Šišanje
+31
Sirenna *
|Evanna|
Polly Samson
Dia.♥
Beautiful Dangerous
DarkAngel
Sookie
Riverside
*MiMa*97
Little Alien
Praslin<3
Fallen Like The Sky.
People_Are_Shit
Natalija =)
Emily the strange
sundjer bob :)
...Mi.Mi...
Gossip Girl.
~Simka~ <3
Wendy
TackeY
*bond*
Anchyly
Dvojki.<3
Monster Child !
Bloody.Mary
Scarlett O'hara
Suzana
Aurora
Angie:)
LostSoul
35 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Šišanje
First topic message reminder :
"Šišanje" je priča o odrastanju, ljubavi i odanosti i pogrešnim izborima glavnog junaka Novice (Nikola Rakočević). On je mladi matematički genije koji misli da će sve svoje dečačke snove, poštovanje i ljubav ostvariti ukoliko se pridruži jednoj od navijačkih grupa. Vođen harizmom navijačkog vođe Relje (Viktor Savić) i zaljubljenošću u svoju komšinicu Minu (Bojana Novaković) Novica postaje vođa navijačke i skinhed grupe. Film govori o tome kako sistem zloupotrebljava zaslepljenost mladih ljudi pogrešnom ideologijom i koliko je malo pogrešnih koraka potrebno mladom čoveku da uništi svoj i živote svojih najbližih.
Meni se jako svideo kada sam ga gledala prvi put. Nije bas uobicajan, ali je jako poucan i, meni licno, zanimljiv...
"Šišanje" je priča o odrastanju, ljubavi i odanosti i pogrešnim izborima glavnog junaka Novice (Nikola Rakočević). On je mladi matematički genije koji misli da će sve svoje dečačke snove, poštovanje i ljubav ostvariti ukoliko se pridruži jednoj od navijačkih grupa. Vođen harizmom navijačkog vođe Relje (Viktor Savić) i zaljubljenošću u svoju komšinicu Minu (Bojana Novaković) Novica postaje vođa navijačke i skinhed grupe. Film govori o tome kako sistem zloupotrebljava zaslepljenost mladih ljudi pogrešnom ideologijom i koliko je malo pogrešnih koraka potrebno mladom čoveku da uništi svoj i živote svojih najbližih.
Meni se jako svideo kada sam ga gledala prvi put. Nije bas uobicajan, ali je jako poucan i, meni licno, zanimljiv...
Re: Šišanje
Što jest' jest'.. To sam skontala u 7 ( i ranije ali ajde) kad sam dobila prvog keca iz Matematike
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ja sam ga gledala sinoc,nije los,mada nista posebno...i ne bih se slozila sa Tamarom(Little Alien)da je to najbolji film koji imamo,smatram da imamo dosta kvalitetnijih filmova od ovog....
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Nisam gledala film,ali evo sada ga razmisljam skinuti pa pogledati :D
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
Godina : 29
Gledala sam, nije los. Realan je, i surov.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Sookie wrote:Gledala sam, nije los. Realan je, i surov.
tacno tako.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Gledala sam ga par puta,i svidja mi se. Citava ideja,ii donekle realno prikazivanje danasnjeg drustva. Sniman je u mojoj skoli ^^
I ne morate da ga skidate,mislim da ga ima na youtubu :)
I ne morate da ga skidate,mislim da ga ima na youtubu :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Gledala sam preko neta,film je dobar.Sviđa mi se ideja filma.Baš je realan.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Meni se dopao.
Last edited by Polly Samson on Thu 30 Jan 2014 - 20:29; edited 1 time in total
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Haha..slikaaaa xD
Inače, ja sam gledala film, ali davno...
Kraj mi je predobar.. Još znam napamet one njihove citate:
'Tačno je da su mnogi od njih maloletni, ali nemojte se zavaravati da se radi o deci. Postoji granica, i kada se ta granica pređe, mislim da padaju svi izgovori, sve priče o teškom odrastanju, siromaštvu i nerazumevanju. Do granice dolazi neshvaćeno i nesrećno dete. A prelazi je... loš čovek.' i
'Kad bih ponovo mogao da biram.. Al' ne možeš da biraš.. Zaje*eš 1 minus i ode ceo zadatak u ku*ac.. Ceo fazon brate. NEMA DRUGE ŠANSE!'
Stvarno super citati, meni jedni od omiljenih citata iz filmovaa.. Gledala sam film par puta, meni je stvarno super (:
Inače, ja sam gledala film, ali davno...
Kraj mi je predobar.. Još znam napamet one njihove citate:
'Tačno je da su mnogi od njih maloletni, ali nemojte se zavaravati da se radi o deci. Postoji granica, i kada se ta granica pređe, mislim da padaju svi izgovori, sve priče o teškom odrastanju, siromaštvu i nerazumevanju. Do granice dolazi neshvaćeno i nesrećno dete. A prelazi je... loš čovek.' i
'Kad bih ponovo mogao da biram.. Al' ne možeš da biraš.. Zaje*eš 1 minus i ode ceo zadatak u ku*ac.. Ceo fazon brate. NEMA DRUGE ŠANSE!'
Stvarno super citati, meni jedni od omiljenih citata iz filmovaa.. Gledala sam film par puta, meni je stvarno super (:
|Evanna|- Candy Girl
-
Broj poruka : 236
Godina : 31
Nisam gledala film,i nemam neku želju. Čitala sam neke komentare,ali stvarno nije uspeo da me zainteresuje o.O
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
kurva sudbina. wrote:
hahaha...uparvo tako :D
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Godina : 27
Page 2 of 2 • 1, 2