Zaljubljene u najprijatelja?
+28
Ivonna
Queeny
Polly Samson
*~tamarchelo~*
LanaDelRey
popka bebic ^__^
I love life:)
Crazy girl
Daenerys Targaryen
Sirenna *
alex_ats
Monster Child !
*Always in love-Jellena*
Riverside
DarkAngel
Tea <33
*MiMa*97
Praslin<3
Aurora
Amélie.
Anchyly
Emily the strange
Gossip Girl.
IvaChii
Angie:)
Dvojki.<3
Bloody.Mary
UnLoVeD pRiNcEsS
32 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zaljubljene u najprijatelja?
Otvorila sam ovu temu, cisto da vidim sta vi mislite, nista licno xD
Da li ste se nekada zaljubile u najboljeg prijatelja(ako je musko xD )?
STa ste uradile? Da li ste mu rekle i da li vas je proslo? Ili ste mozda jos uvek zaljubljene i ne znate sta da radite?
Da li je on nekada bio zaljubljen u vas?
Da li vam je rekao, kakvi su vam posle toga bili odnosi?
Ili ako nemate muskog najboljeg prijatelja, iskoristite za pricu bar nekog bliskog :)
Da li ste se nekada zaljubile u najboljeg prijatelja(ako je musko xD )?
STa ste uradile? Da li ste mu rekle i da li vas je proslo? Ili ste mozda jos uvek zaljubljene i ne znate sta da radite?
Da li je on nekada bio zaljubljen u vas?
Da li vam je rekao, kakvi su vam posle toga bili odnosi?
Ili ako nemate muskog najboljeg prijatelja, iskoristite za pricu bar nekog bliskog :)
Re: Zaljubljene u najprijatelja?
Imam 2 najbolja druga, ali tu nishta ne postoji, niti ce postojati. Oni su mi kao bracaa. :)
Jedna moja drugarica se nalozila na najdruga, ali nazalost on je kapirao nju samo kao drugaricu, pa se onda ona sva izbedachila i rekla mu je da ne moze da se druzi sa njim jer joj je previshe bolno da joj on pricha o svojim devojkama... I onda su tu i mene upleli da ih mirim i sve je bezveze ispalo jer je ona ostala pri svom stavu i vishe se ne druze... Sada moram da izlazim posebno sa njim, posebno sa njom -.- I mislim da je ona malo preterala, ali ajde... To je bilo pre godinu dana a ona i dalje ne pricha sa njim... *tuzno*
Jedna moja drugarica se nalozila na najdruga, ali nazalost on je kapirao nju samo kao drugaricu, pa se onda ona sva izbedachila i rekla mu je da ne moze da se druzi sa njim jer joj je previshe bolno da joj on pricha o svojim devojkama... I onda su tu i mene upleli da ih mirim i sve je bezveze ispalo jer je ona ostala pri svom stavu i vishe se ne druze... Sada moram da izlazim posebno sa njim, posebno sa njom -.- I mislim da je ona malo preterala, ali ajde... To je bilo pre godinu dana a ona i dalje ne pricha sa njim... *tuzno*
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Nikad nisam imala slucaj, srecom. Mada sam tripovala da se on lozi na mene, nije ni bitno. :)
Meni se nije desilo,ali jedan od mojih naj drugova se lozi na mene...nekako prezivljavam mada bezveze je Rekla sam mu bezbroj puta da izmedju nas nista nece biti ali ne vredi...razmisljam da se malo udaljim od njega.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Haha xD
Marija, ova tvoja drugarica oO
Naco,i ja ponekad nes tako u3pujem..
Au brate, a tebi je jos i reko za to..nzm sta da ti kazem xD
A ja ponekad pomislim da nije moguce da toliko volim mog najdruga i da se toliko nerviram i rasplacem oko njega i da mi srce bas zalupa kad me zagrli i da mi telo skroz drhti kad treba da se nadjemo da blejimo, da pomislim da sam zaljubljena u njega. Msm, znam da nisam, ali ponekad to pomislim xD
Marija, ova tvoja drugarica oO
Naco,i ja ponekad nes tako u3pujem..
