Najbolje drugarice - suparnice?
+31
phina
Anamarija
Kikica♥
Ivonna
Fallen Like The Sky.
*~tamarchelo~*
Sirenna *
Polly Samson
popka bebic ^__^
*Noel*AnjaMaka*
His Porcelain Doll
Saška
DarkAngel
Riverside
Tea <33
providna_duga
ProkletaKučka
Dia.♥
Lollobrigida
Amélie.
LostSoul
Queeny
Wendy
Bloody.Mary
Aurora
Gossip Girl.
Praslin<3
Emily the strange
Dvojki.<3
mrs. sunshine
Andjeoski_Losa_Devojka
35 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Najbolje drugarice - suparnice?
Da li vam se nekada desilo da je vasa najbolja drugarica ujedno i vasa suparnica?! Kako ste izasli na kraj sa tim? Ko popusta,ko prepusta?
Andjeoski_Losa_Devojka- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 29
Re: Najbolje drugarice - suparnice?
Nije mi se to nikad desilo. Bar ne kad je u pitanju nesto vazno.
Msm ima nekih svakodnevnih sitnica npr dok gledamo neki film, pa se prepiremo koja ce ustati da uzme kokice...tako, glupe stvari...Ali naucile smo tako da popustamo jedna drugoj. Nekad ona nesto uradi, nekad ja. I btw nikad se ne svadjamo...
Msm ima nekih svakodnevnih sitnica npr dok gledamo neki film, pa se prepiremo koja ce ustati da uzme kokice...tako, glupe stvari...Ali naucile smo tako da popustamo jedna drugoj. Nekad ona nesto uradi, nekad ja. I btw nikad se ne svadjamo...
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
Pa, bio je slucaj da nam se obema svidi isti decko.
Tacnije, on se svideo njoj, onda je on krenuo mene da muva, a ona me non stop za*ebavala, da bi se meni na kraju svideo taj tip.
Trebala sam posle da budem sam njim, al' nisam htela. :P
Mada, ona je meni kasnije rekla da se on njoj svidja, i bilo mi je glupo i prilicno me nerviralo sto je ona insistirala na tome da ja budem sa njim.
Al' sta, valjda je to prava drugarica, zeli da budem srecna?
Da se ovo ponovi, i da se tom decku ona svidi, naravno da bih joj rekla da bude sa njim!
Tacnije, on se svideo njoj, onda je on krenuo mene da muva, a ona me non stop za*ebavala, da bi se meni na kraju svideo taj tip.
Trebala sam posle da budem sam njim, al' nisam htela. :P
Mada, ona je meni kasnije rekla da se on njoj svidja, i bilo mi je glupo i prilicno me nerviralo sto je ona insistirala na tome da ja budem sa njim.
Al' sta, valjda je to prava drugarica, zeli da budem srecna?
Da se ovo ponovi, i da se tom decku ona svidi, naravno da bih joj rekla da bude sa njim!
hmmmm nije....
desilo mi se jednom da me je muvao bivsi decko moje drugarice ali naravno nisam bila s njim
a decko moje sadasnje najbolje drugarice me je pitao da budemo zajedno mesec dana pre nego sto su se oni smuvali, ali ni s njim nisam bila jer mi se ne svidja...
desilo mi se jednom da me je muvao bivsi decko moje drugarice ali naravno nisam bila s njim
a decko moje sadasnje najbolje drugarice me je pitao da budemo zajedno mesec dana pre nego sto su se oni smuvali, ali ni s njim nisam bila jer mi se ne svidja...
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Ne nikad.
Hvala Bogu nemamo isti ukus,pa nam se nikad nisu svidjali isti momci,ali i kad bi tako bilo,nikad ne bih bila sa tim momkom. A koliko je poznajem,mogu da tvrdim da ne bi ni ona. :)
Hvala Bogu nemamo isti ukus,pa nam se nikad nisu svidjali isti momci,ali i kad bi tako bilo,nikad ne bih bila sa tim momkom. A koliko je poznajem,mogu da tvrdim da ne bi ni ona. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Pa nije se desavalo cesto a i da jeste ne secam se verovatno nesto ne bitno! :p
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Dvojki.<3 wrote:
Osim da nije u pitanju neko ko mi se bas bas svidjao
Ili da je u pitanju decko sa kojim sam bila dugo i koji mi je mnogo znacio a nakon veze njih dvoje zele da budu zajedno.
Preko toga ne bih presla.
Da je neki decko koji mi nije nesto znacio skroz bih bila ok.
Jeste da se sa drugaricama ne slazem oko svega ali suparnistva nikad nije bilo.
nikada mi se to nije desilo...
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Desilo se,mada je to vise bilo do nje,i sve sam saznala kad smo se posvadjale,i kad je pocela da me ogovara... -.-
Inace,ako se neko takmici sa tobom u svemu,nije ti je prijatelj... -.-
Inace,ako se neko takmici sa tobom u svemu,nije ti je prijatelj... -.-
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
desava se ali ne u bitnim stvarima.nemamo isti ukus za momke,hvala Bogu!
ali obe treniramo odbojku pa je tu malo rivalstvo i kad je kros posto obe jako brzo trcimo....ali mi to ostavimo na trerenu i NIKADA se nismo posvadjale zbog takvih stvari!
ali obe treniramo odbojku pa je tu malo rivalstvo i kad je kros posto obe jako brzo trcimo....ali mi to ostavimo na trerenu i NIKADA se nismo posvadjale zbog takvih stvari!
