Izlasci
+25
mrs. sunshine
Beautiful Dangerous
Praslin<3
Tamara ♥
Dvojki.<3
Amélie.
Lollobrigida
Polly Samson
Tie and Up.
Sirenna *
Aurora
Daenerys Targaryen
Natalija =)
Jeca^_^
You Know You Love Me
LostSoul
Angie:)
Tea <33
Fallen Like The Sky.
Emily the strange
Bloody.Mary
Gossip Girl.
Maki :)
Dia.♥
*MiMa*97
29 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izlasci
sta oblacite kad izlazite?
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Re: Izlasci
Kako kad :P Najviše oblačim farmerke i gore neku majicu ^^ Ponekad i bele pantalone,imam samo jednu haljinu jer mislim da sam debela :P Tekses je ^__^ I ponekad minić...Dole obuvam čizmice(sve zavisi od vremena), sandale,baletanke i retko kad patike :P Nemam štikle,a nosim 35 tako d anema niko ni da mi pozajmi jer svi nose preko 38 :P
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
zavisi kakav izlazlazak.. u skolsko, u grad, na zurku?
Maki :)- Candy Girl
- Broj poruka : 271
pa ja sam mislila vezano za grad i zurke,al mozete da pisete i o drugim:D♥Maki♥ wrote:zavisi kakav izlazlazak.. u skolsko, u grad, na zurku?
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Farmerke/sorts,majcu i sandale...nista posebno..
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
pa kad izlazim u grad ništa posebno, ponekad šorc ili haljinu ali uglavnom farke, neku možda malo svečaniju majicu i patike. samo se jače našminkam, ovako sam manje-više obučena kao za preko dana.
a za žurke u nekom klubu štikle, haljinu ili suknju.
kućne žurke-farke, majica, patike :D
uglavnom se svi opijamo jako, pa imam problema sa štiklama kad se vraćamo ujutru, i sa kratkim suknjama i haljinama kad sam pijana XD
zato volim najopuštenije varijante
a za žurke u nekom klubu štikle, haljinu ili suknju.
kućne žurke-farke, majica, patike :D
uglavnom se svi opijamo jako, pa imam problema sa štiklama kad se vraćamo ujutru, i sa kratkim suknjama i haljinama kad sam pijana XD
zato volim najopuštenije varijante
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
za grad nista posebno.. neka lepa kombinacija. tekses sorc ili farmerke i majcica, ili eventualno neka slatka suknja. a za zurke, opet zavisi od tipa. ili farmerke,stikle, patike, suknja , haljina :D zavisi kako sam raspolozena :))
Maki :)- Candy Girl
- Broj poruka : 271
ugl neke pantalone svecanije i svecaniju majicu. stikle nosim samo u posebnim prilikama...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Kada izlazim, najvise oblacim neku kosulju i neki top, kosulju ili haljinu i obavezno stiklice ili neke ravne sandale, sve zavisi od izlaska. ^^
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Umm ja izlazim samo u grad.
Tad obucem farke neke,sorts ili suknju,dole patike ili baletanke,neku kul majicu i torbicu ponekad,nista posebno.Sto se tice sminke obicno tamniju neku senku,kreon i maskaru,ponekad rumenilo ili karmin ali nista napadno.
Tad obucem farke neke,sorts ili suknju,dole patike ili baletanke,neku kul majicu i torbicu ponekad,nista posebno.Sto se tice sminke obicno tamniju neku senku,kreon i maskaru,ponekad rumenilo ili karmin ali nista napadno.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
najbolja su mi ona mesta gde mogu da obučem majicu, farke i patike. rok kafići i kafane-diskoteke najviše volim :D
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ništa posebno, uglavnom farke, ili pantalone, šorc, minić, haljinica... Gore neka majica... Od obuće sve zavisi, nekad čizmice, baletanke, patike... i to je to... :)
You Know You Love Me- Sweet Girl
- Broj poruka : 528
Kada idem samo do grada da prosetam nista posebno... Za rodjendane uglavnom neke farke i svecanije majice a kada izlazim u klubove to je vec druga prica :D volim da je sve na meni savrseno :) Haljinice,suknjice i naravno stikle ...:)
Jeca^_^- Candy Girl
- Vlado Georgiev <3
Broj poruka : 17
Nista posebno,uglavnom farke,neku majcu i patike.Stikle ne nosim,a retko se
sminkam.
sminkam.
Natalija =)- Candy Girl
- Broj poruka : 289
Godina : 26
Zavisi gdje idem :-D
Ako idem šetati sig neću obuti štikle.
A ako izlazim ono BAŠ izlazim(što se desi jednom u 13 godina jer me roditelji inače SVUDA puštaju -.-') obujem štikle i sredim se :-)
Ako idem šetati sig neću obuti štikle.
A ako izlazim ono BAŠ izlazim(što se desi jednom u 13 godina jer me roditelji inače SVUDA puštaju -.-') obujem štikle i sredim se :-)
Nervira me kada mi se neko zali da nema para za bolje patike ili bolju odecu a za svaki izlazak kupuje novu haljinu -.- .
Vise volim da kupim za svaki dan nego za izlazak.
Ocigledno cu takve stvari da kupujem samo pred NG xD
Vise volim da kupim za svaki dan nego za izlazak.
Ocigledno cu takve stvari da kupujem samo pred NG xD
Frke ili helanke ili sorts ako je leto,a gore bluzu ili majcu. :)
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Nikad se preterano ne sređujem, jer uglavnom izlazim na svirke.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
ne izlazim u klubove, bzv mi je to. uglavnom odem do tata brade, debelog, scene (to su kao neki kafici gde izlaze rokeri, pankeri i oni neutralni; tu su i stage, piramida, davidoff i tamo idu seljacine i fenseri; i ovi sto idu u jedne kafice mrze ove sto idu u druge kafice i obrnuto; dobro zasto sam uopste ovo pisala, al da nastavim) i onda obucem farke, podvrnem ih malo, starke ili rimljanke na papke, odgore kosuljce neko ili bluzu, to leti. a zimi uglavnom farke, kanadjanke i neku dzempercinu, duks s kapuljacom ili majicu kratkih rukava i preko duksericu, a odgore kaput il vijetnamku.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Jučer sam prvi put bila u disku :S
I to u narodnjačkom klubu, a ja ne volim narodnjake. Ali ono išlo je nas osmero pa bili smo u društvu pa smo išli. Inače ja ne zalazim tamo. Ne znam, ok je tamo ali ne sviđa mi se jer ne slušam takvu vrstu muzike. Ali da smo ostale duže tamo možda bi i mogla zaplesati xd
I to u narodnjačkom klubu, a ja ne volim narodnjake. Ali ono išlo je nas osmero pa bili smo u društvu pa smo išli. Inače ja ne zalazim tamo. Ne znam, ok je tamo ali ne sviđa mi se jer ne slušam takvu vrstu muzike. Ali da smo ostale duže tamo možda bi i mogla zaplesati xd
White Lady. wrote:Jučer sam prvi put bila u disku :S
i sta si lepo obukla? :D
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Obukla sam krem suknju, one kao crne najlonke, krem cipele, crnu majicu i kosu sam ufrčkala tj. moja prijateljica mi ju je ufrčkala i stavila onako kao nastranu. Stavila sam dugačke crno bijele naušnice i crveni ruž skupa sa noktima. :D I crnu torbu kao pismo torba ^^ Nije nešt posebno, ali eto.
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2