Izlasci
+41
Polly Samson
MoonGirl
Queeny
Half as pretty
Tamara ♥
Beautiful Dangerous
Riverside
Praslin<3
Dia.♥
Tea <33
Sara :)
Emily the strange
alexxD
Gossip Girl.
.Uspomene-Ne-Blede.
Wendy
Chéri
Mica'96
Natasa93
Angie:)
*Wild Child* :]
Amélie.
Carrie <3
!Tweety!
Dvojki.<3
Sookie
Bloody.Mary
Aurora
*M@R!JA*
MaRiZZa_94
NeStA ;)
_katarina_
dora_95
Makyca:)
Candy
Nadalija:):):)
*Alexandra*
*Aysha*
*Nina*
Bloom
Vanessa
45 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Izlasci
pa owde mozete da prichate gde izlazite, shta wam se najzabawnije desilo na nekom od izlazaka ili koga ste srele, upoznale..... :D :D :D
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
Re: Izlasci
Paaa...pola mog drushtva izlazi u L.A. To je folkoteka u Futogu...a znash da ja takvu muziku ne slusham pa i ne idem...
Ona druga polovina vishe vli kucne sedeljke, i manje party-je...i ja vishe volim da gluvarim sa njima... :D
Ona druga polovina vishe vli kucne sedeljke, i manje party-je...i ja vishe volim da gluvarim sa njima... :D
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Bloom wrote:Paaa...pola mog drushtva izlazi u L.A. To je folkoteka u Futogu...a znash da ja takvu muziku ne slusham pa i ne idem...
L.A. - :evil: :evil:
Tamo ne bih ishla ni da mi plate :lol:
Ne izlazim bash cesto...
Najbolji prowodi budu za zadnji dan I i II polugodishta ili pred neke raspuste :D Tada se okupi ekipa iz razreda pa se zezamo,prichamo,pewamo,glupiramo i narawno pijemo :oops:
:cheers:
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Tada se okupi ekipa iz razreda pa se zezamo,prichamo,pewamo,glupiramo i narawno pijemo :oops:
kod mene isto tako...
Eh,tako sam i ja skontala da je bambus lep....mada je jedna chasha maximum...moji bi me ubili da dodjem kuci pijama...
:shock:
Last edited by Bloom on Sun 2 Mar 2008 - 21:25; edited 1 time in total
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Pa ja ne izlazim...ne racunajuci rodjendanske zurke...A najvise se izlazi u skolsko...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
U ja redovno izlazim. Svake subote, cesto petkom, a ume da se zadesi i u toku nedelje ako se nadje neka zurkica... Ne valja propustiti ako se nesto dobro desava. Redovna sam na svim zurkama, svirkama, i sl. i redovno ostajem poslednja. Ne znam koliko je to pametno, ali BOze moj... Da, ponekad se zapitam, kako se vise ne smorim. Jer izlazim redovno negde od 7 razreda. POnekad odem ako ima neko gostovanje u Indjiji, Pazovi, Jakovu.. Tako po okolini. Na zurke idem i po gradu (BG-u), i kod mene u mestu (da ne kazem kraju), i tako... Obozavam da izlazimmmmmmmmmmmmm! Mislim da mi nikad nece dosaditi. Desi se da dodjem mrtva umorna, kao prosli vikend u 11 sati sa probe, al se dogovorim sa drustvom iz kud-a, i odemo posle probe u Jakovo, pevala Slavica Cukteras... I tako... Sta da radim, kako kazu-tesko zabu u vodu naterati... :)
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
Znachi ti si prava party-girl... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mala: :mala: :mala: :mala2:
*Aysha*- Cool Girl
Totalno! Znaci, svuda me ima... Sta da se radi, tako sam navikla. A moji su tooooooootalno opusteni, tako da mogu da idem gde hocu, da ostakjem bez ogranicenja i sl... Tako da se desi da stignem i na 2 zurke za vece... :)
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
ja izlazim swake subote sa drugaricama, petak kad smo jutarnja, na skolskom sam dosta dugo...... ja i drugarice samo stalno u portobelu.....a cesto odemo u parkic jer su tamo sweeeeeeeeeet frajeri..... xexexe
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Kalemegdan,ali ne bash kasno,skolsko,naravno i pojedini kafici :D
Ne wolim diskoteke jer samo treste narodnjaci :evil: :evil: :evil:
Ne wolim diskoteke jer samo treste narodnjaci :evil: :evil: :evil:
Nadalija:):):)- Candy Girl
- Broj poruka : 55
Joj ja sam juche sa drugaricama ishla u Mek i na Kalemegdan!Al' smo se blamirale...isle smo na ljuljaske i tobogan na Kalishu...loodilo!!!A ishle smo i u lunish :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*Aysha*- Cool Girl
ja obicno izlazim subotom uvece,prosetam se sa drugaricama po parku,trgu i sednemo u neki kafic,poslasticaru.ostanemo do pola deset,deset,leti do pola jedanaest.....Radnim danima izlazim samo ponekad popodne,oko 4,5...I naravno,volim da idem na rodjendanske "zurke",ali to nisu prave zurke,vec vise zezanje,uz muziku...
