Omiljeni parfem?
+134
Sara Lucija
Tamara ♥
Sirenna *
Tie and Up.
Minnie ♡
Monster Child !
Forever young ♥.
His Porcelain Doll
BarBika**
Dvojki.<3
Lady Bird
DarkAngel
LostSoul
AnGie Gloom
Kanellis*
Mici :3
Praslin<3
Mother of dragons
marija ^^
Marija:)
providna_duga
Muzicki KLAVIR
Eurokremic
Emily the strange
IvaChii
Lilika
ღTodyy-AngeLღ
alexxD
Gossip Girl.
*A WaLk To ReMeMbEr*
**Tami**
I'mNotPerfect!~
***KeTy_94***
Amélie.
pamela93
Lollobrigida
sundjer bob :)
Anchyly
Fabolous.♥
popka bebic ^__^
...Mi.Mi...
Queeny
Kaja
Angie:)
Debelic
Anamarija
Baby.♡
Tea <33
~Simka~ <3
*|Pinky.Bunny|*
~CrAzY RoCk GiRl~
Lady Moon 96
diwlja_djevojchica
kitty13
Iva
~*MissLautner*~
*Tinna94*
miss.Charming
Tvoja Mala!
*~Milica~*
MayaError.
Maki :)
Flower_Grown_Wild
Ninitza <3
Sookie
tvoja.malena
B.
Voodoo Child
Eva
Elleonora
Dia.♥
☆*I ♥ N.C*
Tarja
I LOVE JUSTIN BIEBER
* Anchi *
..Detinja dusa..
♥Lutka.Iz.Grada
Cat Halliwell
dajana94
Pandora no hako
*M@R!J@*
Reperka_94
Scarlett O'hara
Bloody.Mary
***AnChY***
looojka^^
Mikica
Bloo
rock princess
Carrie <3
Andjela'95
*Gatita de Any*
Cloe <3
Irresistible
Jackie
ashleytisdale
~Demi~
Kate.Wild.Child
Ariel
Aneta Netty
Daenerys Targaryen
~FictionFreak~
Dulce_Maria
Wendy
Majich
Aurora
sanja***
HillarY
Pinky...♥
*M@R!JA*
*AnGeL*
_*-Blondie-*_
dora_95
jowana93
NeStA ;)
Mary Crowley
MaRiZZa_94
Sofyja
Makyca:)
laura
(= Tina =)
Jo-Jo`96
Nadalija:):):)
Branchica
Bloom
*Alexandra*
=Fanaa=
mina92
Vanessa
Diamond Bithc
Gagica_92_NBGD
*Aysha*
*Nina*
Candy
138 posters
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Omiljeni parfem?
JA volim cvetne ili osvezavajuce mirisne note....NAjvise volim "ICE","AIR","Midsummer" i "Casual Cutie"..>A wi?
Re: Omiljeni parfem?
Puma Jamaica,C-Thru(romance),Classy,Blue for lady... :D
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
b.u.,...uglavnom vocni i cvetni
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Godina : 31
Saveti o parfemima _
_
_ _ _
Kako bi vaš parfem pokazao svoj pravi karakter, nanosite ga na tačke pulsa čija će toplina razviti pravu mirisnu notu.
Da bi ste odabrali pravi parfem za sebe, pošto ga prvi put nanesete, ostavite ga da se osuši, pa tek onda odlučite da li vam odgovara.
Izbegavajte nanošenje mirisa direktno na kožu koja je izložena suncu – to može izazvati iritacije.
Nemojte utrljavati parfem pošto ga nanesete na kožu, jer na taj način uništavate delikatne mirisne molekule.
Preterano unošenje slane hrane i belog luka u organizam može izmeniti mirisnu notu na vašoj koži.
Kako nanošenje mirisa na garderobu može stvoriti fleke, prskajte ga sa unutrašnje strane odela.
Parfemi nisu trajni, pa je bitan način na koji ih čuvate. Nemojte bočicu parfema direktno izlagati suncu ili držati u frižideru, jer tako dolazi do oštećenja mirisnih molekula. Parfem čuvajte na mestu koje nije preterano toplo ili hladno.
Mirisi odražavaju vašu ličnost i naglašavaju vaša osećanja. Stvorite kolekciju omiljenih parfema i koristite ih u skladu sa vašim raspoloženjem!
Ako želite da vam miris traje duže, izaberite varijantu sa većim procentom mirisne supstance; parfemske vode imaju oko 6%, toaletne vode oko 3% dok kolonjske vode sadrže oko 2% supstance. Čisti parfemi imaju najveću koncentraciju od oko 20% i najekskluzivniji su.
_
_ _ _
Kako bi vaš parfem pokazao svoj pravi karakter, nanosite ga na tačke pulsa čija će toplina razviti pravu mirisnu notu.
Da bi ste odabrali pravi parfem za sebe, pošto ga prvi put nanesete, ostavite ga da se osuši, pa tek onda odlučite da li vam odgovara.
Izbegavajte nanošenje mirisa direktno na kožu koja je izložena suncu – to može izazvati iritacije.
Nemojte utrljavati parfem pošto ga nanesete na kožu, jer na taj način uništavate delikatne mirisne molekule.
Preterano unošenje slane hrane i belog luka u organizam može izmeniti mirisnu notu na vašoj koži.
Kako nanošenje mirisa na garderobu može stvoriti fleke, prskajte ga sa unutrašnje strane odela.
