Book game
+35
Forever. <3
Rather be dead than cool
Minnie ♡
Wendy
~*MiniMuffin*~
Forever young ♥.
Praslin<3
Tamara ♥
*M@R!J@*
Lady Bird
Ariel
Aurora
SlytherinGirl
*~tamarchelo~*
Samantha Jones
Half as pretty
LittleA.
Capre diem.
LostSoul
LanaDelRey
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Queeny
Angie:)
MoonGirl
popka bebic ^__^
Tie and Up.
Gossip Girl.
Suzana
Best. <3
Fallen Like The Sky.
phina
dead silence.
* Diamond *
Amélie.
39 posters
Page 14 of 14
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Book game
First topic message reminder :
Pravilo: Ukoliko neko da stranicu a nemate toliko stranica u knjizi vi samo odbacite poslednju cifru i taj broj stranice okrecete (npr. 256. strana (a vasa knjiga nema toliko strana) vi otvarate 25. stranu)
E ovako, ja kažem stranicu i vi otvorite stranicu vaše knjige i pročitate 1. rečenicu i napišete itd. :)
86. str.
Pravilo: Ukoliko neko da stranicu a nemate toliko stranica u knjizi vi samo odbacite poslednju cifru i taj broj stranice okrecete (npr. 256. strana (a vasa knjiga nema toliko strana) vi otvarate 25. stranu)
E ovako, ja kažem stranicu i vi otvorite stranicu vaše knjige i pročitate 1. rečenicu i napišete itd. :)
86. str.
Re: Book game
I pomoglo bi mi, nemam dokaza da ne bi, i volim da mislim ono što mi je milo nego ono što je vjerovatno.
28.
28.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
O, koje li je vreme u kosmosu
12.
12.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Stomak mi se steze i gutam knedlu.
111.
111.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
"Sav smisao i sva drama čovekova je unutra, a ne u spoljašnjim mafestacijama", govorio je Čehov glumici Burovoj, povodom izvođenja Ujka Vanje.
73.
73.
- Mesečarka
...ispred nje, on podiže jedan prst i upre ga u njene grudi, kao da izriče neku presudu protiv njene ljepote: -Ja mogu samo da kažem da taj umjetnički svijet, ili kako se oni već zovu, to su ti nesigurni ljudi kako samo može biti; i ja bih tebi savjetovao da nemaš mnogo posla s njima!
327.
327.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Toga leta 1914. godine, kad su gospodari ljudskih sudbina poveli evropsko čovečanstvo sa igrališta opšeg prava glasa u već ranije spremljenu arenu opšte vojne obaveze, kasaba je pružala malen ali rečit obrazac prvih simptoma jednog oboljenja koje će s vremenom postati evropsko, pa svetsko i opšte.
250.
250.
- Mesečarka
...''Strašna torokuša!'' a gđa Mekender do najmljenih kola.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
...neprestanim crnim slutnjama ili u pravoj nervoznoj strepnji od samog trenutka.
66
66
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Gledajući sve to, iz dana u dan, iz godine u godinu, naš svet je počeo da gubi račun o vremenu i stvarnim namerama graditelja.
101.
101.
- Mesečarka
Već odavno je naučila da odredi kad se dopada muškarcima.
89.
89.
Scarlett O'hara- Admin
Mada je teško - reče Džejn - pogoditi na koji način misli da nam bpruži naknadu za koju smatra da imamo pravo, ta mu želja zaista služi na čast.
33
33
Gosti nahrupiše kroz kapije zamka poput reke zlata, srebra i uglačanog čelika,
njih tri stotine, cvet vazala i vitezova, zakletih mačeva i konjanika slobodnjaka.
331.
njih tri stotine, cvet vazala i vitezova, zakletih mačeva i konjanika slobodnjaka.
331.
Rođen sam 9. januara 1811. godine.
20. strana
20. strana
- Mesečarka
''Jadan Bento'', razmišlja između dva boda svoje srebrne igle. ''Jadan Bento, a tako je surovo žaliti ga...''
55.
55.
Scarlett O'hara- Admin
Marija je bila okružena Mavarkama i nalazila se između dve žene koje su došle u posetu; jedne male starice stisnutih usana, u crnom, i jedne debele, gologlave žene koja je govorila vrlo glasno i silno mlatarala rukama.
102. str.
102. str.
- Mesečarka
Sve ove vrste izvora koriste i onlajn izveštači, ali je internet u značajnoj meri proširio granice pronalaženja mogućih izvora.
207.
207.
Page 14 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Page 14 of 14