The Sims 2
+43
* Diamond *
~ miss. pierce
Praslin<3
Beautiful Dangerous
His Porcelain Doll
Dia.♥
Gossip Girl.
Wendy
*Wild Child* :]
I LOVE JUSTIN BIEBER
Pandora no hako
Bloody.Mary
♥CuTe_GiRl♥
*Gatita de Any*
Andjela'95
Scarlett O'hara
~FictionFreak~
Branchica
Lady Brooke :*
Aurora
Posh
Jackie
Daenerys Targaryen
* Anchi *
jowana93
Sookie
jokac
Cura sa bazena
zacarana
anja_94
Natsi
^_JuSt_a_GiRl_^
Rockerche^^
Maja93
sweet girl94
*BoOoPy*Bet*
dora_95
Maki
Vanessa
Candy
JACIKA 4EVER
Bloom
ROCKerka
47 posters
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
The Sims 2
First topic message reminder :
Igrate li ovu igricu i kako vam se svidja? Imate li nastavke i koje? Sta radite sa vasim porodicama? E, imam jedno pitanje u vezi ove igrice? Na koje sve nacine mozemo ubiti jednog Sima?
Igrate li ovu igricu i kako vam se svidja? Imate li nastavke i koje? Sta radite sa vasim porodicama? E, imam jedno pitanje u vezi ove igrice? Na koje sve nacine mozemo ubiti jednog Sima?
Re: The Sims 2
Pre mi je to bila omiljena igrica,ali vise ne igram. Mada je poprilicno zarazna!
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ja sam prije igrala kao luda.. Dala sam drugarici cd i rekla nikad više, zaraza teška :D
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
E malo je hitnije xD Ja sam pre od prvog razreda do prošle godine ili pretprošle igrala SIMS 2 kao luda i sve delove imala, ali ih sve pogubila. I na kompu instalirala jedan, a onda od firme dobili lap top. ACER ASPIRE. Mali, ne skroz ali baš je manji, mada je meni odličan. Nije skroz mali onako srednje. Jedan od problema je što ovde ne može CD da se ubaci tj nema onaj otvor za CD. E sad da li ima neko ovde na netu da se skine Bon Voyage, Apartment life ili Night life. Mislim može i samo NIGHT LIFE, ali ja bi više ova dva. I da nema virus, kako mi ne bi pao sistem. Hvala unapred inače. Al' da NEMA VIRUS.
~ miss. pierce- Candy Girl
- Broj poruka : 38
Godina : 27
Idi na The Pirate Bay, ja tamo stalno skidam i nikada nisam pokupila virus.
Osim toga skini i avast! antivirus, meni kada ima neka zaražena stranica ne da ni da uđem, tako da.. :-)
Osim toga skini i avast! antivirus, meni kada ima neka zaražena stranica ne da ni da uđem, tako da.. :-)
Je l' može link tog avas antivirusa i tačan link toga gde se skida :)
~ miss. pierce- Candy Girl
- Broj poruka : 38
Žao mi je što nikad nisam imala. Verovatno zbog toga mi je omiljena igrica. :P
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
kurva sudbina. wrote:Žao mi je što nikad nisam imala. Verovatno zbog toga mi je omiljena igrica. :P
imala sam daaaaavno, i odvaljivala sam se, sad sam skoro htela da instaliram i pronašla sam sve delove sem onog prvog, glavnog, super -.-
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Meni se opet igra, moram da ga instaliram... :D
Jel zna mozda neko da li one "The Sims Stories" mogu da se igraju i same, tj. bez instalacije obicnog Simsa? :)
Jel zna mozda neko da li one "The Sims Stories" mogu da se igraju i same, tj. bez instalacije obicnog Simsa? :)
You Know You Love Me- Sweet Girl
- Broj poruka : 528
Igrala sam na zimskom, nedelju dana je to bilo dan i noc :D posle me je proslo i sada me mrzi, verovatno cu opet malo kada mi prodju sve obaveze
Igzekli.Aurora wrote:Igrala sam na zimskom, nedelju dana je to bilo dan i noc :D posle me je proslo i sada me mrzi, verovatno cu opet malo kada mi prodju sve obaveze
Ja bježim od cd-a xd jer kad počnem neću znati da stanem,a stvarno ne želim da tako provodim vrijeme.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5