Lana Del Rey
+34
hurt
Chocolina.
phina
*Babygirl*
Wendy
Dvojki.<3
Phalange.
Scarlett O'hara
Tamara ♥
miss-u<3
✯Jetza✯
Emily the strange
tracara^^
comi_xd
Capre diem.
Lollobrigida
Fallen Like The Sky.
XBosankaX
Gossip Girl.
Half as pretty
LanaDelRey
Ariel
Sirenna *
Petar Pan
Saška
LostSoul
Praslin<3
Angie:)
His Porcelain Doll
Amélie.
Queeny
Suzana
Bloody.Mary
Polly Samson
38 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Lana Del Rey
First topic message reminder :
Elizabeth Woolridge Grant (New York City, New York, SAD, 21. lipnja 1986.), bolje poznata po svom umjetničkom imenu Lana Del Rey (ranije poznata kao Lizzy Grant) je američka pjevačica, spisateljica tekstova, model i redateljica videospotova iz Lake Placida, New Yorka. Rođena je u New York Cityju, a odrasla je u Lake Placidu. Kad je napunila osamnaest godina preselila se natrag u svoje rodno mjesto gdje je završila fakultet. Tada je počela pisati tekstove i skladati pjesme koje je izvodila u noćnim klubovima. Kasnije je potpisala ugovor s diskografskom kućom 5 Points Records, pod kojom je 2010. godine objavila svoj debitantski studijski album Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant. U lipnju 2011. godine potpisala je ugovor s diskografskom kućom Stranger Records, te je objavila debitantski singl "Video Games". Nekoliko mjeseci kasnije je potpisala ugovor s diskografskim kućama Interscope Records i Polydor Records. U siječnju 2012. godine objavila je drugi album Born to Die.
Lanina glazba je poznata po filmskom zvuku i njegovim referencama s različitim aspektima pop kulture, osobito iz 1950-ih i 1960-ih godina. Pjevačica je opisana kao "self-styled gangsta Nancy Sinatra". Lana također ima potpisan ugovor s modnom agencijom NEXT Model Management.
Elizabeth Woolridge Grant (New York City, New York, SAD, 21. lipnja 1986.), bolje poznata po svom umjetničkom imenu Lana Del Rey (ranije poznata kao Lizzy Grant) je američka pjevačica, spisateljica tekstova, model i redateljica videospotova iz Lake Placida, New Yorka. Rođena je u New York Cityju, a odrasla je u Lake Placidu. Kad je napunila osamnaest godina preselila se natrag u svoje rodno mjesto gdje je završila fakultet. Tada je počela pisati tekstove i skladati pjesme koje je izvodila u noćnim klubovima. Kasnije je potpisala ugovor s diskografskom kućom 5 Points Records, pod kojom je 2010. godine objavila svoj debitantski studijski album Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant. U lipnju 2011. godine potpisala je ugovor s diskografskom kućom Stranger Records, te je objavila debitantski singl "Video Games". Nekoliko mjeseci kasnije je potpisala ugovor s diskografskim kućama Interscope Records i Polydor Records. U siječnju 2012. godine objavila je drugi album Born to Die.
Lanina glazba je poznata po filmskom zvuku i njegovim referencama s različitim aspektima pop kulture, osobito iz 1950-ih i 1960-ih godina. Pjevačica je opisana kao "self-styled gangsta Nancy Sinatra". Lana također ima potpisan ugovor s modnom agencijom NEXT Model Management.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Re: Lana Del Rey
Obožavam je, znam sve pjesme, tekstove... Omiljene Blu jeans, Summertime sadness i Dark Paradise, od ovih novih volim Ride i Bel air
bookworm- Candy Girl
- Broj poruka : 37
Godina : 29
Jao ja nju obozavam!
Secam se kad sam prvi put cula Born to die, sledecih nedelju dana sam samo to slusala :D
Prvo mi je malo bilo cudno sto mi se ona svidja, ali ne znam, zavolela sam je i sad mi je omiljena pevacica
Tekstovi pesama joj nisu nesto dubokoumni, ali prija mi njen glas i pomalo tuzne melodije...
Spotovi su joj prelepi stvarno :)
Ne mogu da izdvojim najbolje pesme, po meni su veoma dobre Radio, This is what makes us girls, Damn you, Born to die, Blue Jeans, Video Games...
Secam se kad sam prvi put cula Born to die, sledecih nedelju dana sam samo to slusala :D
Prvo mi je malo bilo cudno sto mi se ona svidja, ali ne znam, zavolela sam je i sad mi je omiljena pevacica
Tekstovi pesama joj nisu nesto dubokoumni, ali prija mi njen glas i pomalo tuzne melodije...
Spotovi su joj prelepi stvarno :)
Ne mogu da izdvojim najbolje pesme, po meni su veoma dobre Radio, This is what makes us girls, Damn you, Born to die, Blue Jeans, Video Games...
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Moja sestra je sad kao veliki fan tako da je slusam htjela ili ne.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Ja ne znam šta je sa njom, ali očajno pjeva uživo. pjesme su joj Ok, i talentovana je umjetnica, ali vokalne sposobnosti onako. Mnogo mi se sviđa ova nova Young and beautiful.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Meni se ne svidja ta pesma, ali obozavam sumertime sadness i dark paradise.
Stvarno ne pesa nesto uzivo, ali ne obracam paznju na to :)
Stvarno ne pesa nesto uzivo, ali ne obracam paznju na to :)
Negde sam procitala da ona nije ni htela da bude pevacica jer ima tremu dok peva javno
Htela je da pravi filmsku muziku
Vrv zbog toga ne peva tako lepo uzivo...
Ali to mi i nije tako bitno :D
Htela je da pravi filmsku muziku
Vrv zbog toga ne peva tako lepo uzivo...
Ali to mi i nije tako bitno :D
phina- Cool Girl
Pa nakon nekog vremena se uvezbas :)
Studijski radi jake prelaze u glasu koje posle uzivo ne moze da izvede.
Studijski radi jake prelaze u glasu koje posle uzivo ne moze da izvede.
Summertime sadness mi je najdraža. Volim i Blue Jeans, Dark Paradise.. Ma volim sad dosta njih i slušam je dosta češće nego ranije :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ima pesama koje mi se baš baš sviđaju, ali me odbija opsesija njom.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Pre je nisam nesto slusala ali sam je zavolela pored drugarice. Najvise me pogadja Summertime sadness, ali volim i ostale :)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
jao kad se setim da je pre nisam volela, mislila sam 'evo je jos jedna likusa koju svi gotive sem mene' haha :D ali onda sam preslusala Born to die, i mnogo mi se svidela pesma pa sam par dana slusala samo nju. Posle sam otkrila ostale :) Sad mi je jedna od naj pevacica
phina- Cool Girl
posto sam neke pesme mnogo slusala, vecinu tih ne mogu vise osim ako nisam u pmsu xD . tada je savrsena
I ja imam neke pesme kojima sam bila opsednuta i koje retko mogu da slusam, ali zato sad slusam sve sem tih 5, 6, trecina muzike u telefonu mi Lana.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Dođe mi period kad bih mogla stalno da je slušam, a onda period kad ne mogu nikako.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Nekako lepo ide uz mamurluk. xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3