Prijateljstvo nakon osnovne
+76
Bella. *
michaeljacksonfan
Iva000
Anamarija
Kikica♥
MidnighT RainboW
Ivonna
Ariel
Tie and Up.
RebelliousTeen
Heartless.Queen
VlahovicA
*Babygirl*
-Miniie ^^
✯Jetza✯
igraj svoju igru :)
Lady Halliwell
Lanah93
*~tamarchelo~*
mental.slaughter
Princess of China
Capre diem.
Half as pretty
komarac.
XBosankaX
AnjaChan
Sirenna *
Wicked Girl^^
Polly Samson
Queeny
natata
alex_ats
Azrana:3
SlytherinGirl
MoonGirl
Daenerys Targaryen
Forever young ♥.
IzzieM
Hellcat
Dia.♥
His Porcelain Doll
Minnie ♡
tictac
*Always in love-Jellena*
JC♥
Scarlett O'hara
Saška
Spirit Crusher
mrs. sunshine
Beautiful Dangerous
Carrie <3
Riverside
Carrie<3
Tasha'94
popka bebic ^__^
Praslin<3
Tea <33
Wendy
ProkletaKučka
providna_duga
Sookie
Maki :)
*MiMa*97
LostSoul
IvaChii
Emily the strange
DarkAngel
Fallen Like The Sky.
dora_95
Angie:)
Bloody.Mary
Aurora
Gossip Girl.
Mica'96
Amélie.
Dvojki.<3
80 posters
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Prijateljstvo nakon osnovne
First topic message reminder :
Mislite li da je moguce ostati sa nekim u istim odnosima nakon zavrsene osnovne skole?!
Ako, naravno, idete u razlicite srednje skole. ^^
Sad razlicita okolina, retko se cujete, sve se promeni..
Mislite li da je moguce ostati sa nekim u istim odnosima nakon zavrsene osnovne skole?!
Ako, naravno, idete u razlicite srednje skole. ^^
Sad razlicita okolina, retko se cujete, sve se promeni..
Re: Prijateljstvo nakon osnovne
Ja sa mojom najboljom drugaricom upala u istu srednju,ali razlicito odeljenje,ali i to se moze srediti. :) Sa jos 2 drugarice se bas,bas cujem i vidjam...sa jos dve se tako cujem sedmicno ili tako nesto...Ono na ulici se javim svima,sa nekim stanem i popricam,sa nekim ne.Ali daleko od toga da je isto.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Nije kao da možete da pričate o tome sad, par meseci nakon završenog osmog razreda, videćete koliko će stvari biti drugačije nakon prve godine :)
Da budem iskrena, društvo u mojoj srednjoj je ravno nuli, i ja se družim i dalje sa 4 drugarice iz osnovne, jako smo dobre, i na naše druženje različite škole nisu uticale. Kada god nađemo vremena vidimo se, ako je škola svaki petak se nalazimo, a za raspust smo često zajedno i izlazimo :)
Ne verujem u ta prijateljstva :) Zato sto kad ste u osnovnoj, drugacije ste osobe, nije to do srednje skole i nevidjanja nego zato sto sazrite, odrastete, pa se i odnos promeni :) Ne poznajem nikoga ko se druzi sa osobama s kojima se druzio i u osnovnoj :)
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
slazem se,ne promenimo se samo mi,nego i oni :D
igraj svoju igru :)- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Moguce je... Ali ja ne zelim... :)
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Godina : 26
Gossip Girl. wrote:Ma naravno da moze!......te drustvene mrezee! telefoni !... xD
Da
-Miniie ^^- Candy Girl
- Broj poruka : 59
Godina : 25
Iskreno,jedva cekam da prodju jos ove 2 godine,pa da odem iz osnovne skole..Da odem iz ovog odeljenja,i da pobegnem od ovog drustva..Zato sto jedva cekam da pobegnem od spletki,ogovaranja,dvolicnosti..Mislim,ovako kada gledam da cu da ostanem sa samo 1 osobom iz razreda u kontaktu.Svi drugi su mi nebitni,i da..Jedva cekam da upoznam nove ljude u srednjoj,zato sto cu tada biti i iskusnija,zrelija,pa me neke stvari nece toliko pogadjati.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Apsolutno je moguce :)
Ja sam sa par drugarica ostala u kontaktu,i uvek uspemo da se vidjamo bez obzira na shkolu i obaveze..
Ja sam sa par drugarica ostala u kontaktu,i uvek uspemo da se vidjamo bez obzira na shkolu i obaveze..
*Babygirl*- Candy Girl
- Broj poruka : 114
Godina : 29
Istina je sve se promeni. Niste onako bliski kao pre, ali ipak se druzite.
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Do pre mesec dana sam pricala kako verujem da cemo se zauvek druziti bla bla bla al tek sd vidim koliko od toga nema nista.
Pola njih nece ni da se jave na ulici :)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
*MiMa*97 wrote:Do pre mesec dana sam pricala kako verujem da cemo se zauvek druziti bla bla bla al tek sd vidim koliko od toga nema nista.
Upravo.
Mi smo bili jako blizak klas mada se sad sve to raspalo jer svi imaju novo drustvo i ne druzimo se kao ranije al ipak sam sa svima ostala u dobrim odnosima, a sa mnom u klasu su bile i moje najbolje drugarice sto i jos uvjek jesu. Tako da verujemd a postoji prijateljstvo nakon osnovne sto ne bi?
RebelliousTeen- Candy Girl
-
Broj poruka : 15
Godina : 28
U aktivnom kontaktu sam sa dve drugarice iz osnovne, i to sa kojima sam išla prva četiri razreda i koje su mi tada bile najbolje drugarice, a i dalje su. Sa ostalima se ne čujem nikada redovno, niti imam potrebu za tim, samo smo na ćao-ćao.
