Vojna akademija
+15
dead silence.
Wicked Girl^^
Sandra_96
Sookie
Beautiful Dangerous
Amélie.
Hellcat
Polly Samson
natata
Aurora
LostSoul
Dia.♥
Gossip Girl.
Praslin<3
*MiMa*97
19 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vojna akademija
Ova TV serija opisuje grupu vojnih kadeta koji bivaju primljeni na akademiju, gde počinje njihovo obrazovanje za vojne pilote, ali i druge avanture. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života. U prvoj epizodi maturanti dobijaju obaveštenja da su primljeni na studije na Vojnoj akademiji. Glavni likovi su nekoliko budućih kadetkinja i kadeta čiji se život iznenada menja ovom, za većinu njih, radosnom vešću. Tu su i njihovi roditelji, iz različitih socijalnih okruženja i iz raznih delova Srbije, koji različito i reaguju na profesionalni izbor svoje dece - od grotesknog ushićenja, do tihog negodovanja, zavisno od mnogih klišea i predrasuda koji postoje nasleđeni iz prethodnih vremena...
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Re: Vojna akademija
Mnogo sam zavolila ovu seriju. :3
Jedina domaća serija koju pratim. Volim ih sve, Zimče, Šašmari, Risa, Stošića... :) Evo sad sam odgledala 6 epizodu, i baš me zanima da l' će (tačnije kako će) Zimče proći, bilo bi mi nelogično da padne godinu.
Jedina domaća serija koju pratim. Volim ih sve, Zimče, Šašmari, Risa, Stošića... :) Evo sad sam odgledala 6 epizodu, i baš me zanima da l' će (tačnije kako će) Zimče proći, bilo bi mi nelogično da padne godinu.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Daaa,i mene bas zanima sta ce biti...Praslin<3 wrote:Mnogo sam zavolila ovu seriju. :3
Znala sam da ce na ispiti puci i da nece moci ono da uradixD
Malo sam gledala ali me smara.
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Nisam gledala. Kanim se da odgledam prvu epizodu na netu.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Pogledala sma jednu dve epizode.. nije me bas puno odusevila ali OK je :)
natata- Candy Girl
- Broj poruka : 99
Povremeno pokušam da povežem šta se dešava.
Sviđa mi se, nije loša. :)
Sviđa mi se, nije loša. :)
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Recimo da je Un paso adelante na seljački način + što nije škola plesa i glume, nego vojnička. E baš tako.
Ja ne vidim nijednu sličnost. lol
Sinoć sam je baš gledala. Sviđa mi se sve više. Lepo su je odradili, mislila sam da će biti gora.
Sinoć sam je baš gledala. Sviđa mi se sve više. Lepo su je odradili, mislila sam da će biti gora.
- Mesečarka
ako ne vidiš ni jednu sličnost, ok
al ja vidim
obije serije imaju po jednog siromašnog tipa, jednog bogataša koji je utripovao da je fizički savršen, tu jednu curu koja će da padne godinu, i tu jednu curu koja je otkačena
na kraju očekujemo da se svi oni smuvaju, u nedostatku kreativnosti naravno
vojnu akademiju ne gledam, al pošto sjedim u istoj sobi gdje se prati serija, dovoljno sam zapazila slučajno
lol
al ja vidim
obije serije imaju po jednog siromašnog tipa, jednog bogataša koji je utripovao da je fizički savršen, tu jednu curu koja će da padne godinu, i tu jednu curu koja je otkačena
vojnu akademiju ne gledam, al pošto sjedim u istoj sobi gdje se prati serija, dovoljno sam zapazila slučajno
lol
Uvijek me nasmije ta serija i mogu je gledati uvijek :)
EDIT
Ne mogu xD
EDIT
Ne mogu xD
Last edited by White Lady. on Mon 23 Apr 2012 - 16:36; edited 1 time in total
Odgledala sam sve epizode koje su puštene juče i stvarno je odlična serija. Mnogo mi se sviđa. Jedva čekam sutra da pogledam novu epizodu. :)
Aca i ja je ne propustamo^^ Ni minut,pa ni reklame! Omiljena!
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Imaš pravo, ja ne verujem da bih zapazila. :')obije serije imaju po jednog siromašnog tipa, jednog bogataša koji je utripovao da je fizički savršen, tu jednu curu koja će da padne godinu, i tu jednu curu koja je otkačena
lol
Last edited by provincijalka. on Sat 22 Jun 2013 - 14:24; edited 1 time in total
- Mesečarka
Ne gledam, tj.gledala sam samo prvu epizodu, i nije me privukla.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
A mogu ti reći da je prva epizoda bila i najlošija, barem po meni :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Najbolja serija, jedva cekam sutra da gledam ^^
Sandra_96- Candy Girl
- Broj poruka : 59
slazem se:)Praslin<3 wrote:A mogu ti reći da je prva epizoda bila i najlošija, barem po meni :)
Serija je divna. *__*
Wicked Girl^^- Candy Girl
- Truth is,everybody is going to hurt you,you just have to find those worth suffering for.
Broj poruka : 110
Moram da odgledam.. Cini se kao dobra serija... :)
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Nekako sam ju zamrzila u zadnje vrijeme jer ej stalno puštaju i ima tisuću nastavaka. -.-
Hajooj Ris.
Last edited by provincijalka. on Thu 20 Jun 2013 - 18:06; edited 2 times in total
- Mesečarka
Page 1 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 2