Omiljeni izvodjaci
+14
Praslin<3
Polly Samson
phina
♪Last One♪
Lea-Nikki
Beautiful Dangerous
Best. <3
LostSoul
Amélie.
Aurora
tictac
Crazy girl
dead silence.
mali loliša
18 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Omiljeni izvodjaci
Moj omiljeni pevas je MIKA Volim njegove pesme.... Sve su savrese, i dosta sam znala od ranije, ali nisam znala da on to peva..... Saznala sam za njega pre...... 2 meseca.... Pesme su prelepe pogorovu:
1. Relax ( take it easy)
2. Grace Kelly
3. We are golden
4. Blame it on the girl.....
I tako bih mogla da nabrajam do sutra....... Svi misle da ima pistav glas ali nema.... Mozda kad peva, glas mu je malcice pistav.... Ali to su ipak samo visooki tonovi.... Ima samo ( ove godine puni) 29 godina i veoma je talentovan.... Bio je jednom u Srbiji.. Ali ja tada nisam znala za njega....
Bio je 2010 na exit festivalu... I nadam se da ce jednom odrzati koncert u Srbiji i da cu ga upoznati... A na internetu sam videla sliku Starki ( obo zavam starke) i na njima je pisalo MIKA...... Htela sam da vristim......! Steta sto to ne moze da se kupi ovde u Srbiji.... Hocu da umrem..... Ima li neko lek?????
1. Relax ( take it easy)
2. Grace Kelly
3. We are golden
4. Blame it on the girl.....
I tako bih mogla da nabrajam do sutra....... Svi misle da ima pistav glas ali nema.... Mozda kad peva, glas mu je malcice pistav.... Ali to su ipak samo visooki tonovi.... Ima samo ( ove godine puni) 29 godina i veoma je talentovan.... Bio je jednom u Srbiji.. Ali ja tada nisam znala za njega....
Bio je 2010 na exit festivalu... I nadam se da ce jednom odrzati koncert u Srbiji i da cu ga upoznati... A na internetu sam videla sliku Starki ( obo zavam starke) i na njima je pisalo MIKA...... Htela sam da vristim......! Steta sto to ne moze da se kupi ovde u Srbiji.... Hocu da umrem..... Ima li neko lek?????
mali loliša- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Godina : 28
Re: Omiljeni izvodjaci
Idi na koncert daj mu starku da ti se potpise na nju...i mozes umreti srecna kao ja xD <3
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Godina : 27
Nije los taj Mika...Ali,bolji je ERIC SAADE
Pogotovo pesma Hotter then fire..
Pogotovo pesma Hotter then fire..
Crazy girl- Candy Girl
- Nikad ne dozvoli da ti se neko suvise priblizi, jer sve sto je blisko, postaje voljeno, a sve sto covek zavoli, pozeli da zadrzi...a zadrzati se ne moze nista zauvek..
Broj poruka : 38
AH,moji svi umrli!!!!!!!!!!!!!!:( Htela sam da idem na koncert Michaela Jacksona, on umro :( Zatim sam htela da idem na Amy, al' nisam -.-, i ona posle umrla. Toooliko žalim što nisam otišla na taj koncert, iako je bila pod drogama. :( XD Ja inače više slušam grupe...nemam mnogo omiljenih izvodjača.
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
Bas si baksuztictac wrote:AH,moji svi umrli!!!!!!!!!!!!!!:( Htela sam da idem na koncert Michaela Jacksona, on umro :( Zatim sam htela da idem na Amy, al' nisam -.-, i ona posle umrla. Toooliko žalim što nisam otišla na taj koncert, iako je bila pod drogama. :( XD Ja inače više slušam grupe...nemam mnogo omiljenih izvodjača.
Crazy girl- Candy Girl
- Nikad ne dozvoli da ti se neko suvise priblizi, jer sve sto je blisko, postaje voljeno, a sve sto covek zavoli, pozeli da zadrzi...a zadrzati se ne moze nista zauvek..
Broj poruka : 38
Iskreno, nikad čula za njega a i mogla si odmah ovu temu stavit pod nazivom 'MIKA' :)
Omiljeni izvodjaci: Balkanika(bez to nema veselje ) , David Guetta , Sia , volim i grupe: Story Of The Year,Train,Linkin Park,Evancence,Nightwish,Nightmare,High And Mighty Color.... Itd... :D
dead silence.- Boom Baby
Na prvom mestu Marčelo, naravo, onda Needle, Riblja čorba (bez te grupe ne mogu), Đorđe Balašević.
White Lady. wrote:Iskreno, nikad čula za njega
Mozes da poslusas, mozda ti se svidi xD
Eric Saade???? Znam ja njega! Slusam ja i njegove pesme ponekad... Ali retko.... Ali najbolja mu je " Me and my radio".... :D Ali MIKA je po meni najbolji....