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Sa najboljom nikad. Imamo drugacije ukuse, ne samo oko momaka, nego, bukvalno, oko svega, tako da nikad nemamo te probleme. Desilo mi se jednom da se moja jako dobro drugarica zaljubila u mog bivseg, a i ja sam i dalje bila u njega (glupo, al' aj sad), pa je tu bilo povuci-potegni. Ali tek tada sam saznala kakva je, i nije mi se bas svidelo.
Sigurna sam da ako bih imala takve "probleme" sa najboljom drugaricom, da bih joj propustila, mada ako mi se bas svidja i ako mi se dugo svidja onda ne bih. Ali ako vidim da bi smo se posvadjale oko decka, pustila bih ga. Ne vredi jedan decko godine dobrog prijateljstva.
Sigurna sam da ako bih imala takve "probleme" sa najboljom drugaricom, da bih joj propustila, mada ako mi se bas svidja i ako mi se dugo svidja onda ne bih. Ali ako vidim da bi smo se posvadjale oko decka, pustila bih ga. Ne vredi jedan decko godine dobrog prijateljstva.
Menis e nije nikad desilo. Ali imam jednu prijateljicu kojoj se to desilo. Mislim, nedavno. Sviđa joj se jedan dečko već duže vrijeme i njezina najbolja prijateljica to zna. I onda su se njih dvje oko nečeg zakačile i na kraju ona postala najbolja prijateljica sa tim likom. I sad se njih dvoje stalno viđaju, i još je ona pitala Sandru(moju prijateljicu) smije li ona biti s njim jer se on njoj jako sviđa. -.- i ja sam bila s njom dobra, ali sad više nismo tako dobre. Sve zbog toga i njezinog ponašanja. -.-
Pa ne. Msm ono kad smo bile mladje pa smo balile za istim likom, ali ne mozes ti kao klinka iz 5., 6. razreda nista preduzeti u vezi toga. Nista strasno.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Suparništva nikada nije bilo :P Bogu hvala :D
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Posvađala sam se neki dan sa najboljom prijateljicom. Tj. ona se naljutila na mene zbog nekog razloga kojeg ja ni ne znam. Tako da smo sad onako skroz posvađane i ne volimo se. Ona si umišlja da meni može naređivati. -.-
Desilo mi se pre dok sam bila dete da se nas nekoliko u nekog zaljubimo,ali sad izbegavam to.. To jest,izbegavam to s Teodorom a ostale me ne dotiču tako da,bila bi s nekim dečkom sigurno:)
Nikada ne bih mogla da budem tkz. suparnica sa najboljom drugaricom...Mislim da ako bi se desilo da obe nešto želimo, odustale od toga. ^_^
providna_duga- Cool Girl
- Yey!
Broj poruka : 619
Godina : 25
Oko ljubavi nije, a da jeste mislim da bi bilo najvise fer da obe odustanemo oko toga ili da odustane ona koja je svesna da je to nesto skroz prolazno.
Ni za druge stvari nismo imale ovakve probleme, a i da smo prave drugarice ne verujem da bi ih bilo
Ni za druge stvari nismo imale ovakve probleme, a i da smo prave drugarice ne verujem da bi ih bilo
U osnovnoj i jeste ali nije to bilo oko momaka ili tako nesto. A i to "suparnistvo" nije bilo nista ozbiljno, bilo je zezanje. :)
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Jednom mi se to desilo sa prijateljicom,ali nikada sa najboljom prijateljicom.Ako doe do toga onda ti ona nije najbolja prijateljica. :)
Riverside- Candy Girl
- Broj poruka : 271
Praslin<3 wrote:Ne nikad.
isto i kod mene.
a i da se desi... ja bih ga njoj prepustila. sve da ona bude srecna.
ali... sa obzirom da i ona tako misli-ispalile bismo ga obe xD
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Oko ljubavi nije bio slucaj nikad, ali oko skole jeste. Sve tri smo bile odlicne ucenice, pa je tu uvek bilo kao koja je najbolja, ovo-ono. -.- glupavo, mrzim to.
Saška- Candy Girl
- Broj poruka : 39
Nije mi se nikada desilo slicno jer nikada ne dopustam nekoj osobi da mi se toliko priblizi jer znas kako se kaze ''Od ljubavi do mrznje kratka je nit'', tako da ne zelim da rizikujem pa kasnije umjesto najbolje drugarice dobijem suparnicu..
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Sad sa drugaricom iz osnovne jer idemo u razlicite gradove ali isti smer.Saška wrote:Oko ljubavi nije bio slucaj nikad, ali oko skole jeste. Sve tri smo bile odlicne ucenice, pa je tu uvek bilo kao koja je najbolja, ovo-ono. -.- glupavo, mrzim to.
Voli tako da krene oko skole.
Jao jaka stvar -.-
Totalna je glupost svadjati se sa drugaricama zbog toga :/ To nadmetanje ko je bolji u skoli prevazisla sam jos u devetoj godini
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2