Filmski serijali
+12
Sirenna *
Emily the strange
Daenerys Targaryen
phina
Amélie.
Hellcat
* Diamond *
Wendy
Praslin<3
Aurora
*MiMa*97
Fallen Like The Sky.
16 posters
Page 1 of 1
Filmski serijali
Reč je o filmovima koji imaju više nastavaka, da li volite da ih gledate ili vas iritira kada film ima hiljadu delova, koji su vam omiljeni, a koje ne podnosite itd.
Re: Filmski serijali
Ne volim bas nesto,al opet ima dosta filmova koje volim iako su iz vise delova o.O...Smara me da stalno iscekujem nastavak i sve to,a i lepse mi je kad je sve u jednom deluxD
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Sve mi je jedno, ako su dobri filmovi gledacu samo sto umeju da useru nastavke xD
Harry Potter :3
Volim, ne smeta mi kad ima više nastavaka, ali se razočaram ako je prvi i drugi dio npr. baš dobar, a treći je bezveze.
Volim, ne smeta mi kad ima više nastavaka, ali se razočaram ako je prvi i drugi dio npr. baš dobar, a treći je bezveze.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Volim neke,ali kao sto rekoste,znaju da useru kad mnogo razvlace...
Hary Poter,Mrak film (ako se to uopste racuna xD),i ne pada mi na pamet nista vise. xD
Hary Poter,Mrak film (ako se to uopste racuna xD),i ne pada mi na pamet nista vise. xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Obožavam kada film ima više delova ♥___♥!!
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
Ne smeta mi kad je reč o filmovima koji su zasnovani na stripovima/knjigama itd. kada se od samog starta podrazumeva da će biti više delova.
Kada je reč o filmovima koji od prvog do tipa petog dela vrte iste fore i ne donose ništa novo, a jedini razlog zašto se snimaju je taj što i dalje postoje budale koje će dati pare da gledaju te iste fore u krug, zaista nisam za to da film ima više delova, posebno ako je prvi bio kvalitetan, pa su sa nastavcima samo sve upropastili.
Ima previše serijala koje volim da bih izdvajala i volim da iščekujem naredni deo.
Što se tiče onih koje ne volilm na prvom mestu su horori od 10 delova i isto toliko rimejkova i komedije koje vrte u pet filmova istu radnju i jednodimenzinalne likove i često ne bi trebali da imaju ni prvi deo, a kamoli više njih.
Kada je reč o filmovima koji od prvog do tipa petog dela vrte iste fore i ne donose ništa novo, a jedini razlog zašto se snimaju je taj što i dalje postoje budale koje će dati pare da gledaju te iste fore u krug, zaista nisam za to da film ima više delova, posebno ako je prvi bio kvalitetan, pa su sa nastavcima samo sve upropastili.
Ima previše serijala koje volim da bih izdvajala i volim da iščekujem naredni deo.
Što se tiče onih koje ne volilm na prvom mestu su horori od 10 delova i isto toliko rimejkova i komedije koje vrte u pet filmova istu radnju i jednodimenzinalne likove i često ne bi trebali da imaju ni prvi deo, a kamoli više njih.
Ja baš mrzim kad film ima sto djelova jer su serije tu zbog toga. Mrzi me da čekam novi ako je film najdivniji na svijetu kao što je Betmen.
Inače, volim i Star Wars ( a ko danas ne voli star wars, nema veze što se nije pogledalo ništa, pa makar i na silu), volim Hari Potera i sad mi ne pada ni jedan drugi na pamet, sjetiću se.
Inače, volim i Star Wars ( a ko danas ne voli star wars, nema veze što se nije pogledalo ništa, pa makar i na silu), volim Hari Potera i sad mi ne pada ni jedan drugi na pamet, sjetiću se.
Pa volim pogledati, ali opet svi ti ostali djelovi nisu isti kao prvi. Prvi je uvijek najbolji a ostale samo umeću gluposti kako bi na nečemu zaradili :S
Više volim filmove iz jednog dela, najčešće su zanimljiviji
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Ne volim kada snimaju bez veze filmove, tj samo zbog novca a priča im ništa ne valja... Kao što kaže Nikoleta, ok je kada snimaju film po knjizi, ali ovako ne.
Ne volim nesto filmove u delovima, obicno pogledam prva dva, najvise tri i smorim se.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Nervira me jako kada posle hiljadu godina uzmu snimati nastavke filmova koji nisu trebali imati ni prvi deo, tipa Zoolander 2.
Mene iritira kada film bespotrebno ima zilion nastavaka (primer su neki horor filmovi)
I sve su iste fore, ispade da su samo imena/glumce promenili
I sve su iste fore, ispade da su samo imena/glumce promenili
Dvojki.<3 wrote:Hp. <3
Inače, ne volim, retko kad nastavci budu bolji.. :)
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Jao pa Hari Poter je prvi primer da nastavci mogu biti bolji ne jednom već bar pet puta, to "nastavci nisu nikad bolji" je takav kliše.
Praslin<3 wrote:Harry Potter :3
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Hari Poter je najbolji. :) Dopada mi se i Sumrak.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Page 1 of 1