Prijateljstvo nakon osnovne
+76
Bella. *
michaeljacksonfan
Iva000
Anamarija
Kikica♥
MidnighT RainboW
Ivonna
Ariel
Tie and Up.
RebelliousTeen
Heartless.Queen
VlahovicA
*Babygirl*
-Miniie ^^
✯Jetza✯
igraj svoju igru :)
Lady Halliwell
Lanah93
*~tamarchelo~*
mental.slaughter
Princess of China
Capre diem.
Half as pretty
komarac.
XBosankaX
AnjaChan
Sirenna *
Wicked Girl^^
Polly Samson
Queeny
natata
alex_ats
Azrana:3
SlytherinGirl
MoonGirl
Daenerys Targaryen
Forever young ♥.
IzzieM
Hellcat
Dia.♥
His Porcelain Doll
Minnie ♡
tictac
*Always in love-Jellena*
JC♥
Scarlett O'hara
Saška
Spirit Crusher
mrs. sunshine
Beautiful Dangerous
Carrie <3
Riverside
Carrie<3
Tasha'94
popka bebic ^__^
Praslin<3
Tea <33
Wendy
ProkletaKučka
providna_duga
Sookie
Maki :)
*MiMa*97
LostSoul
IvaChii
Emily the strange
DarkAngel
Fallen Like The Sky.
dora_95
Angie:)
Bloody.Mary
Aurora
Gossip Girl.
Mica'96
Amélie.
Dvojki.<3
80 posters
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Prijateljstvo nakon osnovne
First topic message reminder :
Mislite li da je moguce ostati sa nekim u istim odnosima nakon zavrsene osnovne skole?!
Ako, naravno, idete u razlicite srednje skole. ^^
Sad razlicita okolina, retko se cujete, sve se promeni..
Mislite li da je moguce ostati sa nekim u istim odnosima nakon zavrsene osnovne skole?!
Ako, naravno, idete u razlicite srednje skole. ^^
Sad razlicita okolina, retko se cujete, sve se promeni..
Re: Prijateljstvo nakon osnovne
Samo sa pravim prijateljima je moguće ostati u kontaktu, bar ja tako mislim:)
JC♥- Candy Girl
- Broj poruka : 23
Godina : 28
Ja msm da je moguće. :D
*Always in love-Jellena*- Candy Girl
- Broj poruka : 76
Godina : 29
Imam dve drugarice.
Nije to bas neko pravo prijateljstvo, ali sa jednom provedem bukvalno ceo raspust a sa drugom se retko vidjam jer nije cesto tu ali smo bas dobre i mogu sve da im pricam i uvek imamo o cemu da pricamo :)
Cini mi se da cu sa njima da ostanem uvek u kontaktu iako to nije to pravo prijateljstvo :)
Nije to bas neko pravo prijateljstvo, ali sa jednom provedem bukvalno ceo raspust a sa drugom se retko vidjam jer nije cesto tu ali smo bas dobre i mogu sve da im pricam i uvek imamo o cemu da pricamo :)
Cini mi se da cu sa njima da ostanem uvek u kontaktu iako to nije to pravo prijateljstvo :)
U mom odeljenju ima ukupno 4 normalne osobe. Od 24. Pa vi vidite. Ne verujem da ću i sa kim ostati u kontaktu, a nije da umirem od želje....:P
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Godina : 27
Ja mislim da cu ostati naj,naj sa moje dve drugarice....msm sa jednom se poznajem 10,a sa drugom 8 godina...Ja i Ana smo zajedo isle u predskolsko i od 1. razreda naj drugarice....I znam da mogu za sve da racunam na njih...jednostavno su mi kao sestre...
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Najbolja drugarica i jeste iz osnovne :) Nju duze znam i sve to :)
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Ali najjaci je slucaj..
U osnovnoj enemy teski, a u Srednjoj ( i ako idu u razlicite) B.F.F a na faxu se nepodnose, jer je neka nekoj tokom srednje maznula decka..
Ma kakva skolaska prijateljstva..
U osnovnoj enemy teski, a u Srednjoj ( i ako idu u razlicite) B.F.F a na faxu se nepodnose, jer je neka nekoj tokom srednje maznula decka..