Izlazim svako veche,ali po nekim klubovima retko.Vishe volim da se nadjem sa drushtvom u parku ili u shkolskom pa a prichamo,zezamo se...Do kasno.
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Ja ne izlazim po diskotekama,samo se setem po parku,idem na utakmice,na desavanja :uhfyu: .I naravno idem na skolske zurke,u mojoj i jos jednoj skoli(to je oko 8-10puta u toku skolske godine,nazalost :smrc: .izadjem kad idem na exkurziju,i tako.
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
ma izlazim tu ukraju... bleyimo u parq, u shkolskom i idemo do crkve zato shto je dvorishte bash weliko i imaju ljuljashke i onda se mi ljuljamo... :D
najzanimljivije...xmm... pa zawisi... ponekad je smor, a nekad extra, swe zawisi od drushtwa...
neshto zanimljiwo: jednom smo se poswadjale sa dwechcima zato shto su oni pushili i mi pochele da im dobacujemo i oni nas jurili i gadjali kamenjem i staklenim flashama :affraid: - drugari iz odeljenja... :no:
najzanimljivije...xmm... pa zawisi... ponekad je smor, a nekad extra, swe zawisi od drushtwa...
neshto zanimljiwo: jednom smo se poswadjale sa dwechcima zato shto su oni pushili i mi pochele da im dobacujemo i oni nas jurili i gadjali kamenjem i staklenim flashama :affraid: - drugari iz odeljenja... :no:
_katarina_- Candy Girl
- Broj poruka : 41
Izlazim subotom u klub Stage...tamo je prediwno,stwarno...to je extra uredjena diskoteka,zbog dizajna je dobila nagradu za naj u Wojwodini:)Muzika je wrx,znaci strana,za djuskanje-Madonna,Rihanna,Mika,Bob Sinclair.................Ma,to treba doziweti:)))
NeStA ;) wrote:Izlazim subotom u klub Stage...tamo je prediwno,stwarno...to je extra uredjena diskoteka,zbog dizajna je dobila nagradu za naj u Wojwodini:)Muzika je wrx,znaci strana,za djuskanje-Madonna,Rihanna,Mika,Bob Sinclair.................Ma,to treba doziweti:)))
E a gde ti ziwish?Poshto sam chula za Stage ali ne znam da li je to ta diskoteka u koju ti izlazish?:D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
NeStA ;) wrote:Xexe...moguce...Becej:)
Hej pa ja cesto idem u Bechej.Pitacu sestru da me povede jednom da vidim kako je... :puno:
dora_95- Powerful Girl
izlazim sa drustvom na PLAYU...to je plaza na divnoj reci...a i pored plazice ima terena za tenis,kosarku,fudbal,rukomet,odbojku...onda biciklisticka staza,staza za skejtovanje...
ima jedno mesto zovemo ga PAJP (pipe) i tu se uglavnom skuplja moje drustvo.
inace,playa je prelepo mesto...trenutno se radi na izgradnji fontane...predivno je...naravno,ima i kafica na tom mestu,mogu se kupiti kokice,pice,sladoled,hrana...
ima jedno mesto zovemo ga PAJP (pipe) i tu se uglavnom skuplja moje drustvo.
inace,playa je prelepo mesto...trenutno se radi na izgradnji fontane...predivno je...naravno,ima i kafica na tom mestu,mogu se kupiti kokice,pice,sladoled,hrana...
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
NeStA ;) wrote:Izlazim subotom u klub Stage...tamo je prediwno,stwarno...to je extra uredjena diskoteka,zbog dizajna je dobila nagradu za naj u Wojwodini:)Muzika je wrx,znaci strana,za djuskanje-Madonna,Rihanna,Mika,Bob Sinclair.................Ma,to treba doziweti:)))
Bila sam tamo,i bas smo trebale da odemo u Stage,i onda je nesto 'iskocilo' ...A bilo smo bas tu,kod kioska...Ali sam bila u Alexandriji,cini mi se da je exxtra,ali pustaju narodnjake...
dora_95- Powerful Girl
chesto izlazim,uglavnom odem na kej sa drushtvom
*M@R!JA*- Candy Girl
- Broj poruka : 81
kada izadjem uglavnom se setam da drustvom i zezamo se, diskoteke i tako to ne volim mnogo xP
JOs ne izlazim u kaficu, shetam se s drustvom po centru, sedimo u parku, u poslednje vreme odemo negde da jedemo, da se ugrejemo... ;) :)
dora_95- Powerful Girl
ja retko izlazim radnim danima... ali zato petak & subota^^ kafić ako sam preumorna da bih igrala, a ovako diskoteke. obožavam "white", često sam tamo. kućne žurke najviše volim <3 a desi se i da se samo prošetamo po knezu, a onda sedimo na kališu do jutra^^
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3