Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najbolji proizvodi protiv bubuljica!

+45
Just Smile :)
Sirenna *
michelle
Forever young ♥.
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
Queeny
Riverside
Dvojki.<3
piglet993
**Tami**
Tea <33
Westwick___♥
mrs. sunshine
Sookie
AmeriicanGirl
Sara :)
marija ^^
KitKat
Marija:)
Eurokremic
providna_duga
DarkAngel
Amélie.
~Simka~ <3
Wendy
AbsoluteDance
IvaChii
Zu Elements
Lilika
sundjer bob :)
Aurora
alexxD
Euphoria
Mica'96
Gossip Girl.
Chéri
pamela93
Bloody.Mary
Dia.♥
Tarja
Fabolous.♥
Angie:)
popka bebic ^__^
Sarita_GlamGirl♥
49 posters

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Najbolji proizvodi protiv bubuljica!  - Page 2 Empty Najbolji proizvodi protiv bubuljica!

Post by Sarita_GlamGirl♥ Tue 14 Dec 2010 - 11:18

First topic message reminder :

Koje vi koristite, i kako ste zadovoljne rezultatima? :D
Sarita_GlamGirl♥
Sarita_GlamGirl♥
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 109
Godina : 28

Back to top Go down

Najbolji proizvodi protiv bubuljica!  - Page 2 Empty Re: Najbolji proizvodi protiv bubuljica!

Post by Zu Elements Sun 8 May 2011 - 16:30

Ja sam pantenol (tečni rastvor) jedno vrijeme koristila. (7 dana). Mazala sam ga uveče prije spavanja i nije mi bilo bubuljica. Lice mi je bilo skroz čisto već posle 3 dana. E onda sam 8 dana namazala preko dana i shvatila da mi lice crveni i pojavljuju se alergijske reakcije. Od tada ga en koristim, mada i nema potrebe više. Svi ga probajte. Jeftin je, oko 1.50 eur a veoma efikasan.
Zu Elements
Zu Elements
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 33
Godina : 27

Back to top Go down

Najbolji proizvodi protiv bubuljica!  - Page 2 Empty Re: Najbolji proizvodi protiv bubuljica!

Post by Zu Elements Sun 8 May 2011 - 16:31

Ja sam pantenol (tečni rastvor) jedno vrijeme koristila. (7 dana). Mazala sam ga uveče prije spavanja i nije mi bilo bubuljica. Lice mi je bilo skroz čisto već posle 3 dana. E onda sam 8 dana namazala preko dana i shvatila da mi lice crveni i pojavljuju se alergijske reakcije. Od tada ga en koristim, mada i nema potrebe više. Svi ga probajte. Jeftin je, oko 1.50 eur a veoma efikasan.
Zu Elements
Zu Elements
Candy Girl
Candy Girl

Back to top Go down

Post by IvaChii Sun 8 May 2011 - 19:58

Ja kupujem preparate za negu lica kod moje kozmetičarke i veoma sam zadovoljna ^.^ Na tretmane idem jednom u 2-3 meseca.
IvaChii
IvaChii
Sweet Girl
Sweet Girl

Najbolji proizvodi protiv bubuljica!  - Page 2 Ikonr
Broj poruka : 554

http://iva-joon-live-laugh-love.blogspot.com/

Back to top Go down

Post by AbsoluteDance Mon 9 May 2011 - 16:46

Proizvodi "protiv" bubuljica su napravljeni da izritiraju kozu jos vise..Ja ne poznajem jednu osobu koja je uz pomoc nekog preparata uspela da resi problem zvan "bubuljice" ..Ja sam ih imao mnogo,secam se vremena kad mi je lice bilo zagnojeno i crveno.. Sleeping ...Meni to nije predstavljalo neki fizicki problem,koliko je psihicki...Sa njima sam se borio 3 godine,nema sta nisam isprobao od preparata i onda sam shvatio da mi iskacu od lose hrane,stresa,nerviranja oko nepotrebnih stvari,od manjka fizicke aktivnosti,od lose higijene lica i na kraju od nedovoljnog unosa vode u organizam..Kada sam poceo da pijem svaki dan 2 l vode,da jedem samo povrce,voce i meso bez puno masti (junk food" sam bio izbacio iz ishrane),poceo da se bavim sportom nestale su i hvala Bogu vise mi se nisu vratile.. Angry
AbsoluteDance
Candy Girl
Candy Girl