Parfemi nisu trajni, pa je bitan način na koji ih čuvate. Nemojte bočicu parfema direktno izlagati suncu ili držati u frižideru, jer tako dolazi do oštećenja mirisnih molekula. Parfem čuvajte na mestu koje nije preterano toplo ili hladno.
Mirisi odražavaju vašu ličnost i naglašavaju vaša osećanja. Stvorite kolekciju omiljenih parfema i koristite ih u skladu sa vašim raspoloženjem!
Ako želite da vam miris traje duže, izaberite varijantu sa većim procentom mirisne supstance; parfemske vode imaju oko 6%, toaletne vode oko 3% dok kolonjske vode sadrže oko 2% supstance. Čisti parfemi imaju najveću koncentraciju od oko 20% i najekskluzivniji su.
Meni je lep B.U. crni (TRENDY) i plawi (ICE).cool-girl93 wrote:b.u.,...uglavnom vocni i cvetni
Jedan od mojih omiljenih je i Anna Yake... :star:
*Nina*- Dreamy Girl
miro,a gde ti nalazis sve te savete!?
*Aysha*- Cool Girl
- Broj poruka : 873
Ja najvise volim Lacoste(Pink) i Cacharel(Amor-Amor)!!!
Gagica_92_NBGD- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Puma Jamaica
C-thru Romance
Davidoff Cool Water
Annayake-Matsuri
C-thru Romance
Davidoff Cool Water
Annayake-Matsuri
*Nina*- Dreamy Girl
Lepoooo!!
A sta obicno gledate kada kupujete parfem za sebe???
Miris, izgled bocice, preporuke, cenu, marku ili zato sto ima potpis vase omiljene zvezde??? :?: :!: :?: :!:
:yuytu:
Meni je na prvom mestu miris, ali bih bez razmisljanja uzela RBD parfem
A sta obicno gledate kada kupujete parfem za sebe???
Miris, izgled bocice, preporuke, cenu, marku ili zato sto ima potpis vase omiljene zvezde??? :?: :!: :?: :!:
:yuytu:
Meni je na prvom mestu miris, ali bih bez razmisljanja uzela RBD parfem
Meni je najvazniji naravno miris...Ne bih nikada kupila neki odvratni parfem samo zato sto je sa potpisom neke zvezde koju volim! E,jel taj RBD parfem ima kod nas?!
Gagica_92_NBGD- Candy Girl
- Broj poruka : 44
Nazalost,nema..Ima samo u USA waljda..Bas bih wolela da ima bilo koji (Black energy,Red,Twenty
Najwazniji mi je miris parfema...Izgled bochice je ono shto prwo primetim ali ako mi se ne swidja miris,nikad ga ne kupujem....
Kad stawljam neki parfem uwek biram onaj koji mi se slaze sa bojom odece...Npr. ako na sebi imam neshto crweno stawim parfem iz crwene bochice...A ako nemam odgowarajucu boju,stawim bilo koji...RBD parfeme bih rado kupila ali kad ih nema kod nas... :(
Kad stawljam neki parfem uwek biram onaj koji mi se slaze sa bojom odece...Npr. ako na sebi imam neshto crweno stawim parfem iz crwene bochice...A ako nemam odgowarajucu boju,stawim bilo koji...RBD parfeme bih rado kupila ali kad ih nema kod nas... :(
*Nina*- Dreamy Girl
Christina Aguilera, Britney Spears-Fantasy, J.Lo-Glow, Sarah Jessica Parker-Lovely... swi su ti onako lagani, osvezavajuci.... ne wolem one teshke...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Godina : 30
ja ne voli jake parfeme niti one sladunujaste...Sad stalno koristi parfem expose Cristina Aguilera extra je......a i koristim jos dosta drugih kao sto su B.U..............
mina92- Candy Girl
- Broj poruka : 24
Za new Year dobila sam uzorak parfema ESCADA, i ljudi bozanstven je !!!!!!!!!!!!!!!! :hgfjg: :diamant: :mala2:
Sooper su mi D&G the one, B.U. , Tressele............a trenutno koristim Little Black Dress iz Avon-a, extra je....!!!
=Fanaa=- Candy Girl
- Broj poruka : 23
Moj definitivno omiljeni parfem je CLiniquov Happy! Obozavam ga, i koristim ga od 6-7 razreda.... Takodje volim J.Lo parfeme (lepi su mirisi, ai nju volim, pa eto..) I Elzabeth Arden-Fifth Avenue.... A i LAcosta parfemi su lepi, mada ne znam tacno kako se zove ovaj sto ja imam...
*Alexandra*- Candy Girl
- Broj poruka : 65
Ja sam sada zaludjena Escadom S! Parfem je wow.....
http://www.escada-fragrances.com/s/
:mala2: :diamant: :mala2: :diamant:
http://www.escada-fragrances.com/s/
:mala2: :diamant: :mala2: :diamant:
ja nemam pojma, widela sam plakat, ali nisam probala....
meni je xtina aguilera sooper...
meni je xtina aguilera sooper...
Vanessa- Cool Girl
- Broj poruka : 844
Meni je mother za SNG poklonila ''oriflame DIVINE'' i sooper je ! ! !
Nije prejak,ima neobichan miris....ali je jedino shteta shto brzo ispari... :(
Nije prejak,ima neobichan miris....ali je jedino shteta shto brzo ispari... :(
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Omiljeni sport
» Omiljeni izvodjaci
» Omiljeni lik iz How I Met Your Mother
» Omiljeni lik iz Friends
» Omiljeni izvodjaci