Vojna akademija
+15
dead silence.
Wicked Girl^^
Sandra_96
Sookie
Beautiful Dangerous
Amélie.
Hellcat
Polly Samson
natata
Aurora
LostSoul
Dia.♥
Gossip Girl.
Praslin<3
*MiMa*97
19 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Vojna akademija
First topic message reminder :
Ova TV serija opisuje grupu vojnih kadeta koji bivaju primljeni na akademiju, gde počinje njihovo obrazovanje za vojne pilote, ali i druge avanture. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života. U prvoj epizodi maturanti dobijaju obaveštenja da su primljeni na studije na Vojnoj akademiji. Glavni likovi su nekoliko budućih kadetkinja i kadeta čiji se život iznenada menja ovom, za većinu njih, radosnom vešću. Tu su i njihovi roditelji, iz različitih socijalnih okruženja i iz raznih delova Srbije, koji različito i reaguju na profesionalni izbor svoje dece - od grotesknog ushićenja, do tihog negodovanja, zavisno od mnogih klišea i predrasuda koji postoje nasleđeni iz prethodnih vremena...
Ova TV serija opisuje grupu vojnih kadeta koji bivaju primljeni na akademiju, gde počinje njihovo obrazovanje za vojne pilote, ali i druge avanture. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života. U prvoj epizodi maturanti dobijaju obaveštenja da su primljeni na studije na Vojnoj akademiji. Glavni likovi su nekoliko budućih kadetkinja i kadeta čiji se život iznenada menja ovom, za većinu njih, radosnom vešću. Tu su i njihovi roditelji, iz različitih socijalnih okruženja i iz raznih delova Srbije, koji različito i reaguju na profesionalni izbor svoje dece - od grotesknog ushićenja, do tihog negodovanja, zavisno od mnogih klišea i predrasuda koji postoje nasleđeni iz prethodnih vremena...
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Re: Vojna akademija
Od svih epizoda ja bas gledam zadnju XDD ranije nisam htela smarali su ali zadnja je dobra :DD
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Najnajnajbolja epizoda, iako sam mogla pola preplakati.
Ne znam ko će dočekati jesen i drugu sezonu :O
Šaša i Klisura. <333
Ne znam ko će dočekati jesen i drugu sezonu :O
Šaša i Klisura. <333
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Gledala sam ali ne redovno,onda sam krenula da gledam na netu i stala sam kod 13 epizode xD Svidja mi se serija.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Nikada me nije interesovala iako su je gledali svi oko mene. Sada niko i ne pominje
Odgledah na netu od početka, dok se emitovala propustila sam par nekih epizoda. Jedva čekam nove epizode. :)
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2