The Sims 2
+43
* Diamond *
~ miss. pierce
Praslin<3
Beautiful Dangerous
His Porcelain Doll
Dia.♥
Gossip Girl.
Wendy
*Wild Child* :]
I LOVE JUSTIN BIEBER
Pandora no hako
Bloody.Mary
♥CuTe_GiRl♥
*Gatita de Any*
Andjela'95
Scarlett O'hara
~FictionFreak~
Branchica
Lady Brooke :*
Aurora
Posh
Jackie
Daenerys Targaryen
* Anchi *
jowana93
Sookie
jokac
Cura sa bazena
zacarana
anja_94
Natsi
^_JuSt_a_GiRl_^
Rockerche^^
Maja93
sweet girl94
*BoOoPy*Bet*
dora_95
Maki
Vanessa
Candy
JACIKA 4EVER
Bloom
ROCKerka
47 posters
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
The Sims 2
First topic message reminder :
Igrate li ovu igricu i kako vam se svidja? Imate li nastavke i koje? Sta radite sa vasim porodicama? E, imam jedno pitanje u vezi ove igrice? Na koje sve nacine mozemo ubiti jednog Sima?
Igrate li ovu igricu i kako vam se svidja? Imate li nastavke i koje? Sta radite sa vasim porodicama? E, imam jedno pitanje u vezi ove igrice? Na koje sve nacine mozemo ubiti jednog Sima?
Re: The Sims 2
Imam nastawke:University,Glamour life,Family fun,Celebration,Seasons,Teen style,Pets,Open for bussines,H&M stuff,Life stories,Castaway stories...ne znam ni ja wishe.................Fale mi:Nightlife,Freetime,Happy holidays..........i nisam chula ni za jedan wishe.........ali retko igram Sims........
Rockerche^^- Candy Girl
- Broj poruka : 154
Godina : 28
A igrala sam owo pre .. sad mi je smor ! A swashta sam radila , prawila qcje od 5 spratowa , maximalno ih sredjiwala , prawila porodice , podmecjala im pozare u qcju .. ma swashtaaa ... :)
^_JuSt_a_GiRl_^- Candy Girl
- Broj poruka : 35
Godina : 31
Location : ..gde prestajem ja , gde pochinjesh ti , gde stali smo mi , gde sada su drugi...
Ja jednom coveku u igri napravila harem zena...I sve se svadjale oko njega...A na youTubu sam videla neke snimke kako da tinejdzerka zatrudni ili 10 nacina da se ubije sim...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Koje sve sifre imate za Sims 2??? Ja znam za pare (motherlode) i za premestanje stvari koje ne mogu da se premestaju (moveobjects on). To je extra jer onda mozes da podignes Sima i jednostavno ga obrises! XeXe
A el drugi simovi provale da ga nema?
Natsi- Boom Baby
anja_94 wrote:Koje sve sifre imate za Sims 2??? Ja znam za pare (motherlode) i za premestanje stvari koje ne mogu da se premestaju (moveobjects on). To je extra jer onda mozes da podignes Sima i jednostavno ga obrises! XeXe
Wow ja nisam znala da Sim moze da se obrise :shock: .Inace imam kod samo kod za pare( motherlode 50 000$) i (kaching 1000$).U sims 1 je kod klapaucius mislim,ali nemam sims 1
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
U jednom casopisu sam nasla gomilu shifara za Sims2 ali sam ih izgubila... :(
Natsi- Boom Baby
E, steta! Moja drugarica ih zna milion, a ja nikako da popamtim swe, a papir sam izgubila! Aplatuz za mene!
Jesi probala da ga ogradis ogradom? Ja sam napravila groblje...Imala sam 20 grobova...
Gost- Guest
Ja obozavam Sims imam Sims 2 i Sims Pets kako da nabavim druge Simsove gde da ih skinem sa neta?
pozzz
pozzz
zacarana- Candy Girl
- Broj poruka : 3
Godina : 37
XeXe, cool! Nisam probala, al cu probati!Emily`93 wrote:Jesi probala da ga ogradis ogradom? Ja sam napravila groblje...Imala sam 20 grobova...
Jadni vasi Simovi... Ja sam moje ubijala samo kad se vise voli s ljubavnikom nego sa muzem/zenom :) igrala keca, sad nemam nijedan... smori bre
Cura sa bazena- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Kako to? :affraid:Natsi wrote:A na youTubu sam videla neke snimke kako da tinejdzerka zatrudni.
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
Godina : 30
Ja sam probala swe te nacine za ubijanje!!
A od nastawaka za sims 2 imam night life,pets,i travelling,meni je to dosadilo!!!
A od nastawaka za sims 2 imam night life,pets,i travelling,meni je to dosadilo!!!
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
obozawam da igram ali ne wolim da im ukucawam sifru wise wolim kada moraju da rade ida bi nahranili milion dece i jos kucne ljubimce
Kako da instaliram? Imam na jednom cd-u obican sims sa nightlife,ja sam probala da instaliram,ja instaliram,i onda pise da stavim disk,ja stavim,ali nemoze da se igra...Da li neko zna??? PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dora_95- Powerful Girl
verovatno je disk oshtecen...
Natsi- Boom Baby
Imam razne nastavke za sims 2 ali sam njega nekom pozajmila pa mi nije vratio. U medjuvremenu sam reinstalirala ceo racunar i pa-pa...
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
Godina : 30
Nije ostecen,nego mi neznamo...A pre mi je neki decko instalirao...
dora_95- Powerful Girl
Ako ne znas da krekujes onda ides na start desnim klikom-explore all users-nadjes sims ikonicu (sitna je sa strane) i jednom kliknes na nju- onda dvaput kliknes na crack i onda samo udjes na tu ikonicu...Tako ja uvek ulazim...Nadam se da sam ti pomogla...
* Anchi *- Cool Girl
- Broj poruka : 673
Godina : 31
ANCHI wrote:Ako ne znas da krekujes onda ides na start desnim klikom-explore all users-nadjes sims ikonicu (sitna je sa strane) i jednom kliknes na nju- onda dvaput kliknes na crack i onda samo udjes na tu ikonicu...Tako ja uvek ulazim...Nadam se da sam ti pomogla...
Hwala,probacu
dora_95- Powerful Girl
Obozavam sims 2, imam dosta nastavaka::: Nightlife, Bon Voyage, Open for buiness, Pets, Glamur life stuff, family fun stuff, ...
i ja obozawam da igram sims 2...imam swe delowe...a 2009 izlazi i sims 3,jedwa chekam!!!
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Meni je to jedna od najboljih igrica, samo je dosadno dok instaliras sve delove
Posh- Candy Girl
- Broj poruka : 164
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5