Dredovi
+37
NeveLa
Half as pretty
Lady Bird
Daenerys Targaryen
SlytherinGirl
Sirenna *
michelle
Forever young ♥.
Monster Child !
His Porcelain Doll
*MiMa*97
Minnie ♡
InaNono
Beautiful Dangerous
Polly Samson
Wendy
Sookie
LilPerly
Dia.♥
♥portilla{mi vida}
LostSoul
**Tami**
Tea <33
Amélie.
Emily the strange
Bloody.Mary
Kate.Fenett
Angie:)
Lollobrigida
Fallen Like The Sky.
Suzana
Baby C.
Gossip Girl.
Dvojki.<3
Praslin<3
Anchyly
Aurora
41 posters
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Dredovi
First topic message reminder :
(ukoliko ne znate sta je to imate google)
Sta mislite o dredovima?
Da li ih imate xD ?
Da li biste uradili (koliko to uopste kosta i koliko traje pletenje O_o) ?
Da li biste bile spremne da se osisate kada vam dosade dredovi (ima nacina kako mogu da se pletu dredovi i da se posle raspletu, ali se obicno izgubi pola kose a neki te koji mogu sa manje muke da se raspletu ne smatraju pravim dredovima) ?
I tako to na tu temu
(i ne morate (kao sto to radie u vecini tema a ne znam zasto) da kopirate pitanja i da tako na njih odgovarate )
(ukoliko ne znate sta je to imate google)
Sta mislite o dredovima?
Da li ih imate xD ?
Da li biste uradili (koliko to uopste kosta i koliko traje pletenje O_o) ?
Da li biste bile spremne da se osisate kada vam dosade dredovi (ima nacina kako mogu da se pletu dredovi i da se posle raspletu, ali se obicno izgubi pola kose a neki te koji mogu sa manje muke da se raspletu ne smatraju pravim dredovima) ?
I tako to na tu temu
(i ne morate (kao sto to radie u vecini tema a ne znam zasto) da kopirate pitanja i da tako na njih odgovarate )
Re: Dredovi
Meni se svidjaju^^
Ja bih volela da ih imam,mada cinjenica da bi kasnije morala da se sisam skroz kratko me uzasavaxD
Koliko dugo obicno ih ljudi drze?xD
Ja bih volela da ih imam,mada cinjenica da bi kasnije morala da se sisam skroz kratko me uzasavaxD
Koliko dugo obicno ih ljudi drze?xD
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Sada ces da pocnes da ucis, a? xDCookiez Monster.! wrote:Naš novi profesor iz povijesti ima velike dredove. Prezgodan je *__*
pa sta znam, ima ljudi koji ih drze bas bas mnogo dugo
Ne volim dredove ni malo, razlog neuredno mi izgleda i nije ni malo zenstveno..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Aurora wrote:Sada ces da pocnes da ucis, a? xDCookiez Monster.! wrote:Naš novi profesor iz povijesti ima velike dredove. Prezgodan je *__*
pa sta znam, ima ljudi koji ih drze bas bas mnogo dugo
Haha. Samo da vidiš te cure iz 4. razreda koje ga gledaju koda će ga svakog časa napasti na hodniku xD
nešto najlepšee *o*
Imala bi hrabrosti da uradim , i prirodne i "veštačke" ali mnogo mi para treba .
Imala bi hrabrosti da uradim , i prirodne i "veštačke" ali mnogo mi para treba .
Monster Child !- Cool Girl
- Broj poruka : 670
Godina : 26
To mi je baaas extra :D al' kad vidim na nekom drugom xD a ovako ne bih volela,jer bih morala da secem kosu :o nikakako :D
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Obozavam dredove(pogotovu na momcima),ali ja bih uradila mozda samo od pramenovima sto su na potiljku glave(valjda se tako kaze),to mi je super pogotovu kad se veze rep,a ispod vise dredovi.
michelle- Candy Girl
- Broj poruka : 47
michelle wrote:to mi je super pogotovu kad se veze rep,a ispod vise dredovi.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Godina : 28
Ja cu uraditi nekoliko dredova. :D Imam jedno 5-6 drugova/drugarica s dredovima (i svi oni znaju da rade dredove nekome :D) xD I ne placa se nista, bar ne njima, ali traje sat vremena dred, mada zavisi od toga kolika je kosa.. Meni bi trebalo duze od sat vremena. xD
SlytherinGirl- Candy Girl
- Broj poruka : 272
Godina : 29
Meni se sviđaju dredovi, ali ne verujem da ću to ikad uraditi. Možda 2-3, ali celu kosu-ne :D
Lady Bird- Cool Girl
- Broj poruka : 632
Svud Je Holivud ♥ wrote:Meni je ovo mnogo grozno.
Nikada ne bih uradila o.O
Da kasnije moram sjeći kosu? Ne ne.
Bas tako .Mada kako god i bez toga ih nikad ne bi uradila, ne svidja mi se to
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Ne bih, ne sviđa mi se to.
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Naravno da ne moras kasnije da seces kosu. -.-' Msm, ako ti se svidja kad tek uradis, zasto bi sekla kosu onda?
Ne bih to uradila definitivno,ali mi je mnogo gotivno kad vidim na nekim likovima
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
SlytherinGirl wrote:Naravno da ne moras kasnije da seces kosu. -.-' Msm, ako ti se svidja kad tek uradis, zasto bi sekla kosu onda?
Pa ne odnosi se na period 'kada tek uradis'
Ne moras i kad ti se ne svidi, znam da mogu da se odmrse u nekim salonima,ali kosa ti posle toga ne lici ni na sta,tako da ti je i bolje odmah na nulu :D
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Pih, grozno je to, recimo da imaš godinu dana i kao kasnije hoćeš da ih odmrsiš a ono samo da nema pečenih pilića unutra -.-
Bas to.Svud Je Holivud ♥ wrote:ono samo da nema pečenih pilića unutra -.-
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
nije ni moj stil, al bi mogao naprimer da bude stil mog momka :P bivsi mi je imao dredove, al ne dok smo bili zajedno, nego pre toga(mada je ipak lepsi celav :D )
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Kod nas su dredovi postali popularni -.- Ono skoro pola skole fura jedan dred, otkad su dosli prvaci (jer pola prvaka iz mog smera su alternativci xD). i moja drugarica koja hekla dredove je pocela da naplacuje, dred 200 din hahha
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4