Zaljubljene u najprijatelja?
+28
Ivonna
Queeny
Polly Samson
*~tamarchelo~*
LanaDelRey
popka bebic ^__^
I love life:)
Crazy girl
Daenerys Targaryen
Sirenna *
alex_ats
Monster Child !
*Always in love-Jellena*
Riverside
DarkAngel
Tea <33
*MiMa*97
Praslin<3
Aurora
Amélie.
Anchyly
Emily the strange
Gossip Girl.
IvaChii
Angie:)
Dvojki.<3
Bloody.Mary
UnLoVeD pRiNcEsS
32 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Zaljubljene u najprijatelja?
First topic message reminder :
Otvorila sam ovu temu, cisto da vidim sta vi mislite, nista licno xD
Da li ste se nekada zaljubile u najboljeg prijatelja(ako je musko xD )?
STa ste uradile? Da li ste mu rekle i da li vas je proslo? Ili ste mozda jos uvek zaljubljene i ne znate sta da radite?
Da li je on nekada bio zaljubljen u vas?
Da li vam je rekao, kakvi su vam posle toga bili odnosi?
Ili ako nemate muskog najboljeg prijatelja, iskoristite za pricu bar nekog bliskog :)
Otvorila sam ovu temu, cisto da vidim sta vi mislite, nista licno xD
Da li ste se nekada zaljubile u najboljeg prijatelja(ako je musko xD )?
STa ste uradile? Da li ste mu rekle i da li vas je proslo? Ili ste mozda jos uvek zaljubljene i ne znate sta da radite?
Da li je on nekada bio zaljubljen u vas?
Da li vam je rekao, kakvi su vam posle toga bili odnosi?
Ili ako nemate muskog najboljeg prijatelja, iskoristite za pricu bar nekog bliskog :)
Re: Zaljubljene u najprijatelja?
kako se onda zaljubiš u njega ako ti je kao brat xD
ima 12 godina, ja sam jedan dan bila zaljubljena u naj druga pa dva dana nisam i sve tako, a zapravo ništa od toga jer i nije bila zaljubljenost već ljubav ali na drugi način pa ne možeš da odrediš kako treba
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
E bas tako, lepo si objasnila :) xD
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Ja sam takodje bila zaljubljena u naj druga.....i on je bio u mene...ali sada smo ponovo drugari :DD i nista vise..to mi se desava cesto :))
Pop Candy- Candy Girl
- Broj poruka : 68
Ja sam takodje bila zaljubljena u naj druga.....i on je bio u mene...ali sada smo ponovo drugari :DD i nista vise..to mi se desava cesto :))
Pop Candy- Candy Girl
- Broj poruka : 68
Nije najbolji, ali je jedan od dražih. Mada ne znam ni kao šta se deklarišemo više.
Nisam rekla, iako sam kontala da su signali sasvim jasni, ali pošto je jedan drug, koji je pametniji od njega, tek sad uvideo da se meni ovaj sviđa, iako sam mu toliko puta pričala o ovome, šta znam, verovatno ovaj ne zna.
I sve bi to bilo okej da nema osamnaestih, lako bi me prošlo, ne bismo se viđali.. Ovako, ne znam. Rešim da ne budem s njim, i onda se sledeći put opet smuvamo.
Nisam rekla, iako sam kontala da su signali sasvim jasni, ali pošto je jedan drug, koji je pametniji od njega, tek sad uvideo da se meni ovaj sviđa, iako sam mu toliko puta pričala o ovome, šta znam, verovatno ovaj ne zna.
I sve bi to bilo okej da nema osamnaestih, lako bi me prošlo, ne bismo se viđali.. Ovako, ne znam. Rešim da ne budem s njim, i onda se sledeći put opet smuvamo.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3