Depilacija ˝šećernom pastom˝
+15
popka bebic ^__^
Sirenna *
Carrie <3
michelle
Gossip Girl.
Praslin<3
Queeny
Aurora
You Know You Love Me
Bloody.Mary
Lollobrigida
Emily the strange
Dvojki.<3
Scarlett O'hara
Dia.♥
19 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Depilacija ˝šećernom pastom˝
First topic message reminder :
Da li ste čuli za ovu vrstu depilacije? Može da se pravi i kod kuće,nije ništa komplikovano ,ni skupo a kažu da je bezbolno :) Kleopatra se depilirala šećernom pastom jednom mesečno :P I koliko sam ja skontala, kada se to ˝skuva˝ ( staviću uskoro recept) treba sačekati da se ohladi i onda uzmete malo toga i razvlačite ga prstima i kada postane žućkasto , razvučete ga na deo tele koji hoćete da depilirate u suprotnom smeru rasta dlačica i samo ga povučete.Slično kao i sa toplim voskom samo što se ovo radi rukama :P Valjda ste me razumele :D
Da li ste čuli za ovu vrstu depilacije? Može da se pravi i kod kuće,nije ništa komplikovano ,ni skupo a kažu da je bezbolno :) Kleopatra se depilirala šećernom pastom jednom mesečno :P I koliko sam ja skontala, kada se to ˝skuva˝ ( staviću uskoro recept) treba sačekati da se ohladi i onda uzmete malo toga i razvlačite ga prstima i kada postane žućkasto , razvučete ga na deo tele koji hoćete da depilirate u suprotnom smeru rasta dlačica i samo ga povučete.Slično kao i sa toplim voskom samo što se ovo radi rukama :P Valjda ste me razumele :D
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Re: Depilacija ˝šećernom pastom˝
Tako bih i ja predpostavljam :D
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
https://www.youtube.com/watch?v=hJaLIpe8WfI
Po meni je ovo najbolji nacin za spremanje secerne paste,a ako hocete da se depilirate trakama,onda dodajte jos jednu kasiku vode i limunovog soka i masu nanesite u suprotnom smeru od smera rasta dlaka(taj deo najvise boli),a povucite u smeru rasta dlaka.
Po meni je ovo najbolji nacin za spremanje secerne paste,a ako hocete da se depilirate trakama,onda dodajte jos jednu kasiku vode i limunovog soka i masu nanesite u suprotnom smeru od smera rasta dlaka(taj deo najvise boli),a povucite u smeru rasta dlaka.
michelle- Candy Girl
- Broj poruka : 47
Godina : 27
Talk me about it.Ja sam suvise smotana za ovo :D Mozda i probam nekad.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Nisam cula skoro nikoga da mu je uspelo ovo u kucnoj varijanti.
Ja idem u salon,pa mi tamo rade secernom pastom. Da je bezbolno,lazu. Samo malo manje boli nego trakama.
Ja idem u salon,pa mi tamo rade secernom pastom. Da je bezbolno,lazu. Samo malo manje boli nego trakama.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Znam za to, ali nisam pokušavala nikad niti nameravam, imam i epilator, imam i aparat za grejanje voska, trake i sav taj pribor, tako da nemam potrebe za ovakvim alternativama kojima ću samo napraviti krš po celoj kući i potrošiti šećer koji mi treba za pametnije stvari.
popka bebic ^__^ wrote:Ja sam suvise smotana za ovo :D Mozda i probam nekad.
Ahahha isto :D
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2