Au brate, a tebi je jos i reko za to..nzm sta da ti kazem xD
A ja ponekad pomislim da nije moguce da toliko volim mog najdruga i da se toliko nerviram i rasplacem oko njega i da mi srce bas zalupa kad me zagrli i da mi telo skroz drhti kad treba da se nadjemo da blejimo, da pomislim da sam zaljubljena u njega. Msm, znam da nisam, ali ponekad to pomislim xD
Jao .. ja jesam... :oops: i on je u mene i svi to znaju!
ali se i dalje druzimo i pravimo kao da je sve normalno. :P
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
nikada, mislim da je to bezveze...xD
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Tixy^^ wrote:Jao .. ja jesam... :oops: i on je u mene i svi to znaju!
Hah, pa zastooo?
Msm ako ste vec oboje zaljubljeni jedno u drugo? xD
Hhahaha pa ja prvo nisam htela jer nisam bila zaljubljena a kad jesam onda nista nije bilo,njemu je bilo glupo da me pita da se smuvamo samo sto mi nije to rekao nego ja mislim tako a i sad mi je dosadilo,vec godinu dana nikako da me pita! a i najbolje da ostanemo samo najprijatelji...
-
Tixy^^ wrote:Hhahaha pa ja prvo nisam htela jer nisam bila zaljubljena a kad jesam onda nista nije bilo,njemu je bilo glupo da me pita da se smuvamo samo sto mi nije to rekao nego ja mislim tako a i sad mi je dosadilo,vec godinu dana nikako da me pita! a i najbolje da ostanemo samo najprijatelji...
ja sam za to da mu kažeš. ili kada budete bili sami ti mu se samo približi i poljubi ga :) i to najopuštenije jer 100% znaš da te neće ispaliti jer je zaljubljen u tebe. nemoj da propustiš takvu šansu! :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
ja nisam za to da najbolji prijatelji budu zajedno, jer ako raskinu onda tesko da ce ostati drugovi...
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Dvojki.<3 wrote:Nikad nisam imala slucaj, srecom. Mada sam tripovala da se on lozi na mene, nije ni bitno. :)
Mada je decko takvog tipa da sam ga poljubila ili slično bili bismo zajedno
A sto ga ne poljubis,mislim je l ti se svidja? xD
Nije mi se nikad desilo,moj najbolji drug mi je kao brat i uvijek ga gledam tim ocima :)
Nije mi se nikad desilo,moj najbolji drug mi je kao brat i uvijek ga gledam tim ocima :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Neeee! :(Aurora wrote:Dvojki.<3 wrote:Nikad nisam imala slucaj, srecom. Mada sam tripovala da se on lozi na mene, nije ni bitno. :)
Mada je decko takvog tipa da sam ga poljubila ili slično bili bismo zajedno
Rekli smo NISTA do.. daljnjeg! xD
Dosta za ovu godinu. Hahaha. :P
Al' ja ne bih mogla da se zaljubim u nekoga koga znam.. godinama.. I kome sam uvek kukala kad sam imala nekih problema i sl. O_O
Jednostavno.. ne ide.
@Tixy^^ i ja se slazem sa tim da ga poljubis, ili pokusas nesto, jer ipak najkvalitetnije veze budu kada znate sve jedno o drugom... Nzm... A ako ipak ne odlucis to da uradis nemoj nikada da govoris 'samo najprijatelji' , imati najprijatelja je mozda najvrednija stvar, ako je on onaj PRAVI prijatelj. :) dakle to je sve, ne SAMO najprijatelji. :)
Ma resili smo to...
samo prijatelji i nikad nista vise... :)
i da poljubili smo se jednom ali odmah posle nije bio u gradu 2 nedelje xD tako da se nije ni potrudio da me pozove.
samo prijatelji i nikad nista vise... :)
i da poljubili smo se jednom ali odmah posle nije bio u gradu 2 nedelje xD tako da se nije ni potrudio da me pozove.
