Estetske operacije - ZA ili PROTIV
+89
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
mrs. sunshine
*MiMa*97
Athalie
Sandrica
♥portilla{mi vida}
**Tami**
Baby C.
Praslin<3
LostSoul
KitKat
marija ^^
Kate.Fenett
Marija:)
Mačkica :)
providna_duga
DarkAngel
I'm in love with criminal
Gossip Girl.
Anchyly
Emily the strange
IvaChii
Angie:)
Debelic
MimoSvijet
♥ Rokerka ♥
~Simka~ <3
Anamarija
Tea <33
.cherrybomb.
~CrAzY RoCk GiRl~
*Wild Child* :]
Emily Gore.
kitty13
Amélie.
MayaError.
Andjela'95
Maki :)
*~Milica~*
LooxyHeartBreaker
Love you to death...<3
aLisa`
Dark Valo Princess
Klinkica. :) ♥
MilicaIM
Tarja
Sookie
Flower_Grown_Wild
!Tweety!
Ninitza <3
PiNk GiRl
Eva
* Anchi *
*JoVaNa*
♥RoCk GiRl♥
Bloody.Mary
lady_mistique
Cloe <3
*Nina*
...Bojana...
Pandora no hako
*Miss~Mia*
neven@
Dvojki.<3
looojka^^
Bloo
Nevena Blacky
*AnGeL*
Me myself and I ;)
The Lizard King
Ariel
Wendy
'-!rry-'
♥~Brancica~♥
.Cupcake.
rock princess
Dia.♥
Natsi
Jackie
Elleonora
Aneta Netty
Carrie <3
~FictionFreak~
Scarlett O'hara
dora_95
Aurora
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
93 posters
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Estetske operacije - ZA ili PROTIV
First topic message reminder :
Pa dosli smo do toga da zivimo u svetu u kome devojke za 18 rodjendan dobijaju nove grudi....
Kakvo je vase misljenje o estetskim operacijama...
Da li ste vi za to da se kompleksi lece na taj nacin...
I da li ce se neko stvarno bolje osecati ako bude imao vece grudi ili napumpane usne...
Pa dosli smo do toga da zivimo u svetu u kome devojke za 18 rodjendan dobijaju nove grudi....
Kakvo je vase misljenje o estetskim operacijama...
Da li ste vi za to da se kompleksi lece na taj nacin...
I da li ce se neko stvarno bolje osecati ako bude imao vece grudi ili napumpane usne...
Re: Estetske operacije - ZA ili PROTIV
Nemam nista protiv, ko voli nek izvoli, ja sigurno necu.
Ali, sasvim mi je ok da ako neka djevojka nema grudi, da ih malo poveca, s druge strane glupo mi je ici u krajnosti sa tim operacijama sa prevelikim grudima, usnama i sta vec jos... Na kraju to stvarno izgleda jako ruzno.
Ali, sasvim mi je ok da ako neka djevojka nema grudi, da ih malo poveca, s druge strane glupo mi je ici u krajnosti sa tim operacijama sa prevelikim grudima, usnama i sta vec jos... Na kraju to stvarno izgleda jako ruzno.
Athalie- Candy Girl
- Broj poruka : 62
Godina : 32
Athalie wrote:Nemam nista protiv, ko voli nek izvoli, ja sigurno necu.
Okej mi je kad neko radi kad stvarno nije zadovoljan sobom i ako misli da bi se tako osecao bolje i ako je to sto mu smeta vidljivo i stvarno ruzno,ali mi je apslutno bezveze kad to neko radi iz hira i nekih svoj budalastine(aj ako devojka stvarno nema grudi nek ih ugradi al bez preterivanja,mada je meni licno glupo da neko ugradju silikone u grudi:P ali ako neko ima problem sa usim,nosom i to se vidi i njemu to bas smeta onda nek uradi)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Prvo, jako mi je glupo sto VI govorite kako vi nikada ne bi, a niste u tudjoj kozi i NE ZNATE. Ne mozes suditi o nekome ako nisi u toj situaciji, isto je i sa plasticnim operacijama. U ovom svetu sve je povod za ismevanje i provokacije i ljudi ceo zivot imaju komplekse zbog toga. Ne vidim zbog cega bi vama to TOLIKO smetalo ako neko zeli da popravi nesto na sebi? Ja sam apsolutno za plasicnu hirurgiju. Naravno, ne podrzavam preterivanja nikako, ali neke sitne korekcije (usi, nos, botoks, grudi (normalne)...) su mi sasvim ok.
