Period drama
+2
MoonGirl
Fallen Like The Sky.
6 posters
Page 1 of 1
Period drama
Mislim da je slika objasnila svima koji iz naslova nisu znali na šta mislim, uglavnom filmovi čija je radnja smeštena u neki period u prošlosti tj. kostimirana drama (mada ja ne volim taj naziv jer se u svakom filmu koriste kakvi-takvi kostimi, ne samo u ovim). Da li volite, da li gledate, koji su vam omiljeni i sl.
Re: Period drama
me gusta... nije da ih nešto specijalno tražim ali ako mi se dopadne priča pogledam ih rado.. i ne znam na koji se period odnosi tema ali mnogo volim i filmove čija se radnja odigrava 40-tih...
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Volim takve filmove. Baš.
Sem Pride and prejudice iii Story about Jane (ili kako se već zove, ne mogu da se setim ništa mi ne pada na pamet) :D
Sem Pride and prejudice iii Story about Jane (ili kako se već zove, ne mogu da se setim ništa mi ne pada na pamet) :D
Volim ali treba da budem raspolozena za takav film jer ako nije komedija deprimiraju me, ne znam zasto
Najviše volim one u kojima se radnja dešava od 1840e pa do najdalje 1930e, ne znam što xD
A uglavnom sam raspoložena da ih gledam.treba da budem raspolozena za takav film
Aha, ja isto. :-DNajviše volim one u kojima se radnja dešava od 1840e pa do najdalje 1930e
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Page 1 of 1