Ma kakva skolaska prijateljstva..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Za pravoslavnu novu godinu sam noćila kod Aleksandre. :) Veoma je teško ostati najbolja drugarica jer smo mi različita smene a do sada smo svaki dan provodile zajedno. Sada ne provodimo toliko vremena. Pre neki dan mi je baš rekla : "Ja imam jednu najbolju drugaricu. Ne treba mi druga." ^_^
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Ja sam posle osnovne ostala u kontaktu sa najboljom drugaricom, dok nije našla novo društvo, u drugoj godini srednje, i od tada ne pričamo.
Ovi ostali neće ni na ulici da se jave
Ovi ostali neće ni na ulici da se jave
Ja sam uglavnom pogubila veze iz osnovne. Prvo, nikad nisam bila nešto dobra sa svojim bivšim razredom, družila sam se s nekoliko osoba i to je to. Ono, povučeno dijete. :) I sve se to razišlo kad smo pošli u srednju. Družim se samo s tri osobe iz osnovne, i to jedna je iz muzičke. A ostatak onog razreda se ne zna ni pozdraviti na ulici, čast izuzecima. :)
IzzieM- Candy Girl
- Broj poruka : 27
Pa ne znam kolko je tomoguce,zbog obaveza,razlicitih smena i svega,ali videcu uskoro. :D A i uglavnom ce dosta ovih mojih isto da upise gimnaziju pa cemo se vidjati :D
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Iz odeljenja se družim sa nekoliko njih,svi mi se javljaju sa nekim čak i izlazim. :D A ovako mi je ostalo prijateljstvo sa Aleksandrom iako smo različita smena. ^__^
Dia.♥- Modern Lady
Sada se jedva vidjam sa njima. Izlazimo zajedno,ali ne tako cesto. Sto se tice bas iz odeljenja,tu su 3-4 drugarice sa kojima se vidjam i cujem.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Ja se ni sa kim obavezno ne čujem, ponekad se sretnemo u gradu, popričamo ali je to to.
Niko se ni sa kim ne čuje iz mog bivšeg razreda.
Niko se ni sa kim ne čuje iz mog bivšeg razreda.
Da mi je neko rekao da će ovako biti,tj da ću se sa najboljom drugaricom viđati dva puta u godinu dana,a da se sa drugom tri godine neću videti,ja bih se sa njim pobila,međutim,trenutno tako stoje stvari -.-
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
sa najboljom drugaricom se desi da se ne vidimo i po mesec dana, ali se zato čujemo na nedelju - dve :)
sa jednom drugaricom iz osnovne sam na faxu, i super sam sa njom.
još se ponekad vidim i čujem sa dve devojke i jednim drugom, i to je to po pitanju osnovne.
sa jednom drugaricom iz osnovne sam na faxu, i super sam sa njom.
još se ponekad vidim i čujem sa dve devojke i jednim drugom, i to je to po pitanju osnovne.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Sa njih 6 izlazim svaki petak.
S tim što je jedna sad u kazni, a s jednom smo se raspravljali nešto, videćemo šta će biti na kraju.
I pokušavali su da nas posvađaju ko zna koliko puta i svašta se izdešavalo i svašta smo preživeli i dalje se družimo.
Skoro 11 godine, od toga skoro 2 godine u različitim školama, svaka je različiti smer i ima neko društvo u srednjoj, ali držimo se još. :P
I ja stvarno ne bih mogla bez njih.
I da, Nataša je tu. Nju viđam svaki dan u škl i izađemo povremeno. xD
S ostalim devojčicama i sa par dečaka sam na "ćao - ćao" i to je to.
A sa par njih se jednostavno ispričam k'o čovek kad nam se ukaže prilika za to, pošto su njih trojica suprotna smena, a četvrti je u Bg-u. :P
S tim što je jedna sad u kazni, a s jednom smo se raspravljali nešto, videćemo šta će biti na kraju.
I pokušavali su da nas posvađaju ko zna koliko puta i svašta se izdešavalo i svašta smo preživeli i dalje se družimo.
