Koncerti
+78
Emily the strange
NathalieBazinga
Sirenna *
* Diamond *
phina
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
*MiMa*97
Kitty Doesn't Care
Dia.♥
People_Are_Shit
MoonGirl
Taylor K. Cobain
Praslin<3
Iva
LostSoul
Suzana
Freaky
sundjer bob :)
Fallen Like The Sky.
Gossip Girl.
Tina♥Any
Anchyly
dulce niña<3
Rockin' Retarded ^^
Angie:)
Dvojki.<3
Amélie.
Pandora no hako
miss.Charming
Tarja
Eva
aLisa`
robin.
Flower_Grown_Wild
Sookie
Ninitza <3
Euphoria
Dark Valo Princess
The BlacK AngeL
čupka>-I-I-I-I-|>
Voodoo Child
Angel_Of_Death
Bloody.Mary
looojka^^
... FaLLeN AnGeL ...
babydoll
Bloo
Natsi
~FictionFreak~
Aneta Netty
Andjela'95
*Gatita de Any*
Scarlett O'hara
~Demi~
^_kety_^
Wendy
cool-rhcp-girl
Mary Crowley
Daenerys Targaryen
Aurora
tijanitza
GhettoMiss94
Jackie
jokac
The Lizard King
MaWa*SReTjiCa
Cute_Girl
dora_95
*BoOoPy*Bet*
NeStA ;)
Makyca:)
*Aysha*
rebel
Candy
(= Tina =)
*Nina*
Vanessa
82 posters
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Koncerti
First topic message reminder :
dakle, ovde qckajte o koncertima, kada se koji odrzava, koji ste posetili i kako ste se proveli...
dakle, ovde qckajte o koncertima, kada se koji odrzava, koji ste posetili i kako ste se proveli...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
Re: Koncerti
Van Gogh je drzhao koncert u KG-u i BILA SAM-narawno. . ;) . . Bilo je i wishe nego eXtra:). . .
Drzhali su koncert i Wlado Georgijew (2x i bilo je PRELEPO, chak je drugi put i Nigor doshao pa su "Tropski bar" eXtraaa izweli;)), Zheljko Samardzhitj, Sergej Tjetkowitj, . . .
Drzhali su koncert i Wlado Georgijew (2x i bilo je PRELEPO, chak je drugi put i Nigor doshao pa su "Tropski bar" eXtraaa izweli;)), Zheljko Samardzhitj, Sergej Tjetkowitj, . . .
MaWa*SReTjiCa- Candy Girl
- Broj poruka : 101
A da li iko ide na Lenny Kravitza sutra???
e pa ja ne idem ni na jedan jedini koncert jer imam nenormalistiku od laponaca... =/
e pa ja ne idem ni na jedan jedini koncert jer imam nenormalistiku od laponaca... =/
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Bice Van Gogh na Bear festu...Ja cu ici sa bratom i sa njegovim ortacima...Bice i Orthodox Celts ako ih neko slusa...Ne znam ko jos treba da nastupa...
Gost- Guest
Jao ja sam bila na koncertu Zeljka JOksimovica kad je bio u Arandjelovcu.. Skroz sam bila zaludjena s njim... :D Extra je bilo... A bio je i Van Gogh, tu mi je tek bilo fanta!
The Lizard King- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1013
Godina : 28
van gog ima probe u firmi gde radi moj stric!!!!!Trebao je da dodje ovde kod njih!!!!Oni zive preko puta mene!!!!!
Gost- Guest
Jao da. . . bio je i Zdrawko Cholitj u KG-u. . ;)
MaWa*SReTjiCa- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Bila sam saamo na koncertu RCHP i bilo je super, ali ogromna guzva pa sam bila predaleko od bine i na Knopfleru gde je bilo fenomenalno!!! Mnogo dobro sam se provela :uytu:
jokac- Candy Girl
- Broj poruka : 90
i ja sam ishla na pepperse,bilo je extra!!!!!!!!!
