Estetske operacije - ZA ili PROTIV
+89
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
mrs. sunshine
*MiMa*97
Athalie
Sandrica
♥portilla{mi vida}
**Tami**
Baby C.
Praslin<3
LostSoul
KitKat
marija ^^
Kate.Fenett
Marija:)
Mačkica :)
providna_duga
DarkAngel
I'm in love with criminal
Gossip Girl.
Anchyly
Emily the strange
IvaChii
Angie:)
Debelic
MimoSvijet
♥ Rokerka ♥
~Simka~ <3
Anamarija
Tea <33
.cherrybomb.
~CrAzY RoCk GiRl~
*Wild Child* :]
Emily Gore.
kitty13
Amélie.
MayaError.
Andjela'95
Maki :)
*~Milica~*
LooxyHeartBreaker
Love you to death...<3
aLisa`
Dark Valo Princess
Klinkica. :) ♥
MilicaIM
Tarja
Sookie
Flower_Grown_Wild
!Tweety!
Ninitza <3
PiNk GiRl
Eva
* Anchi *
*JoVaNa*
♥RoCk GiRl♥
Bloody.Mary
lady_mistique
Cloe <3
*Nina*
...Bojana...
Pandora no hako
*Miss~Mia*
neven@
Dvojki.<3
looojka^^
Bloo
Nevena Blacky
*AnGeL*
Me myself and I ;)
The Lizard King
Ariel
Wendy
'-!rry-'
♥~Brancica~♥
.Cupcake.
rock princess
Dia.♥
Natsi
Jackie
Elleonora
Aneta Netty
Carrie <3
~FictionFreak~
Scarlett O'hara
dora_95
Aurora
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
93 posters
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Estetske operacije - ZA ili PROTIV
Pa dosli smo do toga da zivimo u svetu u kome devojke za 18 rodjendan dobijaju nove grudi....
Kakvo je vase misljenje o estetskim operacijama...
Da li ste vi za to da se kompleksi lece na taj nacin...
I da li ce se neko stvarno bolje osecati ako bude imao vece grudi ili napumpane usne...
Kakvo je vase misljenje o estetskim operacijama...
Da li ste vi za to da se kompleksi lece na taj nacin...
I da li ce se neko stvarno bolje osecati ako bude imao vece grudi ili napumpane usne...
Re: Estetske operacije - ZA ili PROTIV
pa, ne slazem se sa tim... znaci totalno sam protiw...
ali... ako neka cura u opste nema nikakwe grudi, onda mozda... =)
a za pumpanje usni, to je glupost..kada ih napumpaju, bas se widi da su westacke..
ali... ako neka cura u opste nema nikakwe grudi, onda mozda... =)
a za pumpanje usni, to je glupost..kada ih napumpaju, bas se widi da su westacke..
Ja sam veliki protivnik toga osim ako je to zaista zbog zdravlja, sto ponekad jeste slucaj. Ali ako su toliko iskompleksirani neka povecaju grudi malo a ne kao P. Anderson... ... A posle idu i nos da srede, pa ovo, pa ono... Ja se ne slazem i sa estetskim operacijama u starosti kada se matorci zatezu
Ja sam ZA . Imam komplekse, i znam da ce se neko sigurno mnooogo bolje osecati u svojoj kozi kada bi popravio taj nedostatak. Danas to nije nista cudno , sasvim normalna stvar .... ;)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
nisam protiv al mrzim pretjerivanja...ja bih recimo usi smanjla jer su mi klempave i podigla bih kapke malo..hehehe.al ne bih nikad pretjerivala, mrzim kad urade pjevacice usne, a grozno izgleda, ne znam sto im to niko ne kaze...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
pogledajte Jelenu Karleusu... sta je swe ona operisala...bolje, sta nije operisala... msm, glupost... mozda samo da se malo powecaju grudi, ali samo malo, nista pretjerano..
Pa dobor , nisam ni ja mislila da uradi ne_znam_ni_ja_koliko .... Nego ako zaista imas kompleks oko necega , sto ti zaista jaaaako smeta , deff sam ZA ;)
dora_95- Powerful Girl
Ja sam apsolutno protiv...
Na prvom mestu zato sto ne smatram da kompleksi trebaju da se reci na taj nacin, vec ljudi trebaju da nauce da zive sa svojim manama...
A na drugom mestu, da, to odvratno izgleda...
A ko ima kompleks, jedna operacija mu nikada nece biti dosta uvek ce hteti jos nesto da promeni... A mozak ne moze, mada je problem upravo tu...
Na prvom mestu zato sto ne smatram da kompleksi trebaju da se reci na taj nacin, vec ljudi trebaju da nauce da zive sa svojim manama...
A ko ima kompleks, jedna operacija mu nikada nece biti dosta uvek ce hteti jos nesto da promeni... A mozak ne moze, mada je problem upravo tu...
