Najbolje drugarice - suparnice?
+31
phina
Anamarija
Kikica♥
Ivonna
Fallen Like The Sky.
*~tamarchelo~*
Sirenna *
Polly Samson
popka bebic ^__^
*Noel*AnjaMaka*
His Porcelain Doll
Saška
DarkAngel
Riverside
Tea <33
providna_duga
ProkletaKučka
Dia.♥
Lollobrigida
Amélie.
LostSoul
Queeny
Wendy
Bloody.Mary
Aurora
Gossip Girl.
Praslin<3
Emily the strange
Dvojki.<3
mrs. sunshine
Andjeoski_Losa_Devojka
35 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Najbolje drugarice - suparnice?
First topic message reminder :
Da li vam se nekada desilo da je vasa najbolja drugarica ujedno i vasa suparnica?! Kako ste izasli na kraj sa tim? Ko popusta,ko prepusta?
Da li vam se nekada desilo da je vasa najbolja drugarica ujedno i vasa suparnica?! Kako ste izasli na kraj sa tim? Ko popusta,ko prepusta?
Andjeoski_Losa_Devojka- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Godina : 29
Re: Najbolje drugarice - suparnice?
Nikad nismo bile suparnicee
*Noel*AnjaMaka*- Candy Girl
- Broj poruka : 6
Paaa to se nikada nije desilo,a mislim da je zasluzna za to cinjenica sto nemamo isti ukus xD A inace oko nekih stvari koje nisu u vezi sa ljubavljuu...Pa nije bilo ni sto se toga tice :)
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Slažem se.Pa nije se desavalo cesto a i da jeste ne secam se verovatno nesto ne bitno! :p
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Ne, ali sam jednu bivšom drugaricom, s kojom sam u to vrijeme bila u svađi, zezala. Ona je bila ludo zaljubljena u našeg druga iz odjeljenja, a ja i on smo je nervirali, glumili da smo u vezi. Znam, nije fino, al' na kraju krajeva, ja sama nisam fina.
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Moja najbolja drugarica i ja se nismo podnosile kada smo bile mlađe. Kada smo krenule zajedno u školu bile smo najveći neprijatelji i podelile razred na one koji su na mojoj i koji su na njenoj strani. Ne znam kako je to uopšte prestalo i kada smo počele da se družimo, ali prijateljstvo traje preko deset godina.
jes, mada ne bih u svom slučaju to nazvala suparnicama.Moja najbolja drugarica i ja se nismo podnosile kada smo bile mlađe.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Sa Sofijom sam imala neke momente u trecoj godini. Obe smo se menjale i na neki nacin se takmicile,mada to nije bilo javno,ali je stalno visilo u vazduhu,a sve su bile gluposti - koja ce kupiti novi telefon prva,koja ce imati bolje ocene,koja ce imati lepsu jaknu.
Ali to je trajalo jako kratko,posle smo postale bliznakinje. xD
Ali to je trajalo jako kratko,posle smo postale bliznakinje. xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Nama se ovo, srećom, baš nikad nije dešavalo.
Nijedna nije materijalista, nijedna nije nešto preterano opsednuta školom.. Jedino se Ana pro*erava sa brojem bivših, koji je njoj veoma bitan. Mi sve smanjujemo, samo ona povećava..
Nijedna nije materijalista, nijedna nije nešto preterano opsednuta školom.. Jedino se Ana pro*erava sa brojem bivših, koji je njoj veoma bitan. Mi sve smanjujemo, samo ona povećava..
desilo mi se jednom, zbog dečka. užas, ne ulazite nikako u takve sukobe!:D
ne pričamo ni dan danas.
ne pričamo ni dan danas.
Ivonna- Candy Girl
- Broj poruka : 30
Godina : 31
Nije mi se desilo.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Nije mi se tako nesto desilo.
Anamarija- Candy Girl
- Broj poruka : 172
Desilo mi se to kada sam bila mladja. Sada mi deluje nenormalno da se takmicim sa najboljom drugaricom ili da budem ljubomorna na nju o.O Pa zato mi i jeste najbolja, zato sto se radujem njenom uspehu isto kao svom.
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Meni se desilo u trecem "valjda" razredu.....ali sada je ona moja BFF ♥♥ i volim je naj visee
Pop Candy- Candy Girl
- Broj poruka : 68
Godina : 24
Nikad! Čak i ako nam se svidi isti dečko (što nam se do sad nije desilo) svakako ne bismo dopustile da nas taj dečko rastavi, tj. da se svađamo zbog njega. Ni jedan dečko nije vredan koliko tvoja najbolja drugarica (ako ti je prava). Momci dolaze i prolaze, prijateljstvo ostaje za ceo život :) <3
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Godina : 27
Suparnice nikad, ali moram da napomenem da se moja kuma i ja nismo podnosile prvih pola godine kad smo se upoznale. :D
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
Andjeoski_Losa_Devojka wrote:Da li vam se nekada desilo da je vasa najbolja drugarica ujedno i vasa suparnica?! Kako ste izasli na kraj sa tim? Ko popusta,ko prepusta?
Ne, nikada se nije desilo tako nešto.
Golden Brunette- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2