene i kada je u pitanju kucna zurka,za Novu godinu se svi lepo spreme haljine,stikle itd. Jedino ako je bas vise kao sedeljka,onda skroz opustena varijanta.
Napokon sam kupila stkle i haljinu za bg.Stkle su klasicne,crne a haljina je uska,kratka,ima blago otvorena ledja i napred ima neke sljokice a nazad je skroz crna.Jako mi se svijda,samo mi se cini da su mi stikle previsoke :S
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Ja stvarno ne znam kako cu sa stiklama jer su visoke a ja nisam uopste navikla i jos su 4-5 sati da provedem na njima.
Sada kada razmislim, nije mi to bila toliko dobra ideja ali moram nekada da se naucim, ako nista da se ne osramotim za maturu :D
I nosicu sivo-braon haljinu, ne znam da definisem boju. Strah me je da se ne smrznem pa cu i dzemper da ponesem xD
I mislim da cu da uvijem kosu :)
Sada kada razmislim, nije mi to bila toliko dobra ideja ali moram nekada da se naucim, ako nista da se ne osramotim za maturu :D
I nosicu sivo-braon haljinu, ne znam da definisem boju. Strah me je da se ne smrznem pa cu i dzemper da ponesem xD
I mislim da cu da uvijem kosu :)
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Cool fejs statusi
» New Year's Eve (Nova godina u Njujorku)
» New Girl (Nova devojka)
» Nova nervozna mala devojcica
» New Year's Eve (Nova godina u Njujorku)
» New Girl (Nova devojka)
» Nova nervozna mala devojcica
Page 4 of 6