Eh , lako je reci vama koji nemate komplekse (ili barem ne velike ) .
Ne znaci da ce se posle jedne operacije raditi druga , a i jednostavno te mane nece nestati , nikada neces moci potpuno da naucis da zivis sa tim manama.....
Ne znaci da ce se posle jedne operacije raditi druga , a i jednostavno te mane nece nestati , nikada neces moci potpuno da naucis da zivis sa tim manama.....
dora_95- Powerful Girl
Da, ali to nece za navek stajati kao posle te operacije... Morace opet otici da se "doradi" ... Npr. tako je sa usnama, ili nosem, pa i sa ostalim stvarima... Ja bih mozda ispravila usi jer su mi malo klempave xD ali to nije kao npr. nos ili usta, gde ja potpuno menjam svej izgled... A i ovo sa usima mi nije nesto posebno da bih se operisala... I ja sam Dora u pocetku mislila kako je to super, ali sam pobedila svoje komplekse... Tom operacijom neces resiti komplekse... Najpre sascisti to sama sa sobom...
*Nicky*LiveLaughLove =) wrote:Ja sam apsolutno protiv...
~FictionFreak~- Cool Girl
- Broj poruka : 699
Godina : 30
potpuno se slazem!!!!!!!!*Nicky*LiveLaughLove =) wrote:Ja sam apsolutno protiv...
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
ja sam protiv tih operacija,msm svako treba da prihvati sebe onakvog kakav u stari jeste sa svim manama i vrelinama te operacije uticu i na zdravlje
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
pa ne znam bas koliko je smrtnost kod plasticnih operacija..majkl dzekson bi do sada vec davno bio u gorbu...xD
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
:uytu: :uytu: dora,ti si moj idol..:) ja sam apsolutno ZA,ja uvek polazim od sebe,pa cu tako i sad. Imam prilicno male grudi,msm nisu toliko male,ali su razdvojene.Nemam neki veliki kompleks,ali npr kad idem sa drugaricama na bazen,sve imaju lepe grudi sem mene,i meni je neprijatno. Msm nije to meni veliki kompleks,ali bih se mnoooogo bolje osecala kada bih recimo povecala grudi na 4,sto sam i odlucila da cu uraditi. Nisam zadovoljna ni nosem,ali operacije nosa cesto su neuspesne,pa sam od toga odustala. Ne vidim nista lose u tome ako neko ko nije zadovoljan usnama,poveca,ali naravno,uvek treba imati mere.....dora_95 wrote:Eh , lako je reci vama koji nemate komplekse (ili barem ne velike ) .
Elleonora- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1371
pa nemam nishta protiw onih koji rade estetske operacije ali ja ne bih nikad. ja imam poprilichno male grude i koliko su me puta drugarice iz shkole zezale i pitale da li cu ih nekad powecawatii,ma ne pada mi na pamet! gluposti su ti silikoni,kad ih jednom stawish posle waljda morash stalno da ih menjash,pa morash da pazish da se ne powredish u tom delu gde su stawljeni jer ako puknu a ti ne znash,mrtaw si....
pa zar niste nikad gledale DR 90210,fuuuj
pa zar niste nikad gledale DR 90210,fuuuj
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
*Little princess* wrote:pa ne znam bas koliko je smrtnost kod plasticnih operacija..majkl dzekson bi do sada vec davno bio u gorbu...xD
pogledaj koliko on ima para pa moze da priusti sebi onog naj najboljeg doktora... a oni obicni? mada majka kaney westa je umrla od posledica liposukcije, valjda :/ ...
iwanna_94 wrote::uytu: :uytu: dora,ti si moj idol..:)dora_95 wrote:Eh , lako je reci vama koji nemate komplekse (ili barem ne velike ) .
Ne
znaci da ce se posle jedne operacije raditi druga , a i jednostavno te
mane nece nestati , nikada neces moci potpuno da naucis da zivis sa tim
manama.....
ja sam apsolutno ZA,ja uvek polazim od sebe,pa cu tako i sad.Msm nije
to meni veliki kompleks,ali bih se mnoooogo bolje osecala kada bih
recimo povecala grudi na 4,sto sam i odlucila da cu uraditi.
i ja polazim od sebe... imam velike kukove i jos debele butine... imam stomak koji je jako tesko skinuti bilo kakvim vezbama... imam i veliko dupe xD ... pa eto, nisam iskompleksirana... imam i veliki nos... ranije cu imati bore na celu jer mi se i sada kada podigem obrve naprave bas jake "bore"... a tek grudi xD ... ali nisam iskompleksirana... svesna sam svojih mana i zivim normalno sa njima... a i da li ti shvatas kako imas tek 14/15 godina i kako ti te "grudi" sada u stvari nista ne znace i da ces tek kasnije "imati" grudi... a i istina je sto kaze Jackie... Posle ih moras stalno menjati... Kao i operacija na nosu... Stalno ces morati da ga popravljas jer nece vecno biti "savrsen" ... Kao i usne... Vrlo brzo se to upropasti...
owo shto si rekla mi se jako swidja :D swaka chastAurora wrote:... svesna sam svojih mana i zivim normalno sa njima... i...
