Online kupovina
+24
LostSoul
Ana_Anic
Queeny
sarah_kay
Praslin<3
providna_duga
**Tami**
DarkAngel
People_Are_Shit
Lollobrigida
.Raindrop.
*MiMa*97
KitKat
marija ^^
Amélie.
Aurora
Angie:)
Tea <33
Emily the strange
Anchyly
Gossip Girl.
Dia.♥
IvaChii
Fallen Like The Sky.
28 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Online kupovina
U poslednje vreme sa na interneu mogu naci razne online radnje preko unikatnog nakita, odece, obuce, polovnih stvari, parfema itd. itd. Da li imate neka iskustva sa ovim, dobra ili losa? Da li mislite da se na internetu mogu naci lepe stvari i da li se isplati kupovati?
Re: Online kupovina
Nikada nisam kupovala na netu,htela sam,al nikako kevu da nagovorim da mi da karticu xDDD
Ja sam narucila od jedne devojke cipele i ne placa se karticom nego preko postneta.
Ipak, taj nacin kupovine mi je rizican jer sam 1. jako nepoverljiva i 2. ne mozes da isprobas stvar koju kupujes i ne znas da li je zaista kvalitetna i da li ti stoji.
Ipak, taj nacin kupovine mi je rizican jer sam 1. jako nepoverljiva i 2. ne mozes da isprobas stvar koju kupujes i ne znas da li je zaista kvalitetna i da li ti stoji.
Ne znam..Iskreno ja preko toga ne bih kupovala jer sam mnogo niska a tražim stvari za ,,odrasle,, :D Po meni je bolje kupovati u prodavnicama :D
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
I po meni je bolje kupovati u prodavnicama ... nikad nisam preko neta a verovatno i necu :D
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
i ja sam sa drugaricom gledala i mogu se naci lepe stvari, ali kao sto Nicky kaze, nista se ne moze isprobati i onda mozes da se zeznes ako nesto kupis...
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
stalno kupujem na netu, i zadovoljna sam dosadasnjom online kupovinom...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Nikada nisam kupovala a i ne planiram. Kupovanje odece preko neta mi je bzvz posto u radnji mozes da vidis kako ti stvari stoje. Razumem kupovanje online nekih predmeta i sl al odece ne. A i rizicno mi je. Ko zna ko sce moze da ti provali a ima i dosta laznih sajtova.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Ima lepih stvari ali dok se ne proba ne vredi tako da ne kupujem.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
Pa verovatno necete preko neta kupovati stvari koje mozete naci u svakoj drugoj radnji, obicno se radi o stvarima koje se ne mogu naci bilo gde.
Nailazila sam na prodaju unikatnog nakita, sto mi nije previse rizicno (osim ako ti ne traze milion evra jer prodaju dijamante ) jer ne bih kupovala stvarno skup nakit
Sto se tice obuce, to mi je rizicnije, jer dosta zavisi od kalupa, moze za pola broja da bude manje i opet da vas zulja a za samu odecu mi je nekako najrizicnije jer je tu najlakse da se zajebes. Ovo, kao i ostalo navedeno, moze da deluje lepse na slici, ali za ovo je najzajebanije ako ti ne stoji dobro jer je uglavnom dosta skuplje i najuocljivije na tebi xD . I pored toga, kvalitet, velicina i sve to.
I ja sam dosta nepoverljiva sto se toga tice
Sto se tice obuce, to mi je rizicnije, jer dosta zavisi od kalupa, moze za pola broja da bude manje i opet da vas zulja a za samu odecu mi je nekako najrizicnije jer je tu najlakse da se zajebes. Ovo, kao i ostalo navedeno, moze da deluje lepse na slici, ali za ovo je najzajebanije ako ti ne stoji dobro jer je uglavnom dosta skuplje i najuocljivije na tebi xD . I pored toga, kvalitet, velicina i sve to.
I ja sam dosta nepoverljiva sto se toga tice
Meni je za obucu najrizicnije, odecu mozes da suzis i tako to ako ti ne odgovara, sa obucom ne mozes nista da radis.
Pa,nisam kupovala odecu,ili obucu,to mi je nekako,ne znam,rizicno..
Kupila sam samo mindjuse,a moja drugarica je privezak za telefon i stiglo je u postu,i u posti platis i to je to..A,platis tek kada ti stigne to..
E,evo,ovde sam narucila.. :P
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kupila sam samo mindjuse,a moja drugarica je privezak za telefon i stiglo je u postu,i u posti platis i to je to..A,platis tek kada ti stigne to..
