Korean Drama
+6
Aurora
Praslin<3
♪Last One♪
MoonGirl
Daenerys Targaryen
Lea-Nikki
10 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Korean Drama
Znam da ste svi čuli za španske,turske i američke serije ali da li ste čuli za južno korejske?
Šta mislite?
Da li je iko od vas gledao seriju koja pripada korejskoj drami?
Šta mislite?
Da li je iko od vas gledao seriju koja pripada korejskoj drami?
Re: Korean Drama
Mislim da je bila jedna davno na Happy televiziji,ali nisam pratila xD
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Ja sam preko RTRSa gledala Dae Jang Geum(čita se De Ćan Guma) i Dong Yi(čita se Dong Ja).Zavoljela sam samo korejsku,istorijsku dramu pošto obične nisam gledala.Preko interneta gledam Iljimae(čita se Il Ći Me) pošto na TV više ne puštaju takve serije.
Obožavam to gledati i omiljena glumica mi je Han Hyo Joo.
Obožavam to gledati i omiljena glumica mi je Han Hyo Joo.
hmm, gledala sam jednu seriju japansku ne sjećam se kako se zove ... bilo je to prije 3-4 godine ... xD
♪Last One♪- Candy Girl
- Broj poruka : 100
Godina : 29
Svud Je Holivud ♥ wrote:Nikada nisam gledala :-D
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Jao bila je na Happy-ju ali mislim da je bila decija xDD
Gledala sam par epizoda i tu su se borili oko neke devojke, svasta je bilo i onda me zeznu i ne odgledam poslednju epizodu xD
Ali inace ne gledam
Gledala sam par epizoda i tu su se borili oko neke devojke, svasta je bilo i onda me zeznu i ne odgledam poslednju epizodu xD
Ali inace ne gledam
Bitno je da se dosta ljudi ponapaljivalo na to. Jeste gledali možda neku seriju iz Albanije ili čak iz Norveške? U svakoj seriji je ista radnja, samo što glumci izgledaju drugačije i iz druge su zemlje i više su kul ako su kinezi, japanci ili štagod.
Umm da sećam se ali nisam nešto volela kad ih daju gledala sam samo pomalo da slušam jezik o.O :)MoonGirl wrote:Mislim da je bila jedna davno na Happy televiziji,ali nisam pratila xD
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Godina : 28
Nisam gledala nikad, a ne verujem ni da cu gledati.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1