Jackie- Powerful Girl
hvala :D ... kada prihvatis sebe pored svega ovoga postanes jedna normalna i obicna osoba :D ... (uvek ima gorih od tebe xD) ... i od najgoreg ima goreg xD ... eto i zaboravila sam da sam operisana od sporta... ali za to ne postoji (nazalost) estetska operacija xD
owaj danashnji trend nalaze da morash da budesh supermrshaw,da imash bujne grudi i potamneo ten da bi se uklapao u neki stereotip lepote,ma bezweze skroz......a kad bi swi razmishljali tako lepo kao ti aurora,niko ne bi ni radio estetske operacije
Jackie- Powerful Girl
Ovako,prvo,ako je neko svestan svojih mana,to sam ja,i prihvatila sam to,ali jednostavno bih se mnogo bolje osecala kada bih ugradila silikone,a naravno,za nekih 5,6 godina,kada pocnem da zaradjujem. Nije to zbog drugih,jednostavno zbog sebe,da bih se ja lepse osecala.Od nosa kazem odustadoh zbog cestih neuspeha. A usnama sam,hvala bogu,zadovoljna...:) ja razumem da vi ne zelite da odstranite svoje nedostatke,ali zaista ne razumem zasto kritikujete i uopste diskutujete o onima koji ih otklone? Pa to je isto kao kada bismo kritikovali nekog sto je izbelio zube ili promenio boju kose...Aurora wrote:
i ja polazim od sebe... imam velike kukove i jos debele butine...
imam stomak koji je jako tesko skinuti bilo kakvim vezbama... imam i veliko dupe xD ... pa eto, nisam iskompleksirana... imam i veliki nos... ranije cu imati bore na celu jer mi se i sada kada podigem obrve naprave bas jake "bore"... a tek grudi xD ... ali nisam iskompleksirana... svesna sam svojih mana i zivim normalno sa njima... a i da li ti shvatas kako imas tek 14/15 godina i kako ti te "grudi" sada u stvari nista ne znace i da ces tek kasnije "imati" grudi... a i istina je sto kaze Jackie... Posle ih moras stalno menjati... Kao i operacija na nosu... Stalno ces morati da ga popravljas jer nece vecno biti "savrsen" ... Kao i usne... Vrlo brzo se to upropasti...
Elleonora- Dreamy Girl
ne mozesh bash da poredish farbanje kose i ugradjiwanje silikona.meni to prosto nije normalno i nikada nece biti,to je upropashtawanje swog tela,odwratno je.iwanna_94 wrote:ja razumem da vi ne zelite da odstranite svoje nedostatke,ali zaista ne razumem zasto kritikujete i uopste diskutujete o onima koji ih otklone? Pa to je isto kao kada bismo kritikovali nekog sto je izbelio zube ili promenio boju kose...
Jackie- Powerful Girl
Ja smatram da je to jednostavno otklanjanje nedostataka na telu,cisto zbog sebe,ne zbog drugih(bar u mom slucaju)......
Elleonora- Dreamy Girl
iwanna_94 wrote:Ovako,prvo,ako je neko svestan svojih mana,to sam ja,i prihvatila sam to,ali jednostavno bih se mnogo bolje osecala kada bih ugradila silikone,a naravno,za nekih 5,6 godina,kada pocnem da zaradjujem. Nije to zbog drugih,jednostavno zbog sebe,da bih se ja lepse osecala...Aurora wrote:
i ja polazim od sebe... imam velike kukove i jos debele butine...
imam stomak koji je jako tesko skinuti bilo kakvim vezbama... imam i veliko dupe xD ... pa eto, nisam iskompleksirana... imam i veliki nos... ranije cu imati bore na celu jer mi se i sada kada podigem obrve naprave bas jake "bore"... a tek grudi xD ... ali nisam iskompleksirana... svesna sam svojih mana i zivim normalno sa njima... a i da li ti shvatas kako imas tek 14/15 godina i kako ti te "grudi" sada u stvari nista ne znace i da ces tek kasnije "imati" grudi... a i istina je sto kaze Jackie... Posle ih moras stalno menjati... Kao i operacija na nosu... Stalno ces morati da ga popravljas jer nece vecno biti "savrsen" ... Kao i usne... Vrlo brzo se to upropasti...
Bas tako Ivana ;)
dora_95- Powerful Girl
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 1 of 7