Godina : 31

Back to top Go down

Post by Wendy Mon 9 May 2011 - 17:29

Ne slazem se... Verovatno je vecina cula za doktora Milojevica na top sopu... I ja sam mislila da je to sr***,i nisam htela ni da probam,ali mi je mama kupila,i lice mi nije potpuno cisto,ali se dosta ocistilo,a koristim tek tri nedelje... Tako da... -.-
Wendy
Wendy
Dangerous Lady
Dangerous Lady

Broj poruka : 9157
Godina : 30

Back to top Go down

Post by AbsoluteDance Tue 10 May 2011 - 20:16

Pa ne moras ti da se slozis ali ja znam da sam u pravu..Uostalom od tih stvari koje sam ja naveo ces videti samo poboljsanje,gore nikako ne moze da ti bude (kao sto np moze da bude od lose kozmetike)..Svako ima drugaciji tip koze i ne moze svakom da prija kozmetika dr Milojevica..
AbsoluteDance
Candy Girl
Candy Girl

Back to top Go down

Post by ~Simka~ <3 Wed 11 May 2011 - 18:24

Ajde majketi ne gubi se ja je znam i znam valjda kakvo joj je lice sad ,a kakvo je bilo pre... Dr. Milojevic stvarno pomaze znam najmanje 3 osobe kojima je to pomoglo...
Tako da nemoj da se gubis ;)
~Simka~ <3
~Simka~ <3
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 546

Back to top Go down

Post by Aurora Fri 13 May 2011 - 23:27

Bez ovakvih poruka.
Simka, ne vidim svrhu da pises "gubi se" i slicne gluposti, nismo klinci ne vidim da je on nesto "napao"

Ne slazem se da preparati ne mogu da pomognu ali ovo sto je on napisao ne pomaze samo kod bubuljica vec uopste kad je zdravlje u pitanju.
Meni izlaze bubuljice od masnog i slatkog.
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Broj poruka : 20870
Godina : 29

http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/

Back to top Go down

Post by Angie:) Sun 15 May 2011 - 18:03

Moja drugarica koristi kao neke puzle xD
Pomaze joj mada opet sve zavisi od lica i koze.
Modern Lady
Modern Lady

Najbolji proizvodi protiv bubuljica!  - Page 2 Britishstampbybourbons3.th
Broj poruka : 5719

Back to top Go down

Post by IvaChii Sun 15 May 2011 - 18:05

Dark_Ritual. wrote:Moja drugarica koristi kao neke puzle xD

Koristila sma i ja to davno :) Nije loše.
IvaChii
IvaChii
Sweet Girl
Sweet Girl

Najbolji proizvodi protiv bubuljica!  - Page 2 Ikonr
Broj poruka : 554

http://iva-joon-live-laugh-love.blogspot.com/

Back to top Go down

Post by Amélie. Sun 15 May 2011 - 22:18

OnlyBoyInTheWorld wrote:Pa ne moras ti da se slozis ali ja znam da sam u pravu..Uostalom od tih stvari koje sam ja naveo ces videti samo poboljsanje,gore nikako ne moze da ti bude (kao sto np moze da bude od lose kozmetike)..Svako ima drugaciji tip koze i ne moze svakom da prija kozmetika dr Milojevica..
Slažem se sa ovim da svatko ima drugačiji tip kože :S
Amélie.
Amélie.
Dream girl
Dream girl

Life is too short to wait ;D
Broj poruka : 12854

https://www.youtube.com/watch?v=LWgQ-wiPls4

Back to top Go down

Post by DarkAngel Mon 16 May 2011 - 14:17

Dark_Ritual. wrote:Moja drugarica koristi kao neke puzle xD

ja koristim puzzle. ok je, lepo mi ocisti kozu ali ono... nzm.
i slazem se sa "OnlyBoy..."...
DarkAngel
DarkAngel
Chocolate Babe
Chocolate Babe

Broj poruka : 4982

Back to top Go down

Post by AbsoluteDance Tue 17 May 2011 - 18:16

~Simka~ <3 wrote:Ajde majketi ne gubi se ja je znam i znam valjda kakvo joj je lice sad ,a kakvo je bilo pre... Dr. Milojevic stvarno pomaze znam najmanje 3 osobe kojima je to pomoglo...
Tako da nemoj da se gubis ;)

Pa ja mislim da se jedino TI ovde gubis.. :)
Ne zelim da se raspravljam sa osobom koja nedostatak dobrih argumenata zamenjuje recima GUBITI SE...
AbsoluteDance
Candy Girl
Candy Girl

