Kupovina u inostranstvu
+3
Praslin<3
* Diamond *
Beautiful Dangerous
7 posters
Page 1 of 1
Kupovina u inostranstvu
Da li ste isle u shopping u inostranstvu? Kakvi su vasi utisci,kako se krecu cene?
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Re: Kupovina u inostranstvu
Bila sam u Mađarskoj.
Iskreno, ima mnogoo stvari koje su dosta jeftinije nego kod nas, da sam stvarno bila zapanjena. xD
Uđeš u New Yorker, Tally Weijl majice na sniženju, 900 forinti (oko tri i po eura) što je barem u mom gradu skoro pa nemoguće.
Ali naravno bilo je i suprotnosti.. U nekim radnjama 30 eura ešarpe, a ja se samo okrenem i izađem. xD
Iskreno, ima mnogoo stvari koje su dosta jeftinije nego kod nas, da sam stvarno bila zapanjena. xD
Uđeš u New Yorker, Tally Weijl majice na sniženju, 900 forinti (oko tri i po eura) što je barem u mom gradu skoro pa nemoguće.
Ali naravno bilo je i suprotnosti.. U nekim radnjama 30 eura ešarpe, a ja se samo okrenem i izađem. xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ja bih sad trebala da idem u Prag i Bec,pa da se raspitam malo za cene,ali ne vredi niko ne pise :D Meni je do sad najbolji shopping bio u Solunu,u one njihove 3 najpoznatije ulice nisam nista nasla,ali zato u trznom centru (zove se na M,ne mogu da se setim tacnog imena) sam bas svasta nasla,i jos sam uhvatila neko snizenje. Cak sam nasla neke slatke dzempercice u Monsunu za 15ak evra,sto nema teorije u Bg-u.
Kupujem ako odem na ekskurziju ili tako nesto, nikada nisam isla da bih kupovala.
U Grckoj su uglavnom jeftine stvari.
Kada kupujem uglavnom zaglavim u H&M-u, Tally Weijl-u i slicnim radnjama gde su cene iste svuda ali ima mnogo vise robe i veci je izbor pa ima dosta snizenja.
Ostalo je skupo (bar u Italiji i Svajcarskoj)
U Grckoj su uglavnom jeftine stvari.
Kada kupujem uglavnom zaglavim u H&M-u, Tally Weijl-u i slicnim radnjama gde su cene iste svuda ali ima mnogo vise robe i veci je izbor pa ima dosta snizenja.
Ostalo je skupo (bar u Italiji i Svajcarskoj)
Kad budem imala para za odlazak u inostranstvo imaću i za kupovinu u njemu.
Nisam posetila ništa posebno, da bih mogla pričati. Ali ajde, na primer u Hrvackoj kada sam bila u jednom , ništa posebno nisam našla , cene su baš bile " u krv " što se kaže, ali po onim običnim prodavnicama sam našla par stvarčica, eto, koje mogu poslužiti. Onda, u Sloveniji sam bila samo da bih trgovala, kupila sam neke čizmice ako me sećanje dobro služi, i par majčica, opet, bilo je skupo ali jako kvalitetne stvari. E da, bila sam u Albaniji jer je jako jeftino i sve što je kod nas preko 50tak eura, kod njih nije preko 15 :)
Nikad nisam isla sa namerom da kupujem,ali kad sam bila kod tetke u Nemackoj sam kupovala dosta jeftine stvari. Npr. New Yorker,Taily Weily,C&A,onda ima radnja Madonna,Pimky i naravno za obucu Deichman. Uvek imaju mnogo veci i lepsi izbor nego mi u svim tim radnjama,a dok za 25 evra kod nas u NY kupis jedan duks,tamo sam ja kupila dve sunkje,tri majice,baletanke i haljinu.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Ja sam razocarana,nisam nista zanimljivo videla,cene su haos. Jedino su u Drezdenu (Nemacka) bile ok cene,kako-tako,kao i kod nas. Prag boli glava,Bec nije nista bolji. Koliko sam ocekivala,mnogo sam se razocarala. Kupila sam svega dzemperic i majcu za koje sam dala 32e u H&M-u.
Page 1 of 1