Nisam stavila ovu temu pod "MIKA" jer je glupo.... Bolje omiljeni izvodjaci... :DDDD
Nisam stavila ovu temu pod "MIKA" jer je glupo.... Bolje omiljeni izvodjaci... :DDDD
mali loliša- Candy Girl
Aurora wrote:White Lady. wrote:Iskreno, nikad čula za njega
Mozes da poslusas, mozda ti se svidi xD
Poslušat ću ga jednom. :D
Od grupa obožavam Blur, Radiohead, Florence&The Machine, Muse, Pet Shop Boys, Culture Club, ma svašta :DD Može da prodje i Zaz i Svi na Pod!
tictac- Sweet Girl
- Broj poruka : 575
"Poslušat ću ga jednom. :D"
Ako ces ga poslusati..... Evo slusaj ove/ ovu pesme/pesmu:
Relax,
Rain,
Grace Kelly,
Lollipop,
Blue eyes,
My interprtation ( obavezno! Sigurno si je cula )
Ako ces ga poslusati..... Evo slusaj ove/ ovu pesme/pesmu:
Relax,
Rain,
Grace Kelly,
Lollipop,
Blue eyes,
My interprtation ( obavezno! Sigurno si je cula )
Last edited by mali loliša on Sun 22 Apr 2012 - 19:32; edited 2 times in total
mali loliša- Candy Girl
KIKI LESENDRIC!
Bila sam na njegovom koncetru u areni,i kad je pevao na beer festu,i sad na promociji novog albuma. Ako bude pevao na exit idem obavezno,ili gde god da peva. :D Jednom sam ga videla u delta sitiju,vrisnula ali sam se toliko uspanicila da nisam smela da mu pridjem da ga pitam za sliku ili autogram :( I mnogo mi je krivo. Ali zato kad sam poslednji put bila na promocijii,i izlazila iz kluba,a on je stajao tu blizu vrata,i ja se ko kreten ukopala ispred njega,i on me pogleda i namigne mi. A ja u oblacima. xD
Volim i Amadeus bend,imaju jako lepe pesme,Bobana Rajovica,Zeljka Joksimovica i Samardzica i tako. :) Volim i strane,ali uvek bi pre slusala nase.
Bila sam na njegovom koncetru u areni,i kad je pevao na beer festu,i sad na promociji novog albuma. Ako bude pevao na exit idem obavezno,ili gde god da peva. :D Jednom sam ga videla u delta sitiju,vrisnula ali sam se toliko uspanicila da nisam smela da mu pridjem da ga pitam za sliku ili autogram :( I mnogo mi je krivo. Ali zato kad sam poslednji put bila na promocijii,i izlazila iz kluba,a on je stajao tu blizu vrata,i ja se ko kreten ukopala ispred njega,i on me pogleda i namigne mi. A ja u oblacima. xD
Volim i Amadeus bend,imaju jako lepe pesme,Bobana Rajovica,Zeljka Joksimovica i Samardzica i tako. :) Volim i strane,ali uvek bi pre slusala nase.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
MIKA - We Are Golden Sad kad sam pogledala spot, sjećam se da sam ga gledala na tv-u jednom :) Dobra je pjesma.
Znam da je dobra pesma....! Eto vidis.... nije to bas tako lose....
mali loliša- Candy Girl
ADTR,Alesana,Asking Alexandria,BVB,BOTDF,BMTH,Secondhand Serenade,Christina Perri,Cinema Bizarre,Leona Lewis,Falling In Reverse,Evanescence,Escape The Fate... a u posljednje vrijeme i Apocalyptica i 2NE1.
Asking Alexandria,Secondhand Serenade,Evanescence,Bring me the horizon,Rammstein,Skrillex,Studio X,Skillet,Sum 41 itd..
♪Last One♪- Candy Girl
- Broj poruka : 100
Godina : 29
"Idi na koncert daj mu starku da ti se potpise na nju...i mozes umreti srecna kao ja"
Rado, ali sam jos mala za koncerte.... A i ne znam da li ce i kada ce ga drzati u Srbiji.... Ali me boli uvo... Cekacu i slusati na internetu dok se ne pojavi... A i da se koncert odrzi bas me briga sta bi mi mama rekla.... Isla bi... Ako treba pobegla...
mali loliša- Candy Girl
Groove Armada, Thievery Corporation, Blur, Panic! at the disco, Hurts *NAJBOLJI*
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
dead silence. wrote:Omiljeni izvodjaci: Balkanika(bez to nema veselje ) , David Guetta , Sia , volim i grupe: Story Of The Year,Train,Linkin Park,Evancence,Nightwish,Nightmare,High And Mighty Color.... Itd... :D
Moram da dodam benny benassi i nanu kitade.. :D *____* zivim za njihove koncerte...
dead silence.- Boom Baby
Sad stedim pare za karte za MIKIN koncert... xD Ali ne verujem da ce ga skoro odrzati.. Jer on svuda ide po svetu drzi koncerte i tako to... A u srbiji je bio 2010 tako da... Ne verujem da ce skoro.. Ali nema vezeee... Imam ja vremena... xDDDD
mali loliša- Candy Girl
vidi mog čoveka. :DNa prvom mestu Marčelo, naravo, onda Needle, Riblja čorba (bez te grupe ne mogu), Đorđe Balašević.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Omiljeni lik iz How I Met Your Mother
» Omiljeni spot
» Omiljeni parfem?
» Omiljeni film sa...
» Omiljeni film!
» Omiljeni spot