Filmski posteri
+6
Tie and Up.
Praslin<3
Daenerys Targaryen
Hellcat
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
10 posters
Page 1 of 1
Filmski posteri
Ako iko na to uopšte obraća pažnju, da li se nekada zbog njih zainteresujete da pogledate film, koji su vam najlepši, najružniji, postavljajte slike itd. itd.
Re: Filmski posteri
Volim da vidim dobro urađem filmski poster. Ali i ne pamtim ih, iskreno, tako da ne bih mogla da pričam koji je dobar, lošiji i ostalo.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Od crtaća su mi svi posteri kul uglavnom
Od starih horror filmova takođe
A uglavnom ima super postera a da je film užas i obratno
Od Betmena su mi svi posteri odlični
ovo mi je odbar poster, a i film
Od starih horror filmova takođe
A uglavnom ima super postera a da je film užas i obratno
Od Betmena su mi svi posteri odlični
ovo mi je odbar poster, a i film
Ne obraćam pažnju na to, mislim naravno da mi je bolje vidjeti lijep poster nego neku glupost, ali u suštini poster nema nikakve veze sa filmom.
pa to.Ne obraćam pažnju na to, mislim naravno da mi je bolje vidjeti lijep poster nego neku glupost
Last edited by provincijalka. on Mon 24 Sep 2012 - 18:16; edited 1 time in total
- Mesečarka
Pa ja bih rekla da ne obraćam pažnju, ali pošto ih pamtim dosta onda baš i nije tako, ali ne sećam se da sam se odlučila nekad da gledam film zbog postera.
Volim mračne postere tipa
Volim te neke postere uglavnom indie filmova na kojima su likovi da kažem jednostavno prikazani ili nisu prikazani uopšte kao npr.
Najviše mrzim postere na kojima natrpaju hiljadu likova tipa
ili još gore neki ovakvi
Uglavnom ne volim kad je puno likova na posteru. Ili puno stvari. Ili puno bilo čega.
Volim mračne postere tipa
Volim te neke postere uglavnom indie filmova na kojima su likovi da kažem jednostavno prikazani ili nisu prikazani uopšte kao npr.
Najviše mrzim postere na kojima natrpaju hiljadu likova tipa
ili još gore neki ovakvi
Uglavnom ne volim kad je puno likova na posteru. Ili puno stvari. Ili puno bilo čega.
deluje mi nebitno. i neukusno. i prosto imam drugačiji utisak o filmu, ma kakav on (film) bio. mada je redak slučaj da je tako loš poster, a dobar film. uglavnom poster i govori dosta o filmu. da, tek sam sad to shvatila.Uglavnom ne volim kad je puno likova na posteru. Ili puno stvari. Ili puno bilo čega.
- Mesečarka
Wonderstruck wrote:naravno da mi je bolje vidjeti lijep poster nego neku glupost.
Ali mislim da se nije nikad desilo da zbog postera izgubim ili ne izgubim interesovanje za neki film.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Nekad mi se desi da mi lepi poster privuče pažnju i onda odgledam taj film baš zbog postera.
Mada oni i ne govore mnogo o tome kakav je film.
Mada oni i ne govore mnogo o tome kakav je film.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Je l' ovaj film izašao već?
Koliko glup poster, a toliko dobrih glumaca.
Meni je poster bitan, ako je lijep zainteresovaću se i odgledati trailer, u protivno rijetko.
Meni je poster bitan, ako je lijep zainteresovaću se i odgledati trailer, u protivno rijetko.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Fallen Like The Sky. wrote:
fotošop 100%...
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Scarlett O'hara wrote:Je l' ovaj film izašao već?
Ne, tek treba u januaru, mene je jako zanimao pre nego što je izašao trejler koji mi je još gori od postera, pogledaću ga kad izađe, ali očekujem sranje Scary Movie razmera.
Pa, dok sam skidala filmove, dosta sam obraćala pažnju na postere.. Uglavnom bih po glavnim glumica birala hoću li ili neću odgledati film, sad više ne obraćam pažnju na to.. :)
Scarlett O'hara wrote:Je l' ovaj film izašao već?
film mi je glup isto koliko i poster. na trenutke je smešan, ali to je to.
meni je ovaj poster jako lep:
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Page 1 of 1