Back to top Go down

Post by providna_duga Tue 17 May 2011 - 18:33

Ne znam...još ih ne koristim...ali moja drugarica kaže da je ''Puzzle'' najbolji =)
Hajde, ne raspravljajte se -_-
providna_duga
providna_duga
Cool Girl
Cool Girl

Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25

Back to top Go down

Post by Eurokremic Wed 18 May 2011 - 11:53

Ne znam...još ih ne koristim...mislim da je naj od Dr. Milojevica al nzm...
Eurokremic
Eurokremic
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 62

Back to top Go down

Post by Marija:) Sun 29 May 2011 - 20:35

Tarja wrote:Nista ne koristim, iako ih imam. Dosta stvari sam probala i nije mi pomoglo. Sad necu da se zamaram, proci ce same od sebe, a ionako nemam kompleks od njih tako da me nije briga.

takodje,ja sam vadila briz,i rezultati su u laboratoriji dokazali da je to samo od puberteta,i kada ne koristim nista najbolje je , sada nemam skoro ni jednuu :DDD <333
Candy Girl
Candy Girl

VOLIM TEEE &lt;3
Broj poruka : 54

Back to top Go down

Post by KitKat Wed 15 Jun 2011 - 12:44

Tarja wrote:Nista ne koristim, iako ih imam. Dosta stvari sam probala i nije mi pomoglo. Sad necu da se zamaram, proci ce same od sebe, a ionako nemam kompleks od njih tako da me nije briga.
KitKat
KitKat
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 97
Godina : 26

Back to top Go down

Post by marija ^^ Wed 15 Jun 2011 - 13:32

Ne koristim nista,a i nemam puno bubuljica..
marija ^^
marija ^^
Candy Girl
Candy Girl

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249

Back to top Go down

Post by Euphoria Wed 15 Jun 2011 - 18:54

neko vrijeme sam koristila vichy , al' sam prestala .
je l neko probao lushove proizvode za lice ?
Euphoria
Euphoria
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 614

Back to top Go down

Post by Sara :) Thu 23 Jun 2011 - 14:02

Ja koristim nivea i okej su :D
Mada ih ne koristim cesto, nego samo po potrebi xD
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 49

Back to top Go down

Post by AmeriicanGirl Fri 24 Jun 2011 - 13:18

Ja koristim Nivea young wash off. (:
Ok su.

Je li neko probao garnier pure active ExfoBrusher ?? o.O

*.*
Najbolji proizvodi protiv bubuljica!  - Page 2 Search%3Fq%3Dtumblr%2Bphotography%26hl%3Den%26biw%3D1024%26bih%3D653%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=548&vpy=124&dur=5431&hovh=194&hovw=259&tx=163&ty=100&page=1&ndsp=13&ved=1t:429,r:2,s:0&biw=1024&bih=653
AmeriicanGirl
AmeriicanGirl
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 23

Back to top Go down

Post by Sookie Fri 24 Jun 2011 - 16:45

Ja koristim ExfoBrusher, i odlican je.Posle njega koza je mekana, cista, i uklanja mitisere i ostale necistoce.
Sookie
Sookie
Chocolate Babe
Chocolate Babe

If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696

Back to top Go down

Post by mrs. sunshine Tue 19 Jul 2011 - 23:59

Ja sam pre koristila aknefug i super je. Rezultati su odlicni.
Bilo sta sto ima beznoil peroksid u sebi je dobro resenje.
mrs. sunshine
mrs. sunshine
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 341

Back to top Go down

Post by Westwick___♥ Sun 24 Jul 2011 - 9:06

Ja koristim Garnier Pure Active, u roll-onu, a imam i isto to, ali kao tonik.
Meni pomaže i super je. Rešava probleme za dan-dva.
Westwick___♥
Westwick___♥
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 16

Back to top Go down

Post by Tea <33 Thu 28 Jul 2011 - 22:03

Ja sam koristila Garnier i meni nije nista pomoglo. :S
Ja trenutno koristim Zdravu Kremu koja se moze kupiti u svim apotekama. Stvarno pomaze! Samo treba redovno da se koristi i bubuljice ce nestati.
Evo slike, cisto da znate kako izgleda ako zelite da kupite.

Najbolji proizvodi protiv bubuljica!  - Page 2 IMG_04748_big
Tea <33
Tea <33
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Broj poruka : 1062

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics