Dredovi
+37
NeveLa
Half as pretty
Lady Bird
Daenerys Targaryen
SlytherinGirl
Sirenna *
michelle
Forever young ♥.
Monster Child !
His Porcelain Doll
*MiMa*97
Minnie ♡
InaNono
Beautiful Dangerous
Polly Samson
Wendy
Sookie
LilPerly
Dia.♥
♥portilla{mi vida}
LostSoul
**Tami**
Tea <33
Amélie.
Emily the strange
Bloody.Mary
Kate.Fenett
Angie:)
Lollobrigida
Fallen Like The Sky.
Suzana
Baby C.
Gossip Girl.
Dvojki.<3
Praslin<3
Anchyly
Aurora
41 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Dredovi
(ukoliko ne znate sta je to imate google)
Sta mislite o dredovima?
Da li ih imate xD ?
Da li biste uradili (koliko to uopste kosta i koliko traje pletenje O_o) ?
Da li biste bile spremne da se osisate kada vam dosade dredovi (ima nacina kako mogu da se pletu dredovi i da se posle raspletu, ali se obicno izgubi pola kose a neki te koji mogu sa manje muke da se raspletu ne smatraju pravim dredovima) ?
I tako to na tu temu
(i ne morate (kao sto to radie u vecini tema a ne znam zasto) da kopirate pitanja i da tako na njih odgovarate )
Sta mislite o dredovima?
Da li ih imate xD ?
Da li biste uradili (koliko to uopste kosta i koliko traje pletenje O_o) ?
Da li biste bile spremne da se osisate kada vam dosade dredovi (ima nacina kako mogu da se pletu dredovi i da se posle raspletu, ali se obicno izgubi pola kose a neki te koji mogu sa manje muke da se raspletu ne smatraju pravim dredovima) ?
I tako to na tu temu
(i ne morate (kao sto to radie u vecini tema a ne znam zasto) da kopirate pitanja i da tako na njih odgovarate )
Re: Dredovi
Ja sam u prvoj godini htela da ih stavim, jer sam do usiju bila zaljubljena u jednog lika sa dredovima, ali majka mi nije dala.
Bas sam bila zaludjena...sada vise ne i ne verujem da bih imala srca da skratim kosu kada bih ih skidala :)
Bas sam bila zaludjena...sada vise ne i ne verujem da bih imala srca da skratim kosu kada bih ih skidala :)
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Godina : 32
Evo,sad sam ukucala na netu '' dredovi'' i videla sam da ima i kako da se naprave,bar tako kaze naslov mnogo je dugo pa me mrzi da citam. Ima i jedan forum... Uglavnom,meni ne svidjaju nesto posebno :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
VoolEm. Baš mi je lepo kad neko ima dredove. :D
Al' sigurno ih ne bi pravila od cele kose, nego samo 2-3.
A bivši dečko neke moje drugarice ima.. um.. nadograđeni dred. O.o
Pola je njegova kosa, pola je nadograđeno, mada je razlika uočljiva. xD
Al' sigurno ih ne bi pravila od cele kose, nego samo 2-3.
A bivši dečko neke moje drugarice ima.. um.. nadograđeni dred. O.o
Pola je njegova kosa, pola je nadograđeno, mada je razlika uočljiva. xD
mene mama hoce da ako radim radim sve ali ja hocu 1-2 ona nece da mi da O_o
i to mi je ona jos rekla kako je upoznala lika koji to radi i pitala ga je.
Zenu drma klimaks XD
Ne bih radila celu kosu jer nisam bas u tom stilu a i ne bih imala srca da secem kosu ili da raspletem pa da oporavljam ucebanu i umrsenu kosu xD (vec je dosta umrsena xD)
Moram da izdejstvujem da uradim 2 :D :D :D
i to mi je ona jos rekla kako je upoznala lika koji to radi i pitala ga je.
