Izlasci
+41
Polly Samson
MoonGirl
Queeny
Half as pretty
Tamara ♥
Beautiful Dangerous
Riverside
Praslin<3
Dia.♥
Tea <33
Sara :)
Emily the strange
alexxD
Gossip Girl.
.Uspomene-Ne-Blede.
Wendy
Chéri
Mica'96
Natasa93
Angie:)
*Wild Child* :]
Amélie.
Carrie <3
!Tweety!
Dvojki.<3
Sookie
Bloody.Mary
Aurora
*M@R!JA*
MaRiZZa_94
NeStA ;)
_katarina_
dora_95
Makyca:)
Candy
Nadalija:):):)
*Alexandra*
*Aysha*
*Nina*
Bloom
Vanessa
45 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Izlasci
First topic message reminder :
pa owde mozete da prichate gde izlazite, shta wam se najzabawnije desilo na nekom od izlazaka ili koga ste srele, upoznale..... :D :D :D
pa owde mozete da prichate gde izlazite, shta wam se najzabawnije desilo na nekom od izlazaka ili koga ste srele, upoznale..... :D :D :D
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
Re: Izlasci
*Alexandra* wrote:U ja redovno izlazim. Svake subote, cesto petkom, a ume da se zadesi i u toku nedelje ako se nadje neka zurkica... Ne valja propustiti ako se nesto dobro desava. Redovna sam na svim zurkama, svirkama, i sl. i redovno ostajem poslednja. Ne znam koliko je to pametno, ali BOze moj... Da, ponekad se zapitam, kako se vise ne smorim. Jer izlazim redovno negde od 7 razreda. Obozavam da izlazimmmmmmmmmmmmm! Mislim da mi nikad nece dosaditi. Desi se da dodjem mrtva umorna....
potpisujem...
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
pa nemam ogranicenje za izlaske jer nikad ne ostajem do kasno =D
do 10/11 ostajem, mrzi me vise :D
ne izlazim u kafice/ diskoteke i to xD
do 10/11 ostajem, mrzi me vise :D
ne izlazim u kafice/ diskoteke i to xD
takodje,do 10,pola 11....nema potrebe da ostajem duze,jer nis zanimljivo nema po gradu...a u diskoteke ne izlazim,kod nas nema diskoteka u koje mogu da idu i mladji....samo neke tatice :)
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
Ja sam od mature pocela bas bas da izlazim, prvo mi se nije svidelo, sada vec pocinje da mi se svidja.... :D
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Ne izlazim,u osmom cu xD
*Wild Child* :]- Cool Girl
- Broj poruka : 753
Godina : 27
isto samo što kod nas nema sk8 parkaEmily`93 wrote:...pa ne znam...blejim svuda...sa ortacima u sk8 parku...po kraju...zavisi...
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Od pocetka skolske godine nije prosao nijedan vikend a da nisam izasla :D U pocetku sam isla samo na jedno mesto, sada sam skontala jos jedno gde je bas dobro... ^_^
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Izlazim svakog vikenda po kaficima..A ovako preko nedelje samo da prosetam..
Natasa93- Candy Girl
- Broj poruka : 56
Godina : 31
hmm...od kad je krenula skola bas i ne izlazim nesto.ali za vreme raspusta obavezno!
Mica'96- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1316
Slažem se,sad ću za ovaj dvodnevni raspust + vikend obavezno da izađem.LoveHorses96 wrote:hmm...od kad je krenula skola bas i ne izlazim nesto.ali za vreme raspusta obavezno!
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Svaki vikend izlazim
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Kad izlazim po gradu,Kalisu,Trgu itd. sto je najcesce najduze mogu da ostanem do nekih pola 12,12.Obicno izadjem sa naj ortakinjama,onda sednemo negde,izblejimo,usput upoznamo nekog ili se druzimo sa nekim kog smo ranije upoznale i tako.
Ponekad odem na koju svirku,ali to je zaista retko. :P
U klubove ne izlzaim nesto puno,ali ponekad prija otici tamo i opustiti se malo.^^ Ume da bude prilicno fino uz alkohol i dobro drustvo,nebitno kakva je muzika. :D
I tako,volim da idem na sedeljke kod nekoga,tamo uvek bude veselo ^^
Ponekad odem na koju svirku,ali to je zaista retko. :P
U klubove ne izlzaim nesto puno,ali ponekad prija otici tamo i opustiti se malo.^^ Ume da bude prilicno fino uz alkohol i dobro drustvo,nebitno kakva je muzika. :D
I tako,volim da idem na sedeljke kod nekoga,tamo uvek bude veselo ^^
Chéri- Candy Girl
- Broj poruka : 129
Ja uglavnom svaki dan blejim sa drustvom po kraju... Sbvaki vikend odemo do garda,u bioskop,negde.... Ali jos ne idem po klubovima,diskotekama,i tako tome...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Izlazim napolje sa najboljom ortakinjom, obicno setamo po kraju, po Keju, odemo do Knez Mihajlove ili Kalemegdana. To je dok sam u Zemunu, kad odem na Galeniku onda blejim sa ortacima u kraju, obicno do kasno uvece. xD
xD cesto izlazim sa drugaricama.. .. .. i prosle subote sam izasla sa 2 najbolje drugarricee
obisle smo CEO grad.........ali bas smo se zabavile
pa sam legla u 8 zbog toga -.-'
obisle smo CEO grad.........ali bas smo se zabavile
pa sam legla u 8 zbog toga -.-'
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Ja vecinom sa ortacima beljim po kraju,ili idem sa drugaricama u deltu ili tako nesh.
A ponekad odemo u Dangubu ili Time out(retko )
A ponekad odemo u Dangubu ili Time out(retko )
alexxD- Candy Girl
- Broj poruka : 292
dosta sam izlazila ranije po klubovima ali mi to vise nije zabavno...sad sam vise za neku kucnu varijantu, lepe setnjice vikendom sa deckom, kafu sa drugaricom i tako to ...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Izlazim sa drustvom ali danju, odemo do Usca, Delte, Knez Mihailove, Kalemegdan, Kej.. Jos ne izlazim nocu po kaficima, diskotekama, splavovima..
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Po danu izlazim tako u šetnje,kafiće,picerije :) A noću izlazim obično petkom u kontru ili splav :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Pa uglavnom u setnje, kafice, picerije ili tako negde a po diskotekama ne izlazim osim ako nije neki rodjendan a ja budem bas voljna da se pojavim tamo xD
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3