Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Estetske operacije - ZA ili PROTIV

+89
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
mrs. sunshine
*MiMa*97
Athalie
Sandrica
♥portilla{mi vida}
**Tami**
Baby C.
Praslin<3
LostSoul
KitKat
marija ^^
Kate.Fenett
Marija:)
Mačkica :)
providna_duga
DarkAngel
I'm in love with criminal
Gossip Girl.
Anchyly
Emily the strange
IvaChii
Angie:)
Debelic
MimoSvijet
♥ Rokerka ♥
~Simka~ <3
Anamarija
Tea <33
.cherrybomb.
~CrAzY RoCk GiRl~
*Wild Child* :]
Emily Gore.
kitty13
Amélie.
MayaError.
Andjela'95
Maki :)
*~Milica~*
LooxyHeartBreaker
Love you to death...<3
aLisa`
Dark Valo Princess
Klinkica. :) ♥
MilicaIM
Tarja
Sookie
Flower_Grown_Wild
!Tweety!
Ninitza <3
PiNk GiRl
Eva
* Anchi *
*JoVaNa*
♥RoCk GiRl♥
Bloody.Mary
lady_mistique
Cloe <3
*Nina*
...Bojana...
Pandora no hako
*Miss~Mia*
neven@
Dvojki.<3
looojka^^
Bloo
Nevena Blacky
*AnGeL*
Me myself and I ;)
The Lizard King
Ariel
Wendy
'-!rry-'
♥~Brancica~♥
.Cupcake.
rock princess
Dia.♥
Natsi
Jackie
Elleonora
Aneta Netty
Carrie <3
~FictionFreak~
Scarlett O'hara
dora_95
Aurora
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
93 posters

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Estetske operacije - ZA ili PROTIV - Page 2 Empty Estetske operacije - ZA ili PROTIV

Post by Fallen Like The Sky. Fri 22 May 2009 - 18:36

First topic message reminder :

Pa dosli smo do toga da zivimo u svetu u kome devojke za 18 rodjendan dobijaju nove grudi.... Rolling Eyes
Kakvo je vase misljenje o estetskim operacijama...
Da li ste vi za to da se kompleksi lece na taj nacin...
I da li ce se neko stvarno bolje osecati ako bude imao vece grudi ili napumpane usne...
Fallen Like The Sky.
Fallen Like The Sky.
Designer
Designer

Broj poruka : 11941
Godina : 32

http://weheartit.com/nicky6pack

Back to top Go down

Estetske operacije - ZA ili PROTIV - Page 2 Empty Re: Estetske operacije - ZA ili PROTIV

Post by Daenerys Targaryen Sun 31 May 2009 - 12:31

jeste wi cudni... iwana ti si prosto prelepa, ne treba ti ni jedna operacija... aurora, koliko sam widjela na slikama i ti si prelepa, i nista ti ne fali...
ne bi mi bili LJUDI da kad se pogledamo u ogledalo ne kazemo "jao ja imam ruzan nos.. jao ja imam male grudi".. niko nije sawrsen, ne postoji ta osoba na swetu koja je SAWRSENA...
swakome nesto hwali... morate nauciti ziwjeti sa swojim manama kao i sa wrlinama... jer wi ste jedinstwene i prelepe na swoj nacin, i ni jedan doktor to nece moci promeniti..
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
Wonderstruck
Wonderstruck

Selene.
Broj poruka : 5878
Godina : 29

http://andjella.t@gmail.com

Back to top Go down

Estetske operacije - ZA ili PROTIV - Page 2 Empty Re: Estetske operacije - ZA ili PROTIV

Post by Aurora Sun 31 May 2009 - 13:16

baravo gabriella! :D a i nisu mi jasne da su sa 14 godina iskompleksirane zbog velicine grudi kada one JOS rastu... :Oo: ljudi prestaju da se razvijaju tek posle 25. godine... a i gabriella ja necu da se slikam pa da se vidi stan a meni NIJE lepo xD
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Broj poruka : 20870

http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/

Back to top Go down

Post by Elleonora Sun 31 May 2009 - 13:24

Aurora wrote:nisu mi jasne da su sa 14 godina iskompleksirane zbog velicine grudi kada one JOS rastu... :Oo: ljudi prestaju da se razvijaju tek posle 25. godine...