Zenu drma klimaks XD
Ne bih radila celu kosu jer nisam bas u tom stilu a i ne bih imala srca da secem kosu ili da raspletem pa da oporavljam ucebanu i umrsenu kosu xD (vec je dosta umrsena xD)
Moram da izdejstvujem da uradim 2 :D :D :D
Volim ih ali ne bi napravila...ja sam cula da ne mogu da se raspletu nego da se osisas do glave o.O
Inace znam drugaricu koja je luda za njima i oce da uradi al' joj majka ne da. :p
Inace znam drugaricu koja je luda za njima i oce da uradi al' joj majka ne da. :p
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
volela bi ona sada moju majku :D
pa imas neke koji mogu da se raspletu, zavisi od nacina pletenja ali mnogi kazu kako to 'nisu pravi dredovi' XD
ne znam, ne razumem se previse u sve to, narocito ne u to koji mogu a koji ne mogu da se raspletu (o tome sam citala na onom zenskom forumu ana, pisala je cura koja ima dredove XD)
pa imas neke koji mogu da se raspletu, zavisi od nacina pletenja ali mnogi kazu kako to 'nisu pravi dredovi' XD
ne znam, ne razumem se previse u sve to, narocito ne u to koji mogu a koji ne mogu da se raspletu (o tome sam citala na onom zenskom forumu ana, pisala je cura koja ima dredove XD)
lepi su mi dredovi :D ovako kad vidim na nekom...al ne verujem da ih ikkad imala tj nosila :D
Baby C.- Sweet Girl
- Broj poruka : 510
Ja volem dredove. :DD Al' ne verujem da cu ikada da ih uradim. xd
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Ja znam tog decka :) i jednu curu. Oni su imali dredove i znam da su morali skroz da skrate kosu kada su ih skidali. Inace su svakih 5-6 meseci isli na korekciju da im ne bi bili neuredni i cupavi dredovi.
Koga zanima nesto u vezi dredova evo ovde mozete da pogledate: http://www.dredovi.info/pravljenje.php
Koga zanima nesto u vezi dredova evo ovde mozete da pogledate: http://www.dredovi.info/pravljenje.php
Anchyly- Cherry Babe
-
Broj poruka : 2086
Meni to mnogo lepo izgleda.Volela bih da ih imam ali to nikada necu uraditi bas zbog gubitka kose. xD
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Iskreno, ne sviđaju mi se. Nemam ih, a ne bih ni pravila dredove. I naravno, nikada se ne bih šišala. o.O To je zapravo i glavni razlog zašto ih ne volim.
Kate.Fenett- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 4267
lepo mi je jako kada vidim dredove na dečku.
a na devojci zavisi. znam da sigurno ne bih radila dredove, izgleda mi nekako prljavo XD a i ne bi mi stajali. meni je drugarica rekla da sama možeš da uradiš ako baš hoćeš samo 2-3, samo ne znam koliko ti to traje XD
a na devojci zavisi. znam da sigurno ne bih radila dredove, izgleda mi nekako prljavo XD a i ne bi mi stajali. meni je drugarica rekla da sama možeš da uradiš ako baš hoćeš samo 2-3, samo ne znam koliko ti to traje XD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
jao meni su grozni? kako se uopste to pere?
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
bila sam zaludna pa sam malo vršljala po onom forumu o dredovima XD
razne stvari pročitah :D
i izgleda da sam imala pogrešnu sliku o tome, ako se vodi računa uopšte ne moraju da budu puni vaški i prljavi. ali svejedno ih ne bih uradila, ne mogu sebe da zamislim sa dredovima.
razne stvari pročitah :D
i izgleda da sam imala pogrešnu sliku o tome, ako se vodi računa uopšte ne moraju da budu puni vaški i prljavi. ali svejedno ih ne bih uradila, ne mogu sebe da zamislim sa dredovima.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Emily the strange wrote:jao meni su grozni? kako se uopste to pere?
jednostavno utrljas sampon. malo vise vremena zahteva ali sampon i voda prodiru unutar dreda xD
ne znam, ja mislim da ipak ne moze kosa da bude cista sa dredovima...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Lijepo izgleda ali čulas am da ako ih želiš skinuti moraš se ošišati na ćelavo. Tako da, ne, hvala. xD
Emily the strange wrote:ne znam, ja mislim da ipak ne moze kosa da bude cista sa dredovima...
moze, veruj mi, jer sve prolazi kroz kosu :)
Ja volim dredove ali namuskarcima. Kada neka devojka ima dredove, to mi uopste ne deluje lepo i jos posle moras da budes celava jer moras da se osisas ako hoces ds ih skines.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Moja sestra je frizzerka... i napravila mi je jednom... ali mi je kosa posle toga bila suva... kao slama....
**Tami**- Candy Girl
- Broj poruka : 274
Volim ih, ali ih nikad ne bih uradila jer... Pa jer bi mi grozno stojali... Ne moras da se sisas na celavo. Jedan decko je imao dredove i sada ima kosu, mislim ima do usiju kosu. Mislim da lepse stoji muskim osobama, nego nama, ali dobro.. :D
Pa kada se prave dredovi, koristi se neka kiselina koja slepljuje tu kosu. Cak i ako kosa moze da se odmrsi, mogu da zamislim nasta bi licila. Bila bi ostecena, suva i nikakva.
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4