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
Ja sam samo ZA ako je u pitanju iz zdravstvenih razloga.
Ostalo sam PROTIV. I koliko god ja ne znala kako je u tudjoj kozi,ja sebe kad bi zamislila,osecala bi se vestacko. I ne vidim kako nekom moze nesto toliko da smeta,a da pritom za ceo zivot ne prihvati to kao deo sebe.
I ja sam apsolutno protiv korekcije grudi,zadnjice,usiju,nos (ako nije iz zdravstevnih razloga),liposukcija,botoks i tako to..
Ostalo sam PROTIV. I koliko god ja ne znala kako je u tudjoj kozi,ja sebe kad bi zamislila,osecala bi se vestacko. I ne vidim kako nekom moze nesto toliko da smeta,a da pritom za ceo zivot ne prihvati to kao deo sebe.
I ja sam apsolutno protiv korekcije grudi,zadnjice,usiju,nos (ako nije iz zdravstevnih razloga),liposukcija,botoks i tako to..
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Mene iskreno briga šta drugi kažu o meni, i nikada iz tog razloga ne bih radila neke korekcije. Većina to ljudi radi zbog toga, ali to samo dokazuje koliko su glupi. Ako ću popravljati nešto, popraviću isključivo zbog SEBE ne zbog ostalih koji mi kažu da imam velik/malen nos, velike/male uši i slično. To sam ja. Kome se ne sviđam nek se okrene i ne gleda me više :-)
Moja drugarica je klempava kao Usko iz Snezane xD i tu je razumem sto hoce da operise jer je ono stvano nije lepo videti ni na kome
Totalno za, jer ne zelim citav zivot ako nemam grudi i usne biti 'osakacena od toga..
I imam silikon u usnama :))) tak da vam to sve govori..
I imam silikon u usnama :))) tak da vam to sve govori..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Lično ne bih menjala ništa na sebi, bar ne sad ili u nekoj skorijoj budućnost.
Nisam ni za ni protiv, nekako mi je svejedno.
Ako ljudi hoće da menjaju nešto na sebi - slobodno. Mene ne dotiče, što bih marila za to?! O.o
Nisam ni za ni protiv, nekako mi je svejedno.
Ako ljudi hoće da menjaju nešto na sebi - slobodno. Mene ne dotiče, što bih marila za to?! O.o
Odlučila sam, ima da stavim silikone u dupe hahahahaha :-D
I da fino imam brazilsku guzu ^^
(ništa od ovoga, samo pusti snovi xD)
I ja,i ja,i ja xDSvud Je Holivud ♥ wrote:Odlučila sam, ima da stavim silikone u dupe hahahahaha :-D
Ja sam ZA samo ako je iz zdravstvenih razloga ili ako je nedostatak ogroman. :)
Totalno protiv! Samo ako se mora, recimo kad ženi odstrane dojku, pa joj treba "nova".
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Ja sam za ukoliko neka djevjoka ima strasno velik nos,ili bas male grudi i to joj smeta u redu je da se operise ipak je to njeno tijelo..
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Ja sam za,ali da to bude umereno.A ne da se pretera i to posle samo uruzni,umesto da ulepsa.
Ja bih mozda uradila usta jer su mi veoma i mala i tanka. :)
Ja bih mozda uradila usta jer su mi veoma i mala i tanka. :)
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Pocela sam da razmisljam o silikonima za jedno 10ak godina bih htela da ih stavim,ako mi do tad ne porastu. Stvarno su se strasno smanjile :(
Mislim da nikad necu da stavljam silikone, ali mozda nekad odradim neko zatezanje. U 50oj ili 60oj godini. Nikad se ne zna xD . Valjda necu da budem nesto preterano izborana pa da dobijem neke komplekse.
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7