Koncerti
+78
Emily the strange
NathalieBazinga
Sirenna *
* Diamond *
phina
Minnie ♡
Beautiful Dangerous
*MiMa*97
Kitty Doesn't Care
Dia.♥
People_Are_Shit
MoonGirl
Taylor K. Cobain
Praslin<3
Iva
LostSoul
Suzana
Freaky
sundjer bob :)
Fallen Like The Sky.
Gossip Girl.
Tina♥Any
Anchyly
dulce niña<3
Rockin' Retarded ^^
Angie:)
Dvojki.<3
Amélie.
Pandora no hako
miss.Charming
Tarja
Eva
aLisa`
robin.
Flower_Grown_Wild
Sookie
Ninitza <3
Euphoria
Dark Valo Princess
The BlacK AngeL
čupka>-I-I-I-I-|>
Voodoo Child
Angel_Of_Death
Bloody.Mary
looojka^^
... FaLLeN AnGeL ...
babydoll
Bloo
Natsi
~FictionFreak~
Aneta Netty
Andjela'95
*Gatita de Any*
Scarlett O'hara
~Demi~
^_kety_^
Wendy
cool-rhcp-girl
Mary Crowley
Daenerys Targaryen
Aurora
tijanitza
GhettoMiss94
Jackie
jokac
The Lizard King
MaWa*SReTjiCa
Cute_Girl
dora_95
*BoOoPy*Bet*
NeStA ;)
Makyca:)
*Aysha*
rebel
Candy
(= Tina =)
*Nina*
Vanessa
82 posters
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Koncerti
First topic message reminder :
dakle, ovde qckajte o koncertima, kada se koji odrzava, koji ste posetili i kako ste se proveli...
dakle, ovde qckajte o koncertima, kada se koji odrzava, koji ste posetili i kako ste se proveli...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
Re: Koncerti
izgleda da u maju dolaze ac/dc...ide neko?
cool-rhcp-girl- Candy Girl
- Broj poruka : 55
Ja sam bila na RBD-u,a 22.novembra idem na Sergeja Cetkovica. Da li ide jos neko mozda?
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
U subotu sam bila na koncertu Sergeja Cetkovica!!!!!!!!! Bilo je EXTRA!!!!!!!!
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Da li je ko bio na koncert RBD-a?...
...bilo je bas super... :)
...bilo je bas super... :)
^_kety_^- Candy Girl
- Broj poruka : 95
ispred moje drugarice je bilo svega nekoliko ljudi koji su je delili od one ograde najblizoj bini... kaze da je bilo extra ...
Enrike u „Areni“
Enrike Iglesijas, latino zvezda i jedan od najseksepilnijih muškaraca na svetu, u okviru svoje turneje će na proleće doći i u Beograd.
Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje od izvora bliskog organizatoru, koncert će biti održan u martu u „Areni“. Tačan datum održavanja biće objavljen nakon završnih konsultacija između ovdašnjih organizatora i menadžera pop zvezde.
Srcelomac, bivši dečko seksepilne (bivše) teniserke i fotomodela Ane Kurnjikove, za svoj angažman dobiće honorar od oko 250.000 dolara, što je njegova standardna cena za nastupe po svetu. Turneja je, inače, zakazana povodom objavljivanja njegovog albuma sa najvećim hitovima, a Enrike je nedavno dobio i prestižnu „World Music Award“za 2008. godinu za špansko govorno područje i posvetio je svojim obožavaocima zbog iskrene i čvrste podrške. Nedavno je izjavio da, za razliku od svog čuvenog oca Hulija, planira da napusti pozornicu pre nego što napuni 50 godina.
Ja obavezno idem. Obozavam ga!
Enrike Iglesijas, latino zvezda i jedan od najseksepilnijih muškaraca na svetu, u okviru svoje turneje će na proleće doći i u Beograd.
Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje od izvora bliskog organizatoru, koncert će biti održan u martu u „Areni“. Tačan datum održavanja biće objavljen nakon završnih konsultacija između ovdašnjih organizatora i menadžera pop zvezde.
Srcelomac, bivši dečko seksepilne (bivše) teniserke i fotomodela Ane Kurnjikove, za svoj angažman dobiće honorar od oko 250.000 dolara, što je njegova standardna cena za nastupe po svetu. Turneja je, inače, zakazana povodom objavljivanja njegovog albuma sa najvećim hitovima, a Enrike je nedavno dobio i prestižnu „World Music Award“za 2008. godinu za špansko govorno područje i posvetio je svojim obožavaocima zbog iskrene i čvrste podrške. Nedavno je izjavio da, za razliku od svog čuvenog oca Hulija, planira da napusti pozornicu pre nego što napuni 50 godina.
`angelina` wrote:Enrike u „Areni“
i ja isto...
^_kety_^- Candy Girl
- Broj poruka : 95
jel ide neko na Pussycat Dolls 25 februara u arnei? ja cu werowatno...
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Ja bih volela na Dolsice da idem, ali tesko. Cula sam da ce gosti da budu Neyo i Lady Gaga.
lady gaga??! super!!! onda moram da idem
Jackie- Powerful Girl
`angelina` wrote:Ja bih volela na Dolsice da idem, ali tesko. Cula sam da ce gosti da budu Neyo i Lady Gaga.
Da,to je tacno.... ici cu verovatno...
Bila sam na RBD-u,bilo je EXTRAAAAAAA!! :D :1574:
Isla bih i na Enriquea ali ne znam da li cu imati toliko para :sad:
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
madonna dolazi u beograd,najwerowatnije na ushce krajem leta :dfsf:
jooooj,ne mogu da dochekam,ici cu obawezno!!!
jooooj,ne mogu da dochekam,ici cu obawezno!!!
Jackie- Powerful Girl
Joj ja bih tako volela da idem na pcd , ali ne zivim blizu Bg i nemam tamo nikog , i niko od drustva ni ne slusa pcd, lady gagu i sl. tako da nista onda :smrc: :smrc:
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
idem na PCD....a jedwa chekam da Enrique dodje...obawezno idem!!!
~Demi~- Candy Girl
- Broj poruka : 105
~Dora_95~ wrote:Joj ja bih tako volela da idem na pcd , ali ne zivim blizu Bg i nemam tamo nikog , i niko od drustva ni ne slusa pcd, lady gagu i sl. tako da nista onda :smrc: :smrc:
oh i meni se tako ide..ali meni mama ne da jer daleko zivim, mislim i nije nesto daleko, nekih 7 sati, ali sta ces..:smrc: :smrc: :smrc: joooj
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Jaooooo na PCD je bilo tako mocno.....fenomenalno je bilo,prelepe su i diwno pewaju... XD jer ide neko na enrikea??
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
ja se nadam da ce u Banjaluci biti koncert Lenny Kravitza jer bi sigurno isla(valjda bi me pustili xD)..jao nadam se da ce biti..ima li iko iz BL ko zna nesto o ovome:?: :?: :?:
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Ja idem. I jedva cekam. xDKristin@ wrote:Jaooooo na PCD je bilo tako mocno.....fenomenalno je bilo,prelepe su i diwno pewaju... XD jer ide neko na enrikea??
strawa...a koje si karte kupila???
(= Tina =)- Sweet Girl
- Broj poruka : 324
Jel iam koji koncert uskoro?
*Gatita de Any*- Candy Girl
- Broj poruka : 203
Godina : 29
Location : With Any in magic world...We are singing Salvame and crying!!!
znam samo da ce doci madonna u avgustu
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
Godina : 28
joj ima sad negdje Santana jel tako, tamo kod vas u Srbiji, joj tako mi se ide, a ne mogu... :shmrtz: :smrc: :smrc: :smrc:
Scarlett O'hara- Admin
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Page 3 of 12