-
Ta sam.
Ne znam,uvijek sam govorila ''nema teorije da se meni to desi'' - desilo se. :S
Cutim,i cutacu do daljnjeg,jer znam da on mene gleda kao drugu sestru. :S
Proci ce me nekad... On je zaljubljen u jednu curu,znam sve o tome,cak sam sinoc i jutros pricala s njom o tome,da se smuvaju,i ne znam odakle meni tolika snaga,da joj kosu ne pocupam . :D
Ne znam,uvijek sam govorila ''nema teorije da se meni to desi'' - desilo se. :S
Cutim,i cutacu do daljnjeg,jer znam da on mene gleda kao drugu sestru. :S
Proci ce me nekad... On je zaljubljen u jednu curu,znam sve o tome,cak sam sinoc i jutros pricala s njom o tome,da se smuvaju,i ne znam odakle meni tolika snaga,da joj kosu ne pocupam . :D
Praslin<3- Kate Beckett
Nism zaljubljena a i nije mi on najdrug ali sa njim imam neki odnos kao da se stalno muvamo O_o
Ne vidjamo se cesto ali kada se vidimo to je sve nekako cudno xD
JA sam to prihvatila za normalno sa njim xD
ne znam da li sam pisala, ali nema veze xD
Ne vidjamo se cesto ali kada se vidimo to je sve nekako cudno xD
JA sam to prihvatila za normalno sa njim xD
ne znam da li sam pisala, ali nema veze xD
Jaoo,pa ipak nije to lose da si zaljubljena u najboljeg druga...uvek znas sta radi,gde je xD,sta voli,u koga je zaljubljen i obicno ste zajedno ^____^
jes da obicno nemas sanse ali bolje nego da jedva mozes da ga vidis ,,,,,,.
jes da obicno nemas sanse ali bolje nego da jedva mozes da ga vidis ,,,,,,.
-
Pa tako nekako,mi smo po 12-13h dnevno zajedno,ali šta mi vrijedi kad on samo priča o Dušici -.-' ali bar ga gledam :D
Praslin<3- Kate Beckett
Hahaha,najbolje je kad kaze da nema simpatiju i ne prica o tome :)
a najgore kad moras da se druzis sa njegovom devojkom! :/
a najgore kad moras da se druzis sa njegovom devojkom! :/
-
Da li ste se nekada zaljubile u najboljeg prijatelja(ako je musko xD )?jesam,al nije mi bio bas najbolji drug.
STa ste uradile? Da li ste mu rekle i da li vas je proslo? Ili ste mozda jos uvek zaljubljene i ne znate sta da radite?ma bi je i on u mene,znlao se to:D
Da li je on nekada bio zaljubljen u vas?jeste^^
Da li vam je rekao, kakvi su vam posle toga bili odnosi?jeste,pa normalni kao i uvekxD
STa ste uradile? Da li ste mu rekle i da li vas je proslo? Ili ste mozda jos uvek zaljubljene i ne znate sta da radite?ma bi je i on u mene,znlao se to:D
Da li je on nekada bio zaljubljen u vas?jeste^^
Da li vam je rekao, kakvi su vam posle toga bili odnosi?jeste,pa normalni kao i uvekxD
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Jesam. To je bio brat jedne od moje drugarice i ona je znao da sam ja zaljubljena u njega ali nije hteo da bude samnom. Jeste me povredio ali smo i dalje ostali prijatelji. A na mene se lozio i jedan moj drug sa kojim sam bila extra, vise ne jer je postao pravi kreten. Rekla sam mu da ne zelim da budem s njim i to je ok primio. Druzimo se ali nismo vise kao nekad, potuno se promenio.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Godina : 29
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3