E,evo,ovde sam narucila.. :P
marija ^^- Candy Girl
- Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan. Nema vre
Broj poruka : 249
za sad nisam kupovala preko neta,jer ipak ja moram sve to da probam..,
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Ja bih volela.ali u 90% slucajeva to nije moguce jer PayPal nije uveden u Srbiji -.- da jeste,mogli bi bilo sta da kupimo bilo sta iz bilo koje zemlje.
.Raindrop.- Sweet Girl
- Broj poruka : 518
Par puta sam probala i uspelo mi.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Kupovala sam minđuše [neki unikatan nakit devojke na fb - u], torbu [Urban Shop], 2 majice [Vizioshop], i 1 majicu [devojka sa fb - a].
Minđuše sam izgubila [jednu], torba je strava, i majice isto.
Mada, prvi put kad sam naručila 30 stm majicu, veličine L, zeznula sam se.
Kratka je, pogotovo jer sam visoka, ali može da se nosi.
Drugi put sam naručila XL, i ta mi je odlična. n.n Međutim, taj sajt više nije kao što je nekada bio, imaju pravila da više ne mogu da štampaju slike bendova, i to je sad sranje.
Imam neke na fb - u sa strava odećom, stiže im iz Koreje, ali plaćaš unapred, ali treba dugo da se čeka zbog carine, i svega toga.
Poklušala sam nešto da naručim, ali je ta devojka u gužvi, so... moraću da pričekam.
Torbu i minđuše sam plaćala unapred, preko pošte. Tj. minđuše nisam valjda unapred.
Uglavnom, najbolje mi je kad platim na kućnom pragu. XD
Što se rizika tiče, rizična mi je obuća, a ovo ostalo manje - više.
Dobro bih se raspitala oko dimenzija, i toga, i eto. Nisam imala problema do sada.
I, mnoge stvari na internetu što sam našla, nikada neće moći da se nađu i porede sa stvarima u mom gradu, i bilo gde.
Minđuše sam izgubila [jednu], torba je strava, i majice isto.
Mada, prvi put kad sam naručila 30 stm majicu, veličine L, zeznula sam se.
Kratka je, pogotovo jer sam visoka, ali može da se nosi.
Drugi put sam naručila XL, i ta mi je odlična. n.n Međutim, taj sajt više nije kao što je nekada bio, imaju pravila da više ne mogu da štampaju slike bendova, i to je sad sranje.
Imam neke na fb - u sa strava odećom, stiže im iz Koreje, ali plaćaš unapred, ali treba dugo da se čeka zbog carine, i svega toga.
Poklušala sam nešto da naručim, ali je ta devojka u gužvi, so... moraću da pričekam.
Torbu i minđuše sam plaćala unapred, preko pošte. Tj. minđuše nisam valjda unapred.
Uglavnom, najbolje mi je kad platim na kućnom pragu. XD
Što se rizika tiče, rizična mi je obuća, a ovo ostalo manje - više.
Dobro bih se raspitala oko dimenzija, i toga, i eto. Nisam imala problema do sada.
I, mnoge stvari na internetu što sam našla, nikada neće moći da se nađu i porede sa stvarima u mom gradu, i bilo gde.
People_Are_Shit- Candy Girl
- Broj poruka : 140
*MiMa*97 wrote:za sad nisam kupovala preko neta,jer ipak ja moram sve to da probam..,
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Slazem se..!>>DarkAngel<< wrote:*MiMa*97 wrote:za sad nisam kupovala preko neta,jer ipak ja moram sve to da probam..,
**Tami**- Candy Girl
- Broj poruka : 274
Takodje! A i meni to bas i nije nasigurnije, msm koliko to vec izadje a i dok stigne.. Ovako lepo odem do usca ili Dc i nakupujem se! ^^
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Sestra mi je preko neta kupila plisanu suknju. Inace to cesto radimo... Super je!
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
grupa i fan stranica.
Uglavnom gotik nakit
Ovde je uglavnom nakit i meni se bas svidja :)
grupa i fan stranica.
Uglavnom gotik nakit
Ovde je uglavnom nakit i meni se bas svidja :)
Nisam nikad ništa kupovala, ali ako budem nekad onda će to najvjerovatnije biti nakit ili nešto slično, nisam za kupovinu odjeće & obuće preko neta, baš zbog tog razloga, što ne može da se proba..
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2