Šišanje
+31
Sirenna *
|Evanna|
Polly Samson
Dia.♥
Beautiful Dangerous
DarkAngel
Sookie
Riverside
*MiMa*97
Little Alien
Praslin<3
Fallen Like The Sky.
People_Are_Shit
Natalija =)
Emily the strange
sundjer bob :)
...Mi.Mi...
Gossip Girl.
~Simka~ <3
Wendy
TackeY
*bond*
Anchyly
Dvojki.<3
Monster Child !
Bloody.Mary
Scarlett O'hara
Suzana
Aurora
Angie:)
LostSoul
35 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Šišanje
"Šišanje" je priča o odrastanju, ljubavi i odanosti i pogrešnim izborima glavnog junaka Novice (Nikola Rakočević). On je mladi matematički genije koji misli da će sve svoje dečačke snove, poštovanje i ljubav ostvariti ukoliko se pridruži jednoj od navijačkih grupa. Vođen harizmom navijačkog vođe Relje (Viktor Savić) i zaljubljenošću u svoju komšinicu Minu (Bojana Novaković) Novica postaje vođa navijačke i skinhed grupe. Film govori o tome kako sistem zloupotrebljava zaslepljenost mladih ljudi pogrešnom ideologijom i koliko je malo pogrešnih koraka potrebno mladom čoveku da uništi svoj i živote svojih najbližih.
Meni se jako svideo kada sam ga gledala prvi put. Nije bas uobicajan, ali je jako poucan i, meni licno, zanimljiv...
Re: Šišanje
nisam gledala,ja ukucala skining a meni izašlo uklana svinja :S
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Film je domaći i zašto onda naslov na engleskom?
Gledala sam, film je brutalan nekako, ali mi je dobar... Vrijedi pogledati...
Gledala sam, film je brutalan nekako, ali mi je dobar... Vrijedi pogledati...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Videla sam trejler i chini mi se dobar film, ali nisam gledala
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Mary pogledaj ga, samo je kraj malo čudan, jer se nekako ne zvršava, isto kao da se film prekine, al' u tome je poenta...
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
zavisi. Sviđa mi se verzija 2010 ali ne i verzija 2008 jer je brutalna a ne volim scene nailja.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=sOznOWqthdY&feature=related
ceo film. Ko Voli Nek Izvoli ^^
https://www.youtube.com/watch?v=sOznOWqthdY&feature=related
ceo film. Ko Voli Nek Izvoli ^^
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
Godina : 26
gledala sam film sinoc i svideo mi se.
film je veoma poucan, ali me nervira to sto se sve prebrzo odigralo...u jednom trenutku je on miran, dobar decko, a onda vec u sledecem ubije coveka...kao da je oduvek imao neke ubilacke namere...
inace je dobar, prava istina u svemu...
film je veoma poucan, ali me nervira to sto se sve prebrzo odigralo...u jednom trenutku je on miran, dobar decko, a onda vec u sledecem ubije coveka...kao da je oduvek imao neke ubilacke namere...
inace je dobar, prava istina u svemu...
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Gledala.
kako ja kazem jeziv je jako.
Al' to je istina i istina mora biti surova. Svideo mi se fil, i drago mi je da sam ga pokledala. Jer smatram da je zaista poucaaaan. I da realno opisuje stanje u drrzavi. Kao i (ne) razmisljanje omladine danas.
kako ja kazem jeziv je jako.
Al' to je istina i istina mora biti surova. Svideo mi se fil, i drago mi je da sam ga pokledala. Jer smatram da je zaista poucaaaan. I da realno opisuje stanje u drrzavi. Kao i (ne) razmisljanje omladine danas.
*bond*- Sweet Girl
- Broj poruka : 340
Godina : 28
Ja sam takođe gledala, ali u bioskopu. Meni se lično nije nešto posebno svideo. Inače volim tu vrstu filmova, ali ne domaće. Domaći filmovi mi se ne sviđaju, previše su vulagrni,strašni,brutalni. Al' moram priznati da je poučan....
TackeY- Candy Girl
- Broj poruka : 16
Zelim da ga gledam,ali nesto nikako... Ali sam cula da je dobar,i kolko sam skontala drustvo iz sk,da se jedna scena snimala negde u mojoj sk,al verovatno su pobrkali film... xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ja gledala pre mozda nedelju dve. Ima na jutubu.. :) Onako dobar je, a i poucan :)
~Simka~ <3- Sweet Girl
- Broj poruka : 546
Kad sam bila u Srbiji,drugarice su samo o tom filmu pricale i on mi je postao skroz antipatican,a ni ne znam o cemu se radi.xD
Jel moze neko ukratko da mi objasni,molim vas?^^
...Mi.Mi...- Candy Girl
- Broj poruka : 258
ja nisam gledala, a nemam neku zelju da ga odgledam
sundjer bob :)- Candy Girl
- Broj poruka : 238
Godina : 29
*MiiMaa* wrote:Kad sam bila u Srbiji,drugarice su samo o tom filmu pricale i on mi je postao skroz antipatican,a ni ne znam o cemu se radi.xD
evo ja cu...
pa lik je bio natprosecno inteligentan, odlican matematicar, osvajao je nagrade i nagrade.njegov ortak, isto matematicar ali dosta losiji od njega bio je skin head i ubacio ga je u tu grupu.tu se skupljala svakojaka bagra, napijali su se, drogirali i svasta jos radili.imali su obicaj da mlate cigane i biju se po utakmicama ali nikad to niciji zivot nije uzelo.taj lik novica, prvo vece s njima napija se i ubija jednog ciganina.oni bacaju telo u reku( valjda nisam sigurna ) ali ubrzo biva nadjeno a novica postaje vodja tog skin head pokreta.on to shvata previse ozbiljno za razliku od predhodnog vodje, mislim da se relja zvao koji je furao taj imidz loseg momka samo da bi uterao strah u kosti i pravio sitne prekrsaje.novica pocinje da pali ciganska naselja, organizuje masovno ubijanje cigana, a relja napusta grupu,i prijavljuje ga policiji da bi mu oprostili za sitne prekrsaje koje je napravio.policija hapsi novicu i u zamenu za slobodu trazi mu da ceo zivot radi za korumpirane politicare a relja koji je 3 puta gluplji od njega odlazi na koledz u ameriku
novica je toliko daleko otiso da je prebio svog profesora matematike i odrekao se svog brata jer mu je otac hrvat...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Gledala sam, dobar je.
Očekivala sam da bude neko kliše sranje.
Očekivala sam da bude neko kliše sranje.
People_Are_Shit- Candy Girl
- Broj poruka : 140
Ja ne mogu da verujem šta se u našoj državi prodaje kao kvalitetno i drugačije. Gluma je toliko loša da im ja nisam poverovala ni reč jednu, bila ona istinita ili ne, plus je montaža na nivou šestog razreda osnovne škole, očajno uradjen film, ali posle "Šejtanovog ratnika" dalo se očekivati sve ovo i što se tiče radnje i što se tiče toga kako film izgleda u globalu.
''S*ebeš jedan minus i ode ceo zadatak u k*rac'' - Realno.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Meni se film bas svidja :) Mogu 'ladno reci da je najbolji DOMACI film koji sam gledala (:
Little Alien- Candy Girl
-
Broj poruka : 157
Praslin<3 wrote:''S*ebeš jedan minus i ode ceo zadatak u k*rac'' - Realno.
NE treba ti film da bi to znala
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2