Mislim da je moguće,ako to stvarno želiš. Mislim da ću sa njih 5 da ostanem u nekakvom odnosom. Kakvom,videću od sledeće godine. Mada mislim da ću sa većionom njih na ostanem na ćao-ćao.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Mislim da je moguce ako se stvarno potrudimo,bar sad na pocetku.
Tesko je sada da prepricavamo jedna drugoj dogadjaje iz skole kada ova druga ne zna te osobe ali nadam se da ce se posle nekog vremena neke stvari ustaliti.
Znam da nikad nece biti kao pre.
Tesko je sada da prepricavamo jedna drugoj dogadjaje iz skole kada ova druga ne zna te osobe ali nadam se da ce se posle nekog vremena neke stvari ustaliti.
Znam da nikad nece biti kao pre.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Sa par drugarica sam u aktivnom kontaktu, viđamo se, čujemo, baš se družimo. Sa ostalima sam na ćao-ćao, ali to nikada i nije bilo prijateljstvo da bi se održalo posle. U srednjoj imam bolje društvo (iz drugih odeljenja, nažalost), ali mene dosta uspomena vezuje za osnovnu školu, tako da želim da budem u kontaktu sa njima, ali šta je tu je.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Ostala sam dobra samo sa prijateljima s kojima idem u gimnaziju ali drugi smjer :)
M1. je u Bg-u tako da se vidjamo na raspustima i sa njom sam ostala u najboljim odnosima jer smo se i tada dosta druzile ali smo dosta razlicite pa to nije vise to.
Sa N. sam se dosta druzila u prvoj godini jer smo u istom gradu ali je onda ona prestala da komunicira i sa mnom i sa M1 (izgovor joj je razvod roditelja ali je umela da me pozove kada joj je trebala pomoc oko skole tako da joj bas i ne verujem) a do skoro smo opet bile ok ali nas je ona opet zaboravila.
M2 mi nikada nije bila neka drugarica ali smo se lepo druzile i vidjamo se tokom raspusta i uvek imamo o cemu da pricamo.
Tu su jos i njih troje sa kojima sam se isto dosta druzila ali je odnos prekinut odmah nakon osnovne. Skoro smo se videli, nisam imala sta da pricam sa njima
Po tome se i vidi ko ti je pravi prijatelj a ko ne. Jedino mi M nesto znaci od svih njih, za ostale me i nije briga vise.
Sa N. sam se dosta druzila u prvoj godini jer smo u istom gradu ali je onda ona prestala da komunicira i sa mnom i sa M1 (izgovor joj je razvod roditelja ali je umela da me pozove kada joj je trebala pomoc oko skole tako da joj bas i ne verujem) a do skoro smo opet bile ok ali nas je ona opet zaboravila.
M2 mi nikada nije bila neka drugarica ali smo se lepo druzile i vidjamo se tokom raspusta i uvek imamo o cemu da pricamo.
Tu su jos i njih troje sa kojima sam se isto dosta druzila ali je odnos prekinut odmah nakon osnovne. Skoro smo se videli, nisam imala sta da pricam sa njima
Po tome se i vidi ko ti je pravi prijatelj a ko ne. Jedino mi M nesto znaci od svih njih, za ostale me i nije briga vise.
Iz osnovne sam ostala u kontaktu jedino sa Milicom, i to smo postale bliske pre otprilike 2 godine, s njom se baš često viđam, ona mi je jako draga :). Takođe sam se družila i sa još jednom devojkom, čak smo bile i najbolje drugarice (barem je meni tako izgledalo), ali se ona jako promenila, našla je novu drugaricu i počela je da me izbegava, ispaljuje, nije mi došla na 18-ti i tako. Pa smo prestale da se družimo.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Sa nekima se viđam povremeno, izađemo na kafu i ispričamo se, mada takvih je malo, 2-3. Sa većinom iz osnovne škole se i ne pozdravljam više na ulici, vreme učini svoje:)
Ivonna- Candy Girl
- Broj poruka : 30
Godina : 31
ni sa kim iz osnovne nisam više u kontaktu... sa nekima sam na ćao-ćao, pozdravimo se kad se vidimo na ulici, popričamo malo, ali to je to :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Pa sa par njih ucim,pa se druzimo,ali ovo ostalo slabo bas.Kad se vidimo jedino na ulici pa se pozdravimo,pored toga nista.
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Meni se nekako čini da većina tih prijateljstava ne bi postojala da ne idete u istu školu/ne učite zajedno, i zaista baš poznajem malo ljudi koji ne idu u istu školu kao i njihovi najbolji drugovi iz osnovne, a baš se druže.
Sa ljudima iz moje škole nisam ni na ćao - ćao. Javimo se jedni dugima jednom u šest meseci, i ne žalim zbog toga.
A, što se drugova iz osnovne tiče, sa njih 5, 6 se uvek lepo ispričam kad se nađemo na ulici i baš se dogovaramo da idemo negde zajedno.. Nije to neko prijateljstvo, naravno, ali opet, za razliku od nekih, oni nisu tih 8 godina učenja zajedno bacili u vodu, niti se foliraju da se ne poznajemo kad se vidimo.
Sa ljudima iz moje škole nisam ni na ćao - ćao. Javimo se jedni dugima jednom u šest meseci, i ne žalim zbog toga.
A, što se drugova iz osnovne tiče, sa njih 5, 6 se uvek lepo ispričam kad se nađemo na ulici i baš se dogovaramo da idemo negde zajedno.. Nije to neko prijateljstvo, naravno, ali opet, za razliku od nekih, oni nisu tih 8 godina učenja zajedno bacili u vodu, niti se foliraju da se ne poznajemo kad se vidimo.
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6