Skoro 11 godine, od toga skoro 2 godine u različitim školama, svaka je različiti smer i ima neko društvo u srednjoj, ali držimo se još. :P
I ja stvarno ne bih mogla bez njih.
I da, Nataša je tu. Nju viđam svaki dan u škl i izađemo povremeno. xD
S ostalim devojčicama i sa par dečaka sam na "ćao - ćao" i to je to.
A sa par njih se jednostavno ispričam k'o čovek kad nam se ukaže prilika za to, pošto su njih trojica suprotna smena, a četvrti je u Bg-u. :P
Imala sam dosta prijateljica u osnovnoj, iako je razred bio raspad xD (pun klanova -.-).. Ali onda sam sa svima izgubila kontakte kad sam krenula u srednju. Tj, cujemo se ponekad, ali nije ni slicno onome kako je bilo. :/
SlytherinGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 272
Bila sam u prvom razredu srednje, dobra sa nekoliko osoba s kojima idem u istu školu ali različit smjer. Ali sad više nismo dobre, toliko, jer sam zapravo shvatila koliko su te cure mene iskorištavale. :)
Moj razred u osnvnoj je bio pun klanova i odvojenih društava. Ja sam bila u jednom miješanom, bili smo svi super i cure i dečki. Svi smo se uvijek odlično družili i sve smo provodili zajedno...
Osnovnu smo završili prošle godine, evo sad smo drugo polugodište prvog razreda... i ništa više nije isto. Dva momka iz društva, inače, dva moja najbolja prijatelja, su otišli u druge škole, jedan čak u drugi grad. Čujemo se ponekad, i to rijetko, a ne pamtim kad sam ih vidjela... a kao uvijek se dogovaramo svaki vikend kako ćemo izići i nikad. Cure iz tog društva su sve isto u gimnaziji, ali ni jedna u mom, matematičkom smijeru. I, iako idemo u istu ustanovu, razred do razreda... opet je svaka našla neko novo društvo u svom vlastitom razredu i svo ono naše intenzivno druženje se svodi na poneki pozdrav na hodniku i ponekad stanemo par minuta i prozborimo koju riječ. Ali najgori slučaj je taj, što sam u srednjoj nastavila da idem u razred sa baš najboljim prijateljem iz osnovne. Boljim i od one dvojice koju sam spomenula na početku, a opet, nekako smo se udaljili... Idalje mi pričamo, smijemo se skupa, družimo... ali ništa više nije isto.
Tako da moj odgovor na pitanje je; Ne, definitivno je nemoguće da se ostane u istim odnosima sa društvom iz osnovne. Iako, možda postoje neke iznimke, rijetke su.
Nažalost.
Osnovnu smo završili prošle godine, evo sad smo drugo polugodište prvog razreda... i ništa više nije isto. Dva momka iz društva, inače, dva moja najbolja prijatelja, su otišli u druge škole, jedan čak u drugi grad. Čujemo se ponekad, i to rijetko, a ne pamtim kad sam ih vidjela... a kao uvijek se dogovaramo svaki vikend kako ćemo izići i nikad. Cure iz tog društva su sve isto u gimnaziji, ali ni jedna u mom, matematičkom smijeru. I, iako idemo u istu ustanovu, razred do razreda... opet je svaka našla neko novo društvo u svom vlastitom razredu i svo ono naše intenzivno druženje se svodi na poneki pozdrav na hodniku i ponekad stanemo par minuta i prozborimo koju riječ. Ali najgori slučaj je taj, što sam u srednjoj nastavila da idem u razred sa baš najboljim prijateljem iz osnovne. Boljim i od one dvojice koju sam spomenula na početku, a opet, nekako smo se udaljili... Idalje mi pričamo, smijemo se skupa, družimo... ali ništa više nije isto.
Tako da moj odgovor na pitanje je; Ne, definitivno je nemoguće da se ostane u istim odnosima sa društvom iz osnovne. Iako, možda postoje neke iznimke, rijetke su.
Nažalost.
Azrana:3- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Ja sam ostala dobra s dve najbolje drugarice iz razreda, ostalima se javim, nekad(jako jako retko) se cujem preko facea s ostalima, a tako sam i racunala da ce biti.