Prvo,ja nisam iskompleksirana,popeti put kazem da bih se samo lepse osecala,i to je to. Drugo,nisam rekla silikoni sad,vec za 5,6 godina,ponavljam,samo zbog sebe. Kao sto sam vec rekla,nisu mi grudi toliko male,vec su skroz razdvojene zbog toga sto imam vrstu rahitisa(''kokosije grudi'') odnosno isturena mi je kost izmedju grudi,i nikada necu moci da imam lep dekolte,to se nece promeniti ni posle 25.,ni posle 35.,nikad.... Tebi Gabriella hvala sto mislis da sam lepa,ali pricamo samo o grudima...
Elleonora
Elleonora
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Broj poruka : 1371
Godina : 30

Back to top Go down

Post by Daenerys Targaryen Sun 31 May 2009 - 13:28

Swi sada imamo takwe grudi... weruj mi poprawiti ce se.. ako se ne poprawi, onda idi na operaciju... jer stwarno nije potrebno da sada razmisljamo o operacijama... jer kada bi to pomenula mami i tati, sta bi rekli???
@aurora... widela sam te na slikama... ako si ono ti?? xD
isto si prelepa, a wisina, grudi, butine ce se poprawiti, ako ti se ne swidjaju.. jer i sama rece "razwijamo se do 25 god"...=)
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
Wonderstruck
Wonderstruck

Selene.

Back to top Go down

Post by Aurora Sun 31 May 2009 - 13:31

pa znam, ja nisam ni rekla kako cu da odem na operacije zbog toga, a i to jesam ja, samo su slike malo starije xD ... inace, grudi ti nikada nece izgledati sasvim prirodno kao pre operacije koliko god da ih uvecas... ja zato ne volim te stvari...
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by Scarlett O'hara Sun 31 May 2009 - 13:37

iwana da ti kazem da ce tebi grudi rasti jos imas tek 14 godina..ja se sjecam bas negdje sa 14-15 god kako sam mami kukala jer sam imala male, a moja drugarica velike.i sjecam se da mi je rekla cekaj da ti porastu, i sad su bas porasle i to od jednom nekako...tako da ne gubi nadu..
Scarlett O'hara
Scarlett O'hara
Admin
Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922

Back to top Go down

Post by dora_95 Sun 31 May 2009 - 15:24

Ja sam izgubila nadu skroz, mislim da mi uopste nece narasti , mojoj sestri jesu u 7-8 , evo ja zavrsavam 7. i ostala sam ista , ne kazem ja da sam ravna , ali imam male , i zaista to mrzim kod sebe.....
dora_95
dora_95
Powerful Girl
Powerful Girl

Broj poruka : 3435

Back to top Go down

Post by Aurora Sun 31 May 2009 - 16:15

svako se drugacije razvija... moja drugarica je brus nosila u petom razredu a u cetvrtom je dobila menstruaciju... bila je najrazvijenija od svih nas... i jos jedna isto, jos je bila razvijenija od drugih ali je bas debela... dok je druga bila bas debela a grudi uopste nije imala... i sta imas da gubis nadu u sedmom razredu Rolling Eyes ? ima jos toliko vremena...
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by Natsi Sun 31 May 2009 - 19:20

protiv sam...osim ako nije iz zdravstvenih razloga...

pazite...u slucaju stavljanja silikona,vi cete u sebe staviti nesto,nesto....vestacko...i samim tim cete i vi biti vestacki...i to je odvratno...
Natsi
Natsi
Boom Baby
Boom Baby

Broj poruka : 1673
Godina : 28

Back to top Go down

Post by Elleonora Sun 31 May 2009 - 19:22

a cekaj,nadogradnja noktiju? i to je vestacko pa nista.....nadogradnja kose...keramicki zubi...msm ne znam zasto gledate na silikone na taj nacin? zasto ne smatrate ugradnju silikona jadnostavno korekcijom svog izgleda?
Elleonora
Elleonora
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Aurora Sun 31 May 2009 - 19:33

zato sto je to mnogo drugacije od noktiju i kose... A i ja mrzim vestacke nokte jer su ogavni, kao sto je ruzna u nadogradnja kose JER SE UVEK vidi da je to vestacko... A keramicki zubi su mi donekle ok... ali samo ako covek stvarno ima potrebe za time, ali da neko ima sve zube kako treba i da stavlja te vestacke :Oo:
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by Daenerys Targaryen Sun 31 May 2009 - 19:34

... @iwanna....nzm... nije to to... ali tebi ne trebaju silikoni... tebi treba prawa operacija, da poprawis tu kost... mozda i sto prije, pa da ti grudi normalno izrastu, pa da ne moras ugradjiwati silikone i operisati se za 10 god, kad se nesto moze desiti... moze ti se kost deformisati..
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
Wonderstruck
Wonderstruck

Selene.