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
aaaaaaaaa!Mrzim teeeeee:D Ne ozbiljno,naravno,ali te mrzim zato shto si bila na koncertu:( :(MaWa*SReTjiCa wrote:Van Gogh je drzhao koncert u KG-u i BILA SAM-narawno. . ;) . . Bilo je i wishe nego eXtra:). . .
Imash li neke slike sa koncerta???
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Bila sam na Rihanni
i bilo je bzvz,
ali idem i na koncert od
Ališe(naj pevačica) i nadam
se da će biti bolje!!!
i bilo je bzvz,
ali idem i na koncert od
Ališe(naj pevačica) i nadam
se da će biti bolje!!!
GhettoMiss94- Candy Girl
- Broj poruka : 39
Lepo se provedite,svi koji idete na RBD i obavezno nam prepricajte sve i postavite fotke...
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Dobila sam dve karte za lozu za koncert RBD-a.Pojma nemam kaj cu sa njim jer ne planiram da idem :D Mozda prodam karte ili dam drugaricama :D
Makyca:) wrote:Dobila sam dve karte za lozu za koncert RBD-a.Pojma nemam kaj cu sa njim jer ne planiram da idem :D Mozda prodam karte ili dam drugaricama :D
Jbt blago tebi...kako???
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Moj tata,preko nekih ljudi na poslu,dobija karte za sve shto se deshava u Areni.Vecheras idem na kosharku...LeeLona wrote:Makyca:) wrote:Dobila sam dve karte za lozu za koncert RBD-a.Pojma nemam kaj cu sa njim jer ne planiram da idem :D Mozda prodam karte ili dam drugaricama :D
Jbt blago tebi...kako???
Prodacu karte drugarici za 7.400 :D Pojma nemam koliko koshtaju te karte,ali bash me briga :D
Ko je swe bio na koncertu RBD???
Meni je bilo preeeeeeelepo,nezaborawno!! Koncert je bio sawrshen,super su pewali,nastup za chistu desetku,kontakt sa publikom...Ma swe,swe je bilo extra!
Zao mi je samo shto Maite nije bila...E da,swi izgledaju mnogo bolje uziwo,jako su lepi i zgodni,pogotowo DULCE i Anahi!
Odushewili su me i nikada necu zaborawiti taj koncert!! :D:D:D
Meni je bilo preeeeeeelepo,nezaborawno!! Koncert je bio sawrshen,super su pewali,nastup za chistu desetku,kontakt sa publikom...Ma swe,swe je bilo extra!
Zao mi je samo shto Maite nije bila...E da,swi izgledaju mnogo bolje uziwo,jako su lepi i zgodni,pogotowo DULCE i Anahi!
Odushewili su me i nikada necu zaborawiti taj koncert!! :D:D:D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Devojke veceras Madonnin koncer a mi na forumu...... :D
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Uf jaka mi Madaonna. Na njen koncert ne bih isla ni da mi platite... Evo nasla sam neke slike sa koncerta (za drugaricu) RBD-a...
https://servimg.com/view/12770285/1646
https://servimg.com/view/12770285/1646
Ja je skroz gotivim i isla bi da je bilo u BG...
(= Tina =)- Sweet Girl
A jer ide neko od vas na Alicia Keys???Moje dve ortakinje idu i za karte su pukle 2600,a nema jeftinijih,ja bi isla ali idem na eskurziju...
(= Tina =)- Sweet Girl
Idem ja na Aliciu :)
Poslednju koncert na kom sam bila(nije bio bash klasichan koncert,ali nema veze)bilo je na Trgu.Ana Stanic i Van Gogh.Bilo je vrh!Slikala sam se i sa Anom i Sa Viklerom i sa Djuletom :D
Poslednju koncert na kom sam bila(nije bio bash klasichan koncert,ali nema veze)bilo je na Trgu.Ana Stanic i Van Gogh.Bilo je vrh!Slikala sam se i sa Anom i Sa Viklerom i sa Djuletom :D
axa...blago vama sto idete,ja sam sinoc dosla sa eskurzije(inace bilo je nezaboravno) pa sam se puno istrosla inace bi isla..
(= Tina =)- Sweet Girl
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Page 2 of 12