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Ja mislim da postoji mogucnost da se odrzava prijateljstvo,ali nikad to nije isto..iako ja nemam ni zelju da se vidim sa mnogo ljudi iz osnovne..
alex_ats- Candy Girl
- Broj poruka : 83
Nece to vise biti to...
U pocetku cemo svi biti super,a kasnije ce se svo ovo druzenje svesti na cao,cao i poneko pitanje...
U pocetku cemo svi biti super,a kasnije ce se svo ovo druzenje svesti na cao,cao i poneko pitanje...
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Sa najboljom drugaricom Aleksandrom(nismo učile u istom odeljenju) svaki dan se čujem.
Onda, ovi iz odeljenja( iz osnovne):
Sa Kristinom se čujem svaki dan. :) Nju obožavam. Ona mi je isto najbolja drugarica. ♥
Sa Tijanom se viđam svaki dan u školi i tako. :) Pričamo u školi i ponekad kod kuće,ništa posebno. Ali izlazimo zajedno, mislim Kristina, Tijana ,Ranka i ja.
Sa Nadicom i Percetom uvek popričam na velikom odmoru, a kada sretnem tako nekog iz starog odeljenja obično bude ćao-ćao. :P
Sa drugovima iz odeljenja... Pa sa Nemanjom se čujem ponekad. :) Ali obično nikako da se vidimo jer je suprotna smena od mene. :( Videli smo se prošle nedelje na splavu, jedno pola sata smo se grlili i mnogo mi nedostajee. :(
Sa Vukom se viđam svaki dan u školi i svaki dan pričamo jer uvek kada mi je smor idem do drugog odeljenja. :)
Sa Bogdanom se čujem tako ponekad i njega baš volim. :D Juče sam mu se ispovedala na splavu. :P I isto izlazimo zajedno. :)
I sa Pavlom se čujem,uvek kada ga sretnem mi se ispirčamo. :D I sa njim isto izlazim. :P
I sa Vukašinom izlazim. :P Mislim, bili smo zajedno ali se to ne računa jer smo ostali baš dobri drugovi,tj kao što smo pre bili. :D
I tako. Sve u svemu, sa svima sam super. Sa većinom pričam ali nije isto. Ipak nemamo vremena. :)
Onda, ovi iz odeljenja( iz osnovne):
Sa Kristinom se čujem svaki dan. :) Nju obožavam. Ona mi je isto najbolja drugarica. ♥
Sa Tijanom se viđam svaki dan u školi i tako. :) Pričamo u školi i ponekad kod kuće,ništa posebno. Ali izlazimo zajedno, mislim Kristina, Tijana ,Ranka i ja.
Sa Nadicom i Percetom uvek popričam na velikom odmoru, a kada sretnem tako nekog iz starog odeljenja obično bude ćao-ćao. :P
Sa drugovima iz odeljenja... Pa sa Nemanjom se čujem ponekad. :) Ali obično nikako da se vidimo jer je suprotna smena od mene. :( Videli smo se prošle nedelje na splavu, jedno pola sata smo se grlili i mnogo mi nedostajee. :(
Sa Vukom se viđam svaki dan u školi i svaki dan pričamo jer uvek kada mi je smor idem do drugog odeljenja. :)
Sa Bogdanom se čujem tako ponekad i njega baš volim. :D Juče sam mu se ispovedala na splavu. :P I isto izlazimo zajedno. :)
I sa Pavlom se čujem,uvek kada ga sretnem mi se ispirčamo. :D I sa njim isto izlazim. :P
I sa Vukašinom izlazim. :P Mislim, bili smo zajedno ali se to ne računa jer smo ostali baš dobri drugovi,tj kao što smo pre bili. :D
I tako. Sve u svemu, sa svima sam super. Sa većinom pričam ali nije isto. Ipak nemamo vremena. :)
Dia.♥- Modern Lady
Ja sam sa nekim osobama u kontaktu a sa nekima ne... sve zavisi od naseg odnosa u osnovnoj...ali jako je tesko ostati sa nekim kao pre ja e sa mojom bf cujem sad redje i redje se vidjamo jednostavno nije istoo kao pre ali i dalje mi je bf
natata- Candy Girl
- Broj poruka : 99
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6