Back to top Go down

Post by Aurora Sun 31 May 2009 - 19:43

a i kako mislis da ce to lese izgledati sa vecim grudima kada ce ti opet kost biti izbacena?
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Back to top Go down

Post by Elleonora Sun 31 May 2009 - 19:47

joj nzm kako da vam objasnim....nije ona toliko izbacena da bi to ruzno izgledalo sa silikonima....a ne bih ja uzela grudi kao Pamela Anderson,vec normalne,lepe velicine....a i mislim da tema nije o mojim grudima vec o estetskim operacijama...:DDDD
Elleonora
Elleonora
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Daenerys Targaryen Sun 31 May 2009 - 19:50

pa ti planiras da operises grudi, a to je estetska operacija... xD
stwarno, posawtuj se sa doktorom.. i mamom, i tatom.. xD
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
Wonderstruck
Wonderstruck

Selene.

Back to top Go down

Post by Elleonora Sun 31 May 2009 - 19:51

pa naravno,sa doktorom obavezno......ali ima jos vremena bre,tek imam 14....:D
Elleonora
Elleonora
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Daenerys Targaryen Sun 31 May 2009 - 19:52

xD... stwarno, mi pricamo o tome kao da ces sutra na operaciju... =)
Daenerys Targaryen
Daenerys Targaryen
Wonderstruck
Wonderstruck

Selene.

Back to top Go down

Post by Scarlett O'hara Sun 31 May 2009 - 19:56

i moje grudi su razdovjene, svaka ide na svoju stranu i nisu finog oblika, mogle bi biti i ljepse, ali kad obucem brus i dekolte vjeruj mi divne su...vidjeces ja sam sigurna da ce ti porasti...
Scarlett O'hara
Scarlett O'hara
Admin
Admin

Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922

Back to top Go down

Post by Elleonora Sun 31 May 2009 - 20:02

Gabriella wrote:xD... stwarno, mi pricamo o tome kao da ces sutra na operaciju... =)
jeste... :DDD

@little princess: nadam se da hoce......
Elleonora
Elleonora
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Back to top Go down

Post by Dia.♥ Mon 1 Jun 2009 - 14:57

Ja sam Protiv....
Dia.♥
Dia.♥
Modern Lady
Modern Lady

Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099

Back to top Go down

Post by rock princess Mon 1 Jun 2009 - 16:08

Ja licno ne bih na svom telu nista korigovala,jer nemam neki toliko uocljiv nedostatak,ali nemam nista protiv toga i ako mi zatreba nekad botoks ili zatezanje lica ili tela,uradicu to!!!Ali ne volim preterivanje i stavljanje 20kg plastike u sebe,kao sto to rade ove nase pevaljke...FUJ
rock princess
rock princess
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 86

Back to top Go down

Post by .Cupcake. Mon 22 Jun 2009 - 23:00

Hmm. Pa nisam ni za nisam ni protiv. Ako nekome zatreba shto da ne. Josh ako je iz zdravstvenih razloga-supper(mada mnoge zvezde to kazu kao izgovor)
Ja bih moozda podrzala devojke koje su ravne,pa bi im silikoni dobrodoshli,a ne one koje vec imaju,a zele josh vece. To mi je malo glupo Rolling Eyes
Nemam nishta protiv toga,botox mi je bljak :P
.Cupcake.
.Cupcake.
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 104

Back to top Go down

Post by ♥~Brancica~♥ Tue 23 Jun 2009 - 19:12

Jao moja drugarica je pre nedelju dana operisala nos....To joj je bio poklon od roditelja za 18. rodjendan Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
♥~Brancica~♥
♥~Brancica~♥
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 243
Godina : 34

Back to top Go down

Post by '-!rry-' Tue 23 Jun 2009 - 23:08

T0taln0 sam ZA!!!Meni je to saswim 0k!!! :be cool:
'-!rry-'
'-!rry-'
Sweet Girl
Sweet Girl

Broj poruka : 412

Back to top Go down

Post by Wendy Wed 24 Jun 2009 - 13:58

Pa ja sam protiv toga,ali posle jedne operacije mi je ostao malko veci oziljak na vratu,pa cu verovatno ici da ga skinem kad napunim 18...ali sto se tice povecavanja grudi,usana i sl,protiv toga sam....
Wendy
Wendy
Dangerous Lady
Dangerous Lady

Broj poruka : 9157

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics