Lana Del Rey
+34
hurt
Chocolina.
phina
*Babygirl*
Wendy
Dvojki.<3
Phalange.
Scarlett O'hara
Tamara ♥
miss-u<3
✯Jetza✯
Emily the strange
tracara^^
comi_xd
Capre diem.
Lollobrigida
Fallen Like The Sky.
XBosankaX
Gossip Girl.
Half as pretty
LanaDelRey
Ariel
Sirenna *
Petar Pan
Saška
LostSoul
Praslin<3
Angie:)
His Porcelain Doll
Amélie.
Queeny
Suzana
Bloody.Mary
Polly Samson
38 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Lana Del Rey
First topic message reminder :
Elizabeth Woolridge Grant (New York City, New York, SAD, 21. lipnja 1986.), bolje poznata po svom umjetničkom imenu Lana Del Rey (ranije poznata kao Lizzy Grant) je američka pjevačica, spisateljica tekstova, model i redateljica videospotova iz Lake Placida, New Yorka. Rođena je u New York Cityju, a odrasla je u Lake Placidu. Kad je napunila osamnaest godina preselila se natrag u svoje rodno mjesto gdje je završila fakultet. Tada je počela pisati tekstove i skladati pjesme koje je izvodila u noćnim klubovima. Kasnije je potpisala ugovor s diskografskom kućom 5 Points Records, pod kojom je 2010. godine objavila svoj debitantski studijski album Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant. U lipnju 2011. godine potpisala je ugovor s diskografskom kućom Stranger Records, te je objavila debitantski singl "Video Games". Nekoliko mjeseci kasnije je potpisala ugovor s diskografskim kućama Interscope Records i Polydor Records. U siječnju 2012. godine objavila je drugi album Born to Die.
Lanina glazba je poznata po filmskom zvuku i njegovim referencama s različitim aspektima pop kulture, osobito iz 1950-ih i 1960-ih godina. Pjevačica je opisana kao "self-styled gangsta Nancy Sinatra". Lana također ima potpisan ugovor s modnom agencijom NEXT Model Management.
Elizabeth Woolridge Grant (New York City, New York, SAD, 21. lipnja 1986.), bolje poznata po svom umjetničkom imenu Lana Del Rey (ranije poznata kao Lizzy Grant) je američka pjevačica, spisateljica tekstova, model i redateljica videospotova iz Lake Placida, New Yorka. Rođena je u New York Cityju, a odrasla je u Lake Placidu. Kad je napunila osamnaest godina preselila se natrag u svoje rodno mjesto gdje je završila fakultet. Tada je počela pisati tekstove i skladati pjesme koje je izvodila u noćnim klubovima. Kasnije je potpisala ugovor s diskografskom kućom 5 Points Records, pod kojom je 2010. godine objavila svoj debitantski studijski album Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant. U lipnju 2011. godine potpisala je ugovor s diskografskom kućom Stranger Records, te je objavila debitantski singl "Video Games". Nekoliko mjeseci kasnije je potpisala ugovor s diskografskim kućama Interscope Records i Polydor Records. U siječnju 2012. godine objavila je drugi album Born to Die.
Lanina glazba je poznata po filmskom zvuku i njegovim referencama s različitim aspektima pop kulture, osobito iz 1950-ih i 1960-ih godina. Pjevačica je opisana kao "self-styled gangsta Nancy Sinatra". Lana također ima potpisan ugovor s modnom agencijom NEXT Model Management.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Re: Lana Del Rey
Ne gotivim je,niti je slusam,totalno sam ravnodusna prema njenoj muzici.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Ona mi nije nito, ima neki odvratan glas po meni..Cim cujem njenu muziku, a pogotovo ono "Blue jeans, white shirt" slosi mi se...
comi_xd- Candy Girl
- Broj poruka : 107
Godina : 29
Ima lep glas, stvarno
Ne slušam je nešto, ali volim njenu pesmu Without you.
Ne slušam je nešto, ali volim njenu pesmu Without you.
tracara^^- Candy Girl
- Broj poruka : 21
Znam samo Blue jeans i obozavam tu pesmu :)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Ne znam sta mi se desilo sa glavom, ali mi je pocela biti gotivna posebno Blue Jeans. I National Anthem. I Born to die donekle. I Carmen, Gramma.
Zapravo mislim da sam opsednuta sa njom.
Jeb'ga.
Zapravo mislim da sam opsednuta sa njom.
Jeb'ga.
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Obozavam je. A pogotovo njene spotove...umetnicka dela :)
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Godina : 26
Na početku mi se nije svidjela, nije me oduševila sa Video games ili Born to die, ali sada su mi nekako Blue jeans i Summertime sadness ok, iako su stvarno nekako depresivne sve te njene pjesme... to samo za onda kad se tako osjećam :3
miss-u<3- Candy Girl
- Life´s too short to even care at all
Broj poruka : 27
Godina : 31
Ne slušam :) Spore su mi nekako pesme, mada inače volim relax muziku...
Inače, ružna je :P
Inače, ružna je :P
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Ne slušam je, ali Summertime sadness mi se baš svidjela.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Scarlett O'hara wrote: Summertime sadness mi se baš svidjela.
i 'Kinda outta luck'
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Milaaa <3 jedna od najzenstvenijih osoba na svetu, po meni
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Mislim da zadnjih pola sata slusam Carmen
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Ja volim onu njenu 'never let me go' :)
*Babygirl*- Candy Girl
- Broj poruka : 114
mene njene pesme bas inspirisu i teraju na razmisljanje :) inace volim takvu vrstu muzike
obozavam onu njenu pesmu 'radio' ali nisu lose ni 'summertime sadness', 'born to die', 'national anthem'
spot za video games je prelep :)
obozavam onu njenu pesmu 'radio' ali nisu lose ni 'summertime sadness', 'born to die', 'national anthem'
spot za video games je prelep :)
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Obožavam jeee.
Takođe. :)
Najlepše su mi Without you, Lucky Ones, Born to Die, Video Games, Blue Jeans i Summertime Sadness.
phina wrote:mene njene pesme bas inspirisu i teraju na razmisljanje :)
Takođe. :)
Najlepše su mi Without you, Lucky Ones, Born to Die, Video Games, Blue Jeans i Summertime Sadness.
Chocolina.- Boom Baby
- Broj poruka : 1800
Godina : 30
Svidja mi se mnogo Ride,a Video games mi valjda nikad nece dosaditi. :)
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Volim Blue Jeans i Dark Paradise, mada mi ona sama nije ništa posebno.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Aurora wrote:Iskreno, nisam nesto odusevljena njenom muzikom.
